İstanbul Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü Onur öğrencisi olarak tamamlamıştır.
Kendi muayenehanesinde yetişkin ve çocuklarda kilo yönetimi, hastalıklara özgü beslenme, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, sporcu beslenmesi, bariatrik cerrahi öncesi ve sonrası beslenme , kurumsal beslenme danışmanlığı ve online diyet hizmeti vermektedir. Ayrıca diyaliz merkezlerinde böbrek hastalarına da hizmet vermektedir

Amacı : 15 yıldır kişisel gelişimle ilgilenen bir Beslenme Uzmanı olarak şok diyetler bir ayda 10 kilo vermeler vadeden bir diyetisyen değildir. Herkesin diyet süreci ve bu yolculuğu kendine özgüdür. Amacı beslenme tedavisi, davranış değişikliği , egzersiz ile kalıcı alışkanlıklar edinmeniz .Sağlıklı ve sürdürülebilir beslenmeyi öğrenmenizdir.

Üç İki Bir Diyet Merkezi

Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi No:44 İzmit/;Kocaeli, Türkiye, İzmit, Kocaeli 41310

• Sigortası olan hastalar

Derince Diyaliz Merkezi

Özel İzmit Diyaliz Merkezi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Makaleler

• G

Doktor hanımın enerjisinin bende çok güzel etkisi oldu. Nefise Hanım pozitif, enerjisi yüksek, motivasyon desteği tam. 25 yıldır yapamadığımı mı 6 ayda onunla başardık. Klişe listeler gibi değil. Herkesin mutfağında olan şeylerle yapılacak menüler ve tamamen kişiye özel menüler hazırlıyor.
    Bana yolda destek olduğunuz için minnettarım. Gerçekten hayatıma dokundunuz.

• Ş

Nefise hanıma hipertansiyon,hipotroid ve hipoglisemi tanıları ve 11 yaşındaki kızımın insülin direnci ve kolesterol yüksekliği tanısı ile gittik güler yüzlü ,nazik ve uzman yaklaşımı ile sağlıklı sonuçlar elde ettik herkese tavsiye ederim

• Z

Nefise Hanımla tansiyon problemi yaşadığım ve kilomu kontrol edemediğim için görüşmeye karar verdim. Kendisi alanında deneyimli, güleryüzlü ve sevecen birisi. İlk başta çok fazla bana zararlı olabilecek alışkanlıklarım vardı. (Aşırı tatlı yeme isteği, hamur işi) Bunların yerine bana faydalı olabilecek bir beslenme düzeni oluşturdu. Beslenme düzenimle beraber yediklerimi dengelemeyi öğrendim ve alışkanlıklarım iyi anlamda değişti. Beslenme düzenime ek olarak bol su içmeyi düzene koyduk ve hayatıma egzersizler ekledik. Hepsi bütüncül olarak bana çok fayda sağladı. Gönülden herkese tavsiye ederim.

• Üç İki Bir Diyet Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

Diyetisyenimle insülin direncim ve yeme aliskanliklarim üzerine çalismaya başladım
    Alaninda gerçekten bilgili, motive edici ve yol gösterici bir yaklasimi var. Sadece liste vermekle kalmiyor, bana uygun saglikli yasam aliskanliklari kazandirmaya odaklaniyor.
    Süreci sabirla ve anlayisla yönetmesi benim için çok degerli. Kendisinin destegiyle insülin direncimi yendim ve yeme alışkanlığını düzenledik kendimi daha bilinçli, motive ve iyi hissediyorum sayende Nefise Çiçek

• Üç İki Bir Diyet Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

Nefise Hanım ile online diyete başlayalı henüz 3 hafta oldu ve vücudumdaki değişimleri gözle görülür şekilde fark edebiliyorum. İletişimi o kadar sakinleştirici ki, kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor ve sürecin en keyifli şekilde ilerlemesine yardımcı oluyor. Bana sadece tartıdaki kilonun değil, sürdürülebilir bir beslenme sisteminin asıl önemli olan şey olduğunu fark ettirdi. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• G

Bu diyet sürecine yüksek tansiyon şikayetiyle başlamıştım. Süreç içinde Nefise hanım ile çok güzel bir iletişim geliştirdik. Kibar, güler yüzlü ve işinin ehli bir diyetisyen kendisi. Beklediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım. Hem tansiyon hastalığından ve ilacindan kurtuldum. Hem enerjim yerine geldi, hareketlerim rahatladı. Düşünen herkes hiç beklemeden Nefise hanıma gönül rahatlığı ile danışabilir.

• C

Kısıtlamadan, diyet kafasına girmeden; yorulmadan ama sürdürülebilir bir yaşam tarzıyla kilo vermeyi öğreniyorum. Bu süreci benim için kolaylaştıran en önemli şey, diyetisyenimin iletişimi ve yaklaşımı. Her zaman ulaşılabilir olması, anlayışlı ve motive edici tavrı sayesinde kendimi güvende hissediyorum.

• H

Ben romatoid artrit hastasıyım ve aşırı eklem ağrılarım vardı takii Nefise hocamla tanışana kadar eliminasyon diyetle başladığımız bu süreçte guluten hassasiyetini olduğu ortaya çıktı sevgili çok değerli hocam bu süreci çok rahat yürütmem de çok yardımcı oldu gerek piskolojik gerekse engin bilgileri sayesinde kendimi artık çok rahatlamış ağrılarımdan kurtulmuş olarak buldum hocamla tanışmadan önce ne kadar da yanlış besleniyomuşum burda belirtemeyeceğim değişiklikler oldu hayatım nefise hocama emeklerinin hakkı ödenmez iyiki tanıdım hocam sizi başarılaınızın devamını diliyorum

• Üç İki Bir Diyet Merkezi Diğer  •

• D

Ben aslen Kocaeli'liyim. Kilo vermek istediğimde online diyeti düşündüm ve Kocaeli'nden bir uzmanla çalışmak istedim. Yorumlara baktığımda tecrübesi olduğu için Nefise hanımı seçtim. Kendisi sizi dinliyor, beslenme düzeninizi anlayıp size göre yeni sağlıklı bir beslenme rutini oluşturmanın yardımcı oluyor. Amaç sadece kilo vermek değil, kalıcı olmasını da sağlıyor. 2.5 aylık bir süre zarfında 13 kiloya yakın kilo verdim, doğru beslenmeyi öğrenerek. Dediğim gibi amaç sadece kilo vermek değil. Online ya da yüz yüze danışmanlık hakkında şüphesi bulunan herkese kesinlikle Nefise hanımı tavsiye ederim.

•  •

• G

Nefise hanımla iki aydır devam ediyoruz o kadar naif güler yüzlü herşeyi detaylı bı sekilde anlatıyor ve listelerin o kadar doyurucu sayesinde düzenli su içmeyi öğrendim ve denge kurmayı ben çok memnumum iykide yollarimz kesismis diyorum

• Üç İki Bir Diyet Merkezi Diğer  •