Op. Dr.
Elazığ 1 adres
Ulukent Mah Doğukent Mevkii, Elazığ 23280
I
i̇...
Bu yorumum cok gec oldu belki ama yinede insanların görüp zerre şüphesi kalmaması icin minnetle yazıyorum, Sevgili Necati hocam,2012
yılında Ankara da görev yapiyordu kızıma hamileydim ve kızıma baska bir dr %100 Downey sendromu var demişti gebeliği sonlandırmak gerekiyor demişti çok kötü geçen 3 haftanın sonunda Necati hocamla tanıştık ilk muayeneye gittigimde senin çok tatlı çok tombul ve sağlıklı bir kızın olacak Downey sendromu falan yok bu çocukta ama yine yapayım ben test dedi yaptı ve sonuç %0 çıktı diğer yerde erken yaptıkları için testi öyle olmus ve durduk yere bebeğimi öldüreceklerdi :( O günden sonra aslq baska dr a gitmedim arastirmadim bile doğumumu da bizzat kendisi yaptırdı Allah bin kere razı olsun Necati hocamdan aradan 13 yıl geçti ve biz hâlâ hep anıp dua ediyoruz kendisine,Elazığ a gitmesine çok çok çok üzüldü Ankara :( Ama Elazığ çok şanslı, Necati hocamla yolu kesişen her kadın çok şanslı Rabbim iki cihanda da mesut eylesin razı olsun hocamdan• başka bir yer • Diğer •
a....a
2020 de pandemi dönemi bulunduğum şehirde dr plasenta previa. Totalis tanısı koymuştu o ve başka dr da ameliyat sırasında çok kanama.olursa rahmini alirim risk etmem ve kanaman vok olur yolculuk yasak demişti. Ben risk almam yani hocam olsa belki alır ama.ben almam dedi. Bu vesile ile hocası olan necati kayaya bir muane olmak için Elazığ a gittim orda doğum planladim. Muane sırasında necati hoca ultrason bakar bakmaz tanı yanlış sadece kanamadan erken doğum yapabilirsin dedi istediğin yere yolculuk yapıp istediğin dr a gidebilirsin dedi. Benim için dönüm noktası idi tecrübe ve bilginin önemi görmüş oldum ayrıca ilgi alaka ve o an beni tesellisi dünyalara bedeldi. Allah razı olsun
• Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi • Diğer •
Ö
öm...r
Sabah 8’de mesaisine başlayan belki de tek doktor. Eşimin doğumu için tavsiye etmişlerdi. İyiki tavsiyeye uyup Necati hocaya gitmişiz.
Her aşamada bizimle o kadar yakın ilgilendi ki, bir ömür minnetle hatırlayacağız.
İyiki varsın Necati Hocam.• Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi • Diğer •
se...r
Çok şanslıyım ve hastalarınız çok şanslı o kadar yumuşak sözlü ilgi alakalı ki hastalığını unutuyor insan ben bunca yıl boşuna hastane hastane gezmişm hocam üzerinize başka doktor tanımam kistektomi ameliyatı oldum kaç defa ertelendi geç olsun güç olmasin dediniz :) o kadar eliniz hafifki hocam aynı gün taburcu olmuştum kızım der başka bişi demez canım doktorum hiç gitme hep burda kall senden başka doktor tanımıyorum hiç bir tedavisini asla yarıda bırakmaz birebir en ince ayrıntısına kadar ilgilenir konuşur diğerleri gibi muayene ilaç yazıp göndermez dinler anlar takip eder bilmiyorum tek diyeceğim anlatılmaz yaşanır gidin görün:) iyiki warsinz Rabbim ayağınza taş değdirmesin hocam sizi doğuran annnenin ellerinden öperim mi sizin gibi merhametli bi doktor yetiştirmiş bizlere minnettarm
• Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi • Diğer •
da...
Malatya'da deprem bölgesinde kontrole gittim ve çok güze ilgilendi çok memnun kaldım ilk defa devlet Hastanesi'nde böyle ilgili doktor gördüm Allah nasip ederse doğum için Necati beye gtcem ama gerçek ten gözünüz kapalı gidebilirsinz çok ilgili ve Güleryüzlu hastalarıyla çok güzel iletişim kurabilip dinliyor
• başka bir yer • Diğer •
s....t
İzmir'den Elaziga esimin polis olması sebebiyle geldik. Burda ilk bir kac ay özel doktora gittim. Sonra emniyetten arkadaslar Necati hocayı önerdiler. İyi ki dikkate alıp gitmişim. Oyle tatlı guleryuzlu ve ilgili bir doktorla karsılastımki acıkcası ummuyordum ve cok sasırdım. O günden beri kendisine gidiyorum. Dogumuma cok az kaldı hem buyuk bir myomum var hemde aynı anda sezaryen olacagim ama doktoruma guveniyorum. İyınki Boyle doktorlar var Allah basımızdan eksik etmesin. Sevgilerimle S. Sude Tatar
• başka bir yer • Diğer •
se...r
Seher şen sincan 12. Cadde hastanesinde sizin gozetiminizde dogum yaptim 9 ay boyunca sadece size geldim ve gerçekten çok mükemmel bir doktor Rabbim yolunu açık etsin.. asıl şimdi ihtiyacım var size ama siz yoksunuz :(
P
pi...r
Merhaba ben on yıllık evliyim ama hic kadin doguma muayene olmadım naminizi çok duydum psikolojik olarak yardimizina ihtiyacım var. Bana destek olursaniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
gu...m
Necati bey hayatimda tanidigim taniyabilecegim en tatli doktor ne zaman gitsem kizim der bana baska bisey demez ben turkiyenin hic bi yerinde gormedim onun gibi bi insan Allah ondan razi olsun suanda malatyadayim dogumumu o yapsin diye dogumdan hemen once ucaga atlayip pnun yanina gelcem nolur kiymetini bilin dusunun esim erkek doktor karsiti olmasina ragmen necati beydn baskasina randevu almama izin vermiyo artik Allah sizi basimizdam eksik etmesin turkiyenin sizin gibi doktorlara ihtiyaci var...
Z
ze...a
4 nisan 2013 te acil gittim ve doğum yapmam 5 dakika sürdü acilden doğumhaneye yetişemez dedi necati bey oğlum onun kucağına doğdu adını hep duymuştum ama kendisinde muayene olmak çok zor şansıma o gece acilde necati bey vardı kendisini çok seviyorum başarılarının devamını diliyorum
Necati Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necati Kaya, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Necati Kaya adresi nerede?Necati Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulukent Mah Doğukent Mevkii Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necati Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necati Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necati Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necati Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necati Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necati Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Necati Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Elazığ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Elazığ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Elazığ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Elazığ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Elazığ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları