2020 yılında Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yüksek okulundan mezun oldum. O tarihten bu yana özel sektörde çalışmaktayım. Bu süre boyunca çeşitli vakalarla çalışarak hastaların hareket kabiliyetlerini artırma, ağrıyı azaltma ve yaşam kalitelerini iyileştirme konularında başarılı sonuçlar elde ettim. Egzersiz programları ve bireyselleştirilmiş tedavi planları geliştirerek hastaların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunma konusunda uzmanlaştım. Sürekli kendimi geliştirerek, en güncel tedavi yöntemlerini uyguluyor ve hastalarıma en iyi bakımı sağlamak için çalışıyorum.
Şuan Antalya’da serbest zamanlı olarak evde tedavi talebi olan danışanlara hizmet veriyorum.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
Antalya/Merkez, Antalya
- Sigortası olan hastalar
Z
ze...n
Nezir hocamızla babam için fizik tedaviye devam etmekteyiz. Babam zor bir hasta olmasına rağmen hocamız elinden gelenin fazlasıyla tedavi etmektedir. Alanında değerlendirilebilecek en'lerdendir.
Fzt. Nezir Sönmez
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Nezir Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezir Sönmez, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nezir Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nezir Sönmez adresi nerede?Nezir Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya/Merkez Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezir Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nezir Sönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nezir Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nezir Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nezir Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Nezir Sönmez ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nezir Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezir Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nezir Sönmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nezir Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nezir Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Nezir Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.