- Disleksi
- Sınav Kaygısı
- Okul Başarısızlığı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Dikkat Eksikliği
Görüşler
fe...n
Olaylara yapıcı ve detaylı yaklaşımı örneklendirmelerle izahı ve empati içerisindeki yaklaşımı bizim olaylara daha sağlıklı bakabilmemizi sağladı ve farkındalığımızı arttırdı..
• Psikodoor Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Psk. Nilay Torbalı Öztürk
Yardımcı olabildiğim için mutluyum. Teşekkür ederim.
I
i.....
Nilay Hanım’ı 8 sene önce başladığımız anaokulunun müdürü olarak tanıdık. Devam ettiğimiz 4 sene boyunca her konuda kapısını çalabildiğimiz, her endişemizde bizi rahatlatan, görüşlerine değer verdiğimiz bir yönetici oldu. Şimdi de oğlumuzun büyüme sürecinde destek almak için danışanı olduk. Daha ilk görüşmede bizi rahatlattı ve önümüzü daha rahat görmemizi sağladı. Desteğini alabildiğimiz için çok mutluyuz.
• Psikodoor Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Psk. Nilay Torbalı Öztürk
Çok teşekkür ederim. Destek olabildiysem ne mutlu bana...
P
p....b
Kızımızdaki dikkat eksikliği ve zamanı kullanma konusundaki sorunlar nedeniyle uzman arayışına girdiğimiz sırada yakın arkadaşımızın referansıyla Nilay hanıma ulaştık. Sorun tespiti ve konuya hakimiyeti bizi etkiledi. Kısa sürede olumlu yönde yol aldık. İyi ki tanımışız diyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz.
• Psikodoor Psikolojik Danışmanlık Merkezi • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
ha...a
Oğlumuzun okulundan aldığımız referansla Nilay Hanımla tanıştık. Oğlumuzun kaygı bozukluğu ile ilgili desteğe ihtiyacı vardı. Nilay Hanım İlk seanstan itibaren oğlumuzla çok samimi ve rahatlatıcı bir iletişim kurdu. Birkaç seans içinde okuldan son derece olumlu geri dönümler aldık. Ayrıca anne baba olarak bizlere sürekli süreçle ilgili bilgilendirmeler yaptı. Seanslarımız devam esiyor. Oğlumuz bu seanslara severek katılıyor, işbirliğine giriyor. Nilay Hanımla karşılaşmak bizim için büyük şans oldu. İhtiyaç duyan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Psikodoor Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
Ö
ö.....
Nilay Hanım tecrübesiyle, mesleki bilgisiyle oğlumuzu anlamamız için çok yardımcı oldu, bize yol gösterdi. Sayesinde daha bilinçli ebeveyn olduk, oğlumuzun da pozitif yönde gelişen davranışları oldu. Gözü kapalı tavsiye ederim.
• Psikodoor Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
Teşekkür ederim.
Sevgili Nilay Torbalı Öztürk’ü ilk oğlumun okula başlama sürecinde tanıdık… Öncelikle bir birey olarak bizi çok etkiledi ve sonrasında sadece çocuklarıma değil bize de katkıları tartışılmazdı…
Bilgisi, deneyimi, çocuklara yaklaşımı, güzel gözlemleri ve bizi bu yönde bilgilendirmesiyle iyi ki tanıdık dediğim yegane insanlardandır kendisi…
Her sorunumuzda titizlikle bizi dinleyip her zaman yanımızda olmuştur… Gözüm kapalı önerebileceğim çok saygıdeğer psikoloğumuzu herkese tavsiye ederim…• başka bir yer • Diğer •
Çok teşekkür ederim.
Nilay Torbalı Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Torbalı Öztürk, Psikoloji. Size Nilay Torbalı Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Nilay Torbalı Öztürk adresi nerede?Nilay Torbalı Öztürk adresini belirtmedi. Nilay Torbalı Öztürk yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nilay Torbalı Öztürk adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Torbalı Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Torbalı Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilay Torbalı Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilay Torbalı Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nilay Torbalı Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Torbalı Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Torbalı Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilay Torbalı Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nilay Torbalı Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilay Torbalı Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Nilay Torbalı Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.