Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi

Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14, Konak

• C

Sol ayak tarak kemiklerimin hepsi kırıktı Niran hanımın ilgisi ve tecrübesi sayesinde değnekleri atıp yürümeye başladım güleryüzlü cana yakın bir fizyoterapist kesinlikle tavsiye ederim .Bence İzmirin en iyilerinden biri.

• Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi Diğer  •

• Ö

Niran Hanım ile yaşadığım bel ağrılarım sebebiyle tanıştım. Seanslar boyunca hem bilgisi hem de uyguladığı yöntemlerle çok etkili sonuçlar aldım. Her aşamada sabırla bilgilendirme yapması ve ilgisi sayesinde tedavi sürecim çok rahat geçti. Kısa sürede ağrılarımda ciddi bir iyileşme gözlemledim. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• İzmir Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Niran Hanım'a boynumdaki düzleşme ve denge problemi nedeniyle gittim. Hayatımı çok etkiliyordu Kendisi Romatem adlı kliniğin bünyesinde şuan çalışıyor. Benimle özel olarak ilgilendi. Masaj sonrası yapmam gereken egzersizleri gösterdi ve uygulattı. Ülkemizin en iyi üniversitelerinin birinden mezun olmuş; kendisini mesleki anlamda geliştirmeye sıkılmadan devam eden azimli bir fizyoterapist. Yaşına ve narin görüntüsüne nazaran tecrübesi dolayısıyla şaşılası derecede kuvvetli parmaklara ve güce sahip olduğunu gözlemlediğim, disiplinli çalışmasıyla kendisine hayran bıraktıracak bir insan.

• başka bir yer Diğer  •