Dr. Neval Altunkalem 1992 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk öğretimini Diyarbakır’da tamamladıktan sonra 2007-2012 yılları arasında liseyi İstanbul’da Kabataş Erkek Lisesi’nde okudu. 2012-2018 yılları arasında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldı. 2019 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı ve 2024 yılında eğitimini başarıyla tamamladı. 2024-2025 yılları arasında Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğü görevini yerine getirdikten sonra 2025 yılından itibaren özel kliniğinde dermatolog olarak görev yapmaktadır. Kozmetik dermatolojinin yanı sıra deri hastalıklarının teşhis ve tedavisiyle de ilgilenmektedir. Özel ilgi alanları ise estetik ve kozmetik dermatoloji, akne vulgaris, akne rozasea, saç dökülmesi ve seboreik dermatittir.
- Cilt Hastalıkları
- Cilt Lekeleri
- Çiller
- Deri Kuruluğu
- Deri Lekeleri
Dermatoloji Randevusu
Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad. Oniki Apartmanı 16-18 Kat:2 Daire:4, İstanbul
Akne Skarı Tedavisi
Egzama Tedavisi
Elektro Koter Tedavisi
Elektrokoterizasyon
Uzm Dr. Neval Altunkalem
Fokuslu ultrason ile yüz germe
Uzm Dr. Neval Altunkalem
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Genital Bölge Beyazlatma
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Çatlak Tedavisi
Uzm Dr. Neval Altunkalem
Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad. Oniki Apartmanı 16-18 Kat:2 Daire:4, Kadıköy, İstanbul 34744
- Sigortası olan hastalar
as...i
Neval Hanım'ı Cerrahpaşa'dan tanırım, kendisi son derece ilgili, doğru tedavi uygulayan kişiyi oyalamayan bir doktor. Aynı zamanda gereksiz işlem önermez makul düzeyde gerekli tedaviyi uygular. Dermatoloji alanında güvendiğim doktorlardan bir tanesidir.
• Uzm Dr. Neval Altunkalem • Dermatoloji Randevusu •
h....t
Botoks, dolgu ve cilt lekelerim için gittim. İşlemlerim gayet iyi ve güzel geçti. Neval Hanım'dan çok memnunum. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. İşinde gayet iyi.
b....v
Leke tedavisi ve dudak dolgusu için başvurdum. Sürecim çok güzeldi, hiç acı çekmedim, çok keyif aldım. Dolgumda hiçbir sorun yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Güler yüzlülüğü, naifliği ve detaylı anlatımıyla yanından mutlu ayrıldım.
C
c....y
Cilt lekelerim için başvurdum. Çok iyi sonuçlar aldım. Gereken neyse onu yapıyor. Hiç çekinmeden kendisine her şeyi sorabiliyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Uzun uzun açıklamalar yapıyor. Çok memnunum kendisinden.
s....s
Cilt lekelerim için başvurdum. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Kendisinden çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Neval Hanım çok profesyonel, işinde başarılı bir doktor. Nazik ve özenli bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
h....e
Dermatolojik işlemler için botoks ve dolgu uygulamaları yaptırdım. Gerçekten harika bir hizmet aldım. Her aradığımda kolayca ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında çok açıklayıcı bilgiler veriyor. Daha önce hiçbir yerden duymadığım şeyleri anlatıyor, gerçekten alanında uzman. Hiçbir sorun yaşamadım, kendisinden çok memnunum.
Ö
ö....k
Mezoterapi ve botoks için gittim. Kendisinden her zaman çok memnunum. Bir tek bu konuda kendisine güveniyorum. Her konuda bize destek oluyor. Kendisine severek gidiyorum.
g....e
Cildimdeki sorun için başvurdum. Mezoterapi uyguladı. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Çok memnun kaldım. Neval Hanım çok cana yakın, ilgili, alakalı bir doktor. İşini de çok iyi yaptığını düşünüyorum.
s....k
Roza hastasıyım, cildimdeki kızarıklıklar, kılcal damar ve lekeler için başvurdum. Tedavimden memnunum. Kılcal damarlarım gözle görülür şekilde toparlandı. Kızarıklıklarım hafifledi. Diğer seansı iple çekiyorum. Çok ilgili bir doktor, neyse onu söylüyor. Asla hastasını farklı şeylere yönlendirmiyor. Bu devirde böyle doktor bulmak zor. İyi ki var. Çevremdeki herkese kendisini tavsiye ediyorum.
g....s
Cilt lekelerim için tavsiye üzerine başvurdum. Lazer tedavisi, mezoterapi ve karbon tedavisi uyguluyor. Sürecim hala devam ediyor. Cildimdeki lekeler çok fazla. Olumlu sonuçlar almaya başladım. İlgili bir hoca, eli çok hafif. Canım hiç acımıyor. Daha sonra da arayıp soruyor. Şahane bir doktor, çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
Neval Altunkalem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neval Altunkalem, Dermatoloji. Size Neval Altunkalem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Mikrodermabrazyon, Punch Biyopsi, Botoks, Dudak Büyütme, Mezoterapi, Cilt Bakımı.
Neval Altunkalem adresi nerede?Neval Altunkalem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad. Oniki Apartmanı 16-18 Kat:2 Daire:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neval Altunkalem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neval Altunkalem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Neval Altunkalem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neval Altunkalem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Neval Altunkalem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neval Altunkalem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neval Altunkalem hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Neval Altunkalem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neval Altunkalem hangi sigortaları kabul ediyor?Neval Altunkalem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.