Samsun, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Cumhuriyet mahallesi Atatürk Bulv. Yavuz Tuna iş Merkezi No:327 D:6 K2, Samsun • Harita
Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi
Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Figen Oltulu
Çocuk sağlığı ve hastalıklar… ı, Çocuk endokrinolojisi Daha fazla
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:25 A Blok Kat:2 Daire:4, Samsun • Harita
Gülsüm Figen Oltulu Klinik
Medicana İnternational Samsun
Ulugazi Mah. İstiklal Cad. Canik Sokak No: 8/8 (İlkadım Belediyesi Açık Otopark Karşısı), Samsun • Harita
Prof.Dr.Şükrü Küçüködük Muayenehanesi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Cumhuriyet mh no:38 Kapı no:2 Kat:5 D:16 Yavuztuna Center, Samsun • Harita
Çocuk Hekiminiz Uzm. Dr. Serdar Pop Muayenehanesi
Medicana İnternational Samsun
Çocuk sağlığı ve hastalıklar… ı, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji Daha fazla
Özel Liman Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıklar… ı, İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazla
Hançerli Mahallesi Atatük Bulvarı No:122, İlkadım • Harita
Özel Liman Hastanesi
İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No.62 İlkadım/SAMSUN, Samsun • Harita
Büyük Anadolu Hastanesi Merkez
Özel Medibafra Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıklar… ı, İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla