İstanbul, İstanbul
i.....
Geçen perşembe boynumdaki büyüyen benin alınması için gittiğimde doktor hanım elektrikli cihazla beni alırken yanlışlıkla boynumun yukarısını kesti. Hatadır olabilir ancak tam şahdamarının üstünü kestiği halde hiç mahcubiyet yaşamadı özür dahi dilemedi. Yardımcı hemşire hemen bantlayıp alelacele gönderdiler. Eve geldiğimde de alınan ben değil diğer kesilen bölge kanadı. Pazartesi kontrole gel diyor bide. Not: Özür dilemek erdemdir.
• Neşe Metin Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ed...z
Elimdeki egzama için 3. denediğim cildiye doktorudur kendisi ve yazdığı kremler üç günde egzamalarımı toparladı. Aylardır düzeltemediğim egzamalarım hemen toparladı. İşini hakkıyla yapan Neşe hanıma saygılarımı sunuyorum.
• Neşe Metin Muayenehanesi • Diğer •
Neşe Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Metin, Dermatoloji.
Neşe Metin adresi nerede?Neşe Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neşe Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Metin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neşe Metin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neşe Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Neşe Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.