Uzm. Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz, lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Kardiyopulmoner rehabilitasyon alanında uzmanlığını alan Uzm. Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz, manuel terapi ve kişiye özel egzersiz programlamaları ile çok yönlü bir yaklaşım benimsemektedir.
ISST sertifikalı Schroth terapisti olan Nazlı Eryılmaz, skolyoz ve postür bozuklukları gibi omurga sağlığı sorunlarında etkili tedavi yöntemleri sunmaktadır. Ayrıca ACOLS onaylı lenfödem terapisti olarak; lipödem, lenfödem ve liposuction cerrahisi sonrası ödem yönetimi konusunda uzmanlaşmıştır.
Çene eklemi disfonksiyonu (TMJ), bruksizm (diş sıkma), bel-boyun fıtıkları, ön çapraz bağ, menisküs, omuz, diz ve ayak bileği problemleri gibi kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarında hem cerrahi öncesi hem de sonrası rehabilitasyon hizmeti vermektedir.
Nazlı Eryılmaz, danışanlarını bütüncül bir yaklaşımla değerlendirerek, bilimsel temellere dayalı ve kişiye özel çözümler sunmaktadır.
- Omuz Ağrısı
El Rehabilitasyonu
Evde Fizyoterapi
Evde Hasta Takibi
Uzman Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Felç
İnme Rehabilitasyonu
Yalı, Karşıyaka, İzmir 35590
- Sigortası olan hastalar
be...e
Nazlı hanıma lipödem için manuel lenf drenaja ve reformera gidiyorum. Güler yüzü, sıcakkanlığı ile seanslar çok keyifli geçiyor. Ağrılarımda ciddi oranda azalma oldu.
• Uzman Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz • Manuel Lenf Drenajı •
R
r....d
Fizyoterapist Nazlı hanım ile geçen sene tanıştım. hemşire olduğum için durmadan ayakta kalmak zorundaydım bu yüzden bel ağrım çok fazla oluyordu. Ve ağrı kesiciler artık çok etki etmiyordu. Nazlı hanım sayesinde şuan ağrı çekmeden çalışabiliyorum.
he...i
Nazlı hocamla bir süredir boyun düzleşmemden kaynaklı; boyun, omuz ve sırt ağrılarım vardı ve ağrılar çok derinden geliyordu, kendisiyle beraber yaptığımız seanslarla hemen hemen baya bir ağrım azaldı artık daha rahat uyuyabiliyorum ve kas tutulumları yaşamıyorum.
• Uzman Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz • Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi •
de...k
Nazlı hanımla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. 3 yıldır olan bel ve boyun ağrım sebebiyle seanslara başladık. Henüz 4. Seansta olmamıza rağmen büyük oranda rahatlama sağladım. Kendisinin iletişimi bana yaklaşımı çok iyiydi.
ay...i
Diz ve bel ağrım için Nazlı Hocama başvurdum. Tavsiye üzerine kendisinden randevu aldım. Çok memnun kaldım. Manuel terapi ve egzersiz seanslarıyla normal günlük yaşantıma geri döndüm. Hem işinde çok iyi hem de çok nazik birisi. İhiyaçlarıma göre göre tedavileri belirledi. Çok tecrübeli ve Çok güvenilir. Herkese öneriyorum.
• Uzman Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz • Manuel Terapi •
L
l....k
Nazli hanima skalyoz ve yogun agri sikayeti icin başvurdum cok umutsuzdum tedavi süresince agrilarim azalmaya yok olmaya başladi,inanamadim öncelikle şunu farkettim ki herkesin iyilestirme ve dokunuş farki vardir manuel masaj oldukca etkiliydi sonrasindaki tedavi de basarili oldu.Tedavimin ortasindayim nazli hanim bu süreçte oldukca ilgili idi danişani tedavi edip yolliyayim kafasin da asla degil.Daha önce hastanelerde gördügüm klasik fizik tedavi asla ise yaramadi.Bu sürecten ve Nazli hanimdan cok memnun kaldim agrisiz kaliteli bir yaşam adina bence herkesin hayatinda olmasi gereken bir fizyoterapist kendisi.
• Uzman Fizyoterapist Nazlı Eryılmaz • 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi •
1 yildir devam eden bel agrisi ve sonradan fark edilen skolyoz nedeniyle basvurmustum 3 seansta hicbir bel agrim kalmadi suanda da skolyoz seanslarimiz bitmek uzere ve degisim gozle gorulur sekilde var. butun seanslarimizda oldukca ilgili ve samimiydi gercekten bir abladan farki yok gitmeyi dusunen herkese gozum kapali bir sekilde oneririm.
d...
Masa başı çalıştığım için artan bel ve boyun ağrılarımdan dolayı başvurdum. 5 seans manuel terapi aldım. Gösterdiği bölgeler dışındaki asıl nedenleri de tespit ederek yerinde müdahalelerde bulundu. Uyguladığı her müdahale için çok güzel bilgilendirmeler yaptı. Uzmanlığının yanında sakin tavrı da güven vericiydi. Sizi tanıdığıma memnunum. Bu yorumu okuyan kişilere Nazlı hanımı tavsiye ettiğim kadar, yaşam kaliteniz için ağrılarınızı hafife almamanızı da tavsiye ederim.
d...
Nazlı hanım ile yaklaşık 6 aydır düzenli olarak çalışıyoruz. Kendisine skolyoz için başvurdum. Bu süreçte hem profesyonelliğiyle hem de samimi yaklaşımıyla bana gerçekten yardımcı oldu. Fiziksel olarak da iyi ilerlemeler kaydettim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim!
d...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nazlı Hanımla iletişime geçtik. Belimdeki ağrı sebebiyle gittim. Kendisini birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim. Güler yüzlü, ağrıları eliyle koyuyormuş gibi buldum. Tekrar gitmeyi de düşünüyorum. Nazlı Hanımı tavsiye ederim.
Nazlı Eryılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Eryılmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nazlı Eryılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Oyun Terapisi, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Hipertansiyon, Felç.
Nazlı Eryılmaz adresi nerede?Nazlı Eryılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Eryılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlı Eryılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazlı Eryılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazlı Eryılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazlı Eryılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Eryılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazlı Eryılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Nazlı Eryılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazlı Eryılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Nazlı Eryılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.