1999-2005 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.  2006- 2011 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığımı tamamladım.

Çalıştığım hastaneler 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesi’nde (Sinop) başladım ve ardından Atatürk Devlet Hastanesi’nde (Sinop) 7 yıl boyunca görev yaptım. Daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi (İzmir) ve Büyük Anadolu Hastanesi’nde (Samsun) ve Samsun Medicana Hastanesinde görev yaptım son olarak  kendi kliniğimde hizmet veriyorum.
Samsun’da kendi kliniğimde  hasta kabul etmekte olup, sağlıklı çocuk izleminde ve çocuklardaki kronik hastalıkların tedavisinde fonksiyonel bakış açısı ile sağlık hizmeti vermektedir.

Çocuk

Büyükkolpınar Mah. 1246. Cd. No:4 Kat:1 Daire:3 Atakum, Atakum, Samsun

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Makaleler

• C

Yeşim Hanım ile yaklaşık 14 yıl önce oğlum doğduğunda Sinop'ta tanıştık.Daha sonra da kızım doğunca Samsun'da yine kendisiyle devam ettik.Özellikle kızım kreşe başladıktan sonra sık hastalanmış ve sürekli ateşlenmesi nedeniyle çok endişeliydik.Kendisi bu dönemde çocuklara olan yaklaşımı kadar bize olan yaklaşımı ile de bizi rahatlattı.Hiçbir ayrıntı atlamadı.Vitaminlerini düzenleyerek gereksiz antibiyotik kullanımına karşı çok titiz davrandı.Ayrıca kendisine ihtiyacımız olduğunda kolaylıkla ulaşabiliyoruz.Onun gibidir hekimle tanışmış olmamız bizim büyük bir şans.

• başka bir yer Diğer  •

• G

Okul ve kreş döneminin bitmek bilmeyen öksürükleri ve alerjik durumlar için, Yeşim hanımdan başkasını düşünemiyorum. Oğlum da bayılıyor kendisine. İletişimi çok kuvvetli ve çözüm odaklı. Samsun’da şifa bulabildiğimiz tek adres.

• Dr. Yeşim Çınar Yakar Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Dr. Hanım, kızımızın doktoru. Kendisine gelişim takibi ve gribal enfeksiyon, rutin kontrollerde gidiyoruz. Güler yüzlü, sevecen ve çok ilgili bir hekim. En sevdiğim yanı hemen antibiyotik başlamaması, çocuğumuzun beslenmesini ve eksik vitaminlerini tamamlayarak bağışıklığını arttırması. Eskiden bir yılda on kutu antibiyotik kullanırdık, geçen kışı ilaçsız atlattık. Herkese tavsiye ederim kendisini.

•  •

Yeşim hocayı 1 sene önce kızım doğduğu zaman tanıdık. 2 çocuğumun da doktorudur. Gelişim takibi, beslenmesi, uykusu, her konuda desteğini gördük ve görmeye devam ediyoruz. Gribal enfeksiyon gibi hastalıklarda güler yüzü ve ilgisi, alakasıyla çocuklarımızı her zaman iyileştirdi. İyi ki tanımışız.

• K

Oğlumun sürekli hastalanması ve neredeyse tüm kışı hasta geçirmesi nedeiyle arayışa girmiştim. Sürekli hastalanmasının önüne gecebilmem sadece ilaçlarla çözülemeyeceğini geçtiğimiz 2 yıl bana göstermişti. Bu arayışım sırasında modern tıbbi bilgilere ek olarak fonksiyonel tıp tedavisi diye bir şeyin varlığını öğrendim. Çocuk hastalıkları konusunda kimler bu iş üzerine eğilmiş ve deneyimli diye araştırdığında Yeşim hocamın ismine rastladım. Farklı bir ilde olmama rağmen online danışmanlık hizmeti alarak sorunumuza çözüm aramaya başladım. Oğlumun 3-4 seans görüşmeden sonra daha canlı ve sağlıklı olduğunu gözlemlemeye başladım. 1.5 yıldır hastalık nedir unuttuk. Biraz şikayetleri olsa bile ayaktan atlatabiliyorus artık. Bunca süre zarfında Dr Dr dolaşmam boşunaymış. Çocuğu sık hastalananlara şiddetle Yeşim hocamı tavsiye ederim. Oğlum sayenizde çocukluğunu yaşayabiliyor ve akranlarıyla dilediğince oynayabiliyor.

• Dr. Yeşim Çınar Yakar Muayenehanesi Randevu  •

Yeşim Hanım'la ilk olarak Sinop'ta doktor olduğu dönemde tanışmıştık. İki oğlumun da en ufak rahatsızlığında her zaman ona götürürdüm. O yoğunluğunda bile her zaman güler yüzlü ve ilgiliydi. Küçük oğlumun kan şekeriyle ilgili sorunu olduğunu o fark etmişti. Sonra Samsun'a taşındık. Bir süre sonra reklam panolarından Yeşim Hanım'ın da Samsun'a geldiğini anladım. O zamandan beri yine her rahatsızlığımızda ona gidiyoruz. Hem çok kibar hem de çok bilgilidir.

• C

Doktorumuza bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Çocuğumun öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı gibi geçmek bilmeyen rahatsızlıklarından ötürü başvurdum. Yeşim hocamla tanışır tanışmaz içimiz öyle rahat etti ki. Çocuğumun muayenesi sırasında yaklaşımı son derece profesyonel ve güven vericiydi. Güler yüzlü, ilgili ve sabırlı bir hekim. Onun sayesinde çocuğum antibiyotikten ve bir ömür süreceğini sandığım rahatsızlıklardan kurtuldu. Çocuğumuzu kendi çocuğundan ayırmadan sevgiyle ve titizlikle muayene edip tüm sorularımızı tek tek yanıtladı. Çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim, bilgi ve ilgisiyle muhteşem bir doktor. Böyle bir doktora rastlamak büyük şans, herkese gönülden tavsiye ederim.

• P

Oğlumun doğumundan beri gelişim takibi için düzenli olarak gittiğimiz çok değerli bir doktor. Hem bilgisi hem de yaklaşımıyla bize her zaman güven veriyor. Çocuğumla iletişimi çok güzel, sabırla dinliyor ve her sorumuza açıklayıcı cevaplar veriyor. Gereksiz ilaç yazmıyor, en doğru ve sağlıklı yönlendirmeleri yapıyor. İlgisi ve güler yüzü sayesinde oğlum da doktor kontrollerine severek gidiyor. İyi ki yolumuz kendisiyle kesişmiş, gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu emanet edebiliyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• D

6 yaşında oğluma geniz eti nedeniyle doktorlar ameliyat dedi. Bu dönemde Allah karşıma Yeşim hocayı çıkardı. Yeşim hoca sayesinde oğlum ameliyat olmaktan kurtuldu, güler yüzü ve kibarlığı ile oğlumun da biricik doktoru.

• Z

Yeşim hanım 2013 yılından bu yana kızımın doktorudur. Kızımın tüm hastalık ve rutin takiplerini kendisi yapmıştır. Her zaman çok ilgili, hoşgörülü ve güler yüzlüdür. Sinop'tan Samsun'a taşındığımda Yeşim hanıma tekrar muayeneye gitmeye başladık. Kızımın böbrekle alakalı sorunları olduğunda Sinop'ta kendisi tanı koymuştu. Sonrasında Samsun'da döküntülü bir hastalık geçirdiğimizde yine kendisinden destek aldık. Ayrıca en son aşılarını ve beslenme takviyelerini düzenlemek için bize yardımcı oldu. Kendisinden her zaman çok memnun oldum, takiplerimiz kendisinde devam edecektir.