Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Fiba Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
ay...
Kızımızın ayak bileği kırıldığında kendilerine başvurduk. Diğer meslektaşlarımızın bazılarından görmediğimiz yakınlığı, ilgiyi, etik değerlere verdiği önemi, mütevaziliği, babacanlığı, insanlığı gördük. İyi ki var Murat Hoca
ce...
Sol ayak tarak kemiklerimin hepsi kırıktı Niran hanımın ilgisi ve tecrübesi sayesinde değnekleri atıp yürümeye başladım güleryüzlü cana yakın bir fizyoterapist kesinlikle tavsiye ederim .Bence İzmirin en iyilerinden biri.
şa...
Geçirdiğim ağır yaralanma sonrası ameliyatımdan hastane sürecim ve sonrasındaki kontrol süreçlerimde kıymetli hocamız Prof. Dr. Tulgar Toros ile bu süreçte karşılaşmak büyük bir şans.
Tüm bu sancılı süreçleri kendilerinin kontrolünde olmam büyük şans; naifliği, yaklaşımı, mesleki birikimi, yarattığı güven ve iyileşme sürecimdeki katkıları teşekkürün çok ötesinde.
Ülkemizde böyle değerlerin olması çok sevindirici.
İyi ki varsınız.
Saygılarımla,
Şahin Avşar”
i̇...n
Ayak serçe parmağım koptu bir başka doktor amaliyat etti 15 gün iyileşmedi ayağım tekrar TULGAR Bey amaliyat yaptı eline koluna sağlık çok memnunum
se...
Murat beye kızımın kronik ileri seviye tırnak batması sorunu için gittik ameliyat olduk. Murat beyin hastaya yaklaşımı hasta ile ilgilenmesi ameliyat ve sonrası ile ilgili detaylı açıklamaları gerçekten harika. Doktor seçerken çok araştırmıştık kesinlikle doğru doktoru bulmuşuz.Böyle bir doktor bulmak gerçekten çok zor, ameliyat olalı iki ay oldu her şey yolunda Murat Bey’i tanidigimiz için de ayrıca çok memnunuz.
z....ö
Parçalı 5. metakarp kırığı (boksör kırığı) tedavim için kendisine başvurdum. Kırığın oluşumu üzerinden 2 hafta geçmiş ve daha önce yanlış tedavi uygulanmış olmasına rağmen mükemmel bir titizlikle operasyonumu gerekleştirdi. Kurum imkanları ile birlikte uyguladığı bütünsel ve yenilikçi tedavi ile, operasyon üzerinden çok bir süre geçmemesine ve işim sebebiyle istirahat süreci geçirememiş olmama rağmen el işlevlerim neredeyse eski haline geldi diyebilirim. Hekimlik becerileri yanında yeri geldiğinde sizinle birlikte kayıt kuyruklarında bekleyip, fizik tedavi sürecinde de en doğru tedaviyi almanızı sağlayacak iyi bir insan.
ha...n
Motor kazası sonucunda parçalanan / kopan ayağımı toplayıp dikerek kurtarmıştır. Şuan ayağımı sorunsuz kullanabiliyorum. Özgün bey tedavi süreci boyunca çok ilgiliydi.
k.....
İş kazası geçiren eşimin parmağı kötü durumdaydı. Özgün hoca uzun bir tedavi ve operasyon sürecinden sonra parmağını kurtardı. Hakkı ve zanaatı ödenemeyecek bir hekim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Her şey sizin sayenizde hocam.
ö....e
6 yaşındaki oğlumun parçali kırığı için gittik ve çok memnun kaldık Allah razı olsun
fa...n
Ben böyle kibar böyle işinin ehli karşısında 6 yaşında bir çocuk olduğu için kelimelerini böyle özenle seçen bir doktor görmedim sizin gibi değerli bir hekimle yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.Kızım 6 yaşında kolunun üzerine düştü ve gittğimiz yerler ilgilenmedi 2 gün boyunca ne olduğunu bile anlayan olmadı açıklama yapmadılar ta ki Dr Tulgar bey görene kadar başından sonuna kadar ilgisi anlatımı ateli yapması sürecin işleyişi ve güleryüzü için önünde saygıyla eğiliyorum çok teşekkür ederim çok...
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, El Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Mikrobiyolog, Radyolog, Fizik Tedavi Uzmanı.
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi, toplam 11 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: El Cerrahisi Randevusu, Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Mikrocerrahi, Kırık Cerrahisi, Travma Cerrahisi, Üst Ekstremite Cerrahisi, Tendon Onarımı, Sinir Tamiri, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta/danışan, Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi nerede?Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi adresi Kahramanlar Mah. 1418.Sok.No:14 Konak şeklindedir.
- İzmir bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- Manisa bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri