- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Alerjik Astım
- Bronşit
- Alerjik Bronşit
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
Cumhuriyet mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Canik Apt No :210 Kat :5 Daire :18, Atakum, Samsun 55270
- Sigortası olan hastalar
Galeri
Cumhuriyet mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Canik Apt No :210 Kat :5 Daire :18, Samsun
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocuklarda Nötropeni Tedavisi
Çocukta gelişimi izleme
em...z
Çocuğumuzun yenidoğan gelişimi hakkında aldığımız tedavi çok etkiliydi. Ekip olarak gösterdikleri ilgi çok etkiliydi.
K
k...
Bebeğimin göz yaşındaki problemden ve gaz sorunundan dolayı doktorumuza başvurduk. İlgi ve alakasından memnun kaldık. Sorularımıza sabırlı bir şekilde cevap verdiği için memnunuz. Çevremize tavsiye ederiz.
Detaylı anlatımı, ilgi ve alakası çok iyiydi. Profesyonel olarak tercih edilebilir doktorlarımızdan
R
re...n
2 yıldır doktor hanıma muayene oluyoruz kendisi hem ilgili hem bilgili son gelişimizde ateş şikayetimiz vardı uyguladığı tedavi süresince yakından takip etti ve asla iletişimsiz kalmadık aklımıza takılan her şeyi danışabiliyoruz tanı ve tedavide kendisine güveniyoruz bebek ve çocukların tanı ve takiplerinde detaylı muayenesinden memnunuz
K
k.....
Dr. İsmini ve yeni muayenehane açtığını duyunca oraya götürmek istedik. 4.5 yaşındaki oğlumuzun ateşi çıkmıştı, ilaç kullanmamıza rağmen düşüremedik. Hemen aradık, bekletmeden randevu verdiler. Çocuğumuz doktora giderken çekinirdi, ilk defa gittik. Çok güler yüzlü ve ilgililerdi. Öncelikle çocuk ile ilgili bilgi aldı. Çocukla iletişimi çok iyiydi. Güzel muayene oldu. Hastalığı harici sorular da sorduk ve cevaplarını aldık. Ayrıntılı muayene etti. Çocuğumuz oradan mutlu ayrıldı. Hastanın takibini de yapıyor. Viral enfeksiyon vardı, iyileşme sürecindeyiz. Biz çok memnun kaldık. Başkalarına da tavsiye ederiz.
al...
Bebeğimin takibi ve aşıları hakkında bilgi aldık..
• Uzman Doktor Neşe Birinci Çocuk Sağlıgı ve Hastalıkları Muayenehanesi Neşeli Çocuk Kliniği • Bebek Takibi ve Aşılar •
al...r
Gayet ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Her seferinde bebeğimin muayenesini ayrıntılı bir şekilde kontrol ediyor ve detaylı açıklamalarda bulunuyor. İlgili ve alakalı
• Uzman Doktor Neşe Birinci Çocuk Sağlıgı ve Hastalıkları Muayenehanesi Neşeli Çocuk Kliniği • Randevu •
me...
Neşe hanım doğumdan itibaren kızımızın doktoru. Memnuniyetimi nasıl dile getirebilirim bilmiyorum. Yanında kendimi bu kadar rahat hissettiğim ve ifade edebildiğim başka bir çocuk hekimi yok kızım için de aynı şekilde. Her söylediğimizi dinleyip ciddiyetle cevaplayıp, taleplerimizi her zaman önemsiyor. Kızım sık sık ateşlenip kulak ağrıları yaşıyordu ama doktorumuz tedaviyi sürece göre uyguladığı için tamamını antibiyotiksiz atlattık. Doktorun ulaşılabilir olması da çok önemli oluyor konu çocuk olduğunda. Neşe hoca bu konuda da oldukça iyi. Tek olumsuz yanı kızım sürekli hasta olup doktora gitmek istiyor çünkü keyifli bir muayene süreci geçiriyor :)) İyi ki Neşe hocamız..
be...n
Neşe hanım ile 2 sene önce tanıştık. İstanbul’dan yeni taşınmıştık ve doktor arayışım sonucu kendisi ile yollarımız kesişti. Bir anne şefkati ile çocuğunuza yaklaşımının yanı sıra hekim olarak bilgisi ve donanımı gerçekten çok iyidir. Pazar günü bile olsa aklınıza takılana cevap döner. Antibiyotik konusunda çok hassastır vermemek için tüm yolları dener :) Bir keresinde kızımım ateşi vardı 2-3 gün boyunca takip etti, sürekli durumu ile ilgili yazıştık, resmen çırpındı antibiyotiği başlamamak için ve sonunda galip çıktık. Kızım antibiyotik almadan hastalığı atlattı. Hem kızımı hem oğlumu kendisine getiriyorum. Aklımda hiç soru işareti bırakmıyor. İyi ki varsınız Neşe hanım.
me...
Neşe hocam ile oğlum 6 aylıkken tanıştık ve o günden itibaren periyodik kontrolleri ve her hastalandığında yaptırdığımız muayene ile kontrollerinde uyguladığı tedavileri konusunda çok iyi ilerledik.
Mesleğindeki tecrübesi, güler yüzü, özverisi, ne zaman ulaşmaya çalışsak gece gündüz demeden bizimle iletişimde olması, oğlumla ola
n diyaloğu, bize verdiği güven ve bu 4 yıllık birlikteliğimizde bizim yanımızda olduğu için çok şanslıydık. İyi ki varsınız hocam• Uzman Doktor Neşe Birinci Çocuk Sağlıgı ve Hastalıkları Muayenehanesi Neşeli Çocuk Kliniği • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Çok teşekkür ediyorum
Neşe Birinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Birinci, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Neşe Birinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Aşı Takibi.
Neşe Birinci adresi nerede?Neşe Birinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Canik Apt No :210 Kat :5 Daire :18 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Birinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Birinci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neşe Birinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neşe Birinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Neşe Birinci hangi dilleri konuşuyor?Neşe Birinci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Neşe Birinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Birinci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neşe Birinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Neşe Birinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neşe Birinci hangi sigortaları kabul ediyor?Neşe Birinci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Samsun bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla