Özel Kliniğinde hizmet vermektedir.

Çocuk

Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi

Cumhuriyet mahallesi Atatürk Bulv. Yavuz Tuna iş Merkezi No:327 D:6 K2, Atakum, Samsun 55200

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

• F

9 yaşındaki kızımın epilepsi tedavisi için gidiyoruz .Daha önce Samsun dahil Ankaraya kadar çocuk nörologlarını gezdik bir kişi bile bize cp de var çocukta demedi şak diye ilacı kesti .Yaklaşımı tedavi yöntemi çok iyi .Hep dualarımda Allah eksik etmesin .

• Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Epilepsi Tedavisi  •

• N

8 yaşındaki kızım için epilepsi şüphesi ile gittik doktor beyin ilgisi muayenesi ve Eeg sonrası bilgilendirme çok yeterliydi içimizi çok rahatlattı .

• T

Doktorumuz gayet ilgili davrandı.Açiklamaları net ve anlaşılırdı memnun kaldık.

• Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• Ö

Ozan Bey, epilepsi ve cp hastası oğlumuzu iki yıldır takip etmekte, gerek tecrübesi gerekse uyguladığı tedavi yöntemleri çocuğumuzun gelişimine çok olumlu etkiler gösterdi. Klinik imkanları ve danışanlara gösterilen ilgi çok güzel.

• Ö

Serebral palsi hastası 5 yaşındaki oğlumuz için gittik TMS tedavisi ve Epilepsi tedavisine başladık şuan yaklaşık 85 seans TMS tedavisi aldık hem motor becerileri hem kelime çıkışları hemde EEG sonuçları şuan daha iyi yönde seyrediyor, Ozan bey’in yaklaşımı detaylı anlaşılır açıklamaları oldukça tatmin edici.

• Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)  •

Kızımın epilepsi rahatsızlığından dolayı ozan beye gittik aklımdaki soru işaretleri ayrintılı açıklamaları sayesinde kayboldu aydınlattı bizi

• Ş

Oğluma çok iyi geldi tedavisi oğlumun epilepsi tedavisiyle ilğileniyor

• Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Uyku EEG  •

• M

Oğlumda değişik harekeketler gördüm ozan beye tavsiye üzerine gittim çok ilgili doktor eeg çekti muayene etti gayet sağlıklı dedi

• Dr. Ozan Koçak Çocuk Nörolojisi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Otizm Görüntüleme Ve Tanısı  •

• Her doktordan bişey öğreniyoruz. Her yıl EEG çekilmesi gerektiğini Ozan beyden öğrendim. Benim SAL’dan öğrencim Onur ÖZTÜRK’ün tavsiyesiyle geldim. Yalnız çocuklar için EEG çekimi için tanınan süre biraz az. İlaçla uyumayan çocuk dışarı çıkınca uyudu. Kucakta getirdik bu sefer uyandı. Zor çocuklarda uyuması için verilen süre sınırlı ve zorlayıcı

• M

hocam 3 ay oldu 2 yaşında ki oğlum için gittik gelişim geriliği yüzünden verdiği ilaçlar ve önerileri sayesinde çocuğumuz resmen çağ atladı