- Leke Tedavisi
- Göğüs Estetiği
- Bölgesel Yağlanma
- Burun eğriliği
- Kepçe Kulak Sorunu
Beypınar , Recep Tayyip Erdoğan bulvarı No:178 Daire:7 Neva Life Apt. Kat:3, Atakum, Samsun
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Beypınar , Recep Tayyip Erdoğan bulvarı No:178 Daire:7 Neva Life Apt. Kat:3, Samsun
Op. Dr. Nuray Öztürk Muayenehanesi
Op. Dr. Nuray Öztürk Muayenehanesi
bu...n
Nuray hanıma dudak dolgusu yaptırdım. İğneden inanılmaz korkan biriyim devamlı beni sakinleştirerek bekleyerek işlem yaptı. Gerçekten inanılmaz memnun kaldım . Doğal bir görünüm istediğim için çok özenli davrandı kendisine çok minnettarım .
• Op. Dr. Nuray Öztürk Muayenehanesi • Diğer •
be...r
Nuray Hanıma dudak dolgusu yaptırdım. Acıya karşı toleransım cok düsük olduğu icin bu konuda bana cok yardımcı oldu. Başta çok korkuyordum fakat Nuray Hanım sayesinde korkumu yendim. Her işlemi detaylıca açıkladı. Kendime yaptığım en güzel tercihlerden birisi kesinlikle dudak dolgusu yaptırmaktı. İyi ki ilk dudak dolgumu Nuray Hanıma yaptırmışım.
• Op. Dr. Nuray Öztürk Muayenehanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
f.....
Doktorumuza meme ile ilgili bir şikâyetle başvurdum. İlk görüşmede durumu detaylı bir şekilde anlatarak beni bilgilendirdi ve tedavi sürecine dair tüm sorularımı yanıtladı. Şu ana kadar süreç çok iyi ilerliyor, kontroller düzenli yapılıyor ve iyileşme sürecim beklediğimden daha rahat geçiyor. Tedaviyle ilgili beklentilerim karşılandı.
b....ü
Nuray Hanım ile tanışmadan önce meme büyütme ameliyatı olup olmama konusunda çok kararsızdım tereddütlerim vardı ama Nuray Hanım ile konuştuktan sonra onun samimi içten güven verici konuşması beni çok etkilemişti. Her türlü operasyon için kendimi gözüm kapalı onun ellerine emanet edebilirdim. Ameliyat olduğum gün bile eşim ameliyathane kapısının önünde hala vazgeçebilirsin dediğinde içeride beni bekleyen doktorum Nuray hanıma çok güveniyordum ve oradan güzel sonuçlarla çıkacağıma inancım tamdı. Ve öylede oldu ameliyat olalı 1 ay olacak neredeyse daha birşey söylemek için erken ama şimdilik herşey çok güzel ve sonuçlarından çok memnunum. Herşeyden önemlisi kendisi hastaları ile birebir ilgilenen sürekli telefonla aradığımda mesaj attığımda müsait oldukça cevap veren ulaşılabilir bir doktor. Çok sevecen ve tatlı bir doktor işinde de çook iyi olduğunu düşünüyorum.
i.....
Bir hafta önce göğüs küçültme ameliyatıoldum uyandığımda hiç bir ağrı sızı yoktu ayrıca Nuray hanım bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı olabildiğince kafamda soru işareti kalmayacak şekilde sabırla süreci anlattı iyiki tanımışım diyorum işinde çok iyi bir doktor
Bazen bir sağlık problemi bazen de psikolojiyi olumsuz etkileyen estetik kaygılar sizi bu yorumlara getirmiş olabilir. Ameliyat ve iyileşme sürecini çok iyi yönetti. Tedavi ve ameliyat her hastada aynı seyirde devam etmeyebilir. Ben kendi tecrübelerimi paylaşayım. Buradaki Hasta yorumları ile bulup gittim Nuray hocama o sebeple buranın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Meme küçültme ameliyatları için okuduğum başka hasta yorumları ameliyattan vaz geçecekken Nuray hocamın hastalarının hep olumlu dönüşlerini gördüm ve tanıştım Meme küçültme ameliyatı sonrası dren, normal hayata dönüş süreniz hastaya göre değişir ben 3 gunde çok rahattım 5 günde normal yaşama ve işime döndüm. Benim isteklerimi dikkate aldı ama olması ihtimal dahilinde olmayan seyleri gerektigi gibi izah ederek ameliyatımı yaptı. Bugün ameliyatın üzerinden 20 gün geçti. İyileşme ve iz tedavisi sürecindeyiz hocamın emeğine ve güler yüzüne minnettarım. Şifa Rabbim'den, maharet onun derin bilgisi, tecrübesi ve ellerinden..
g.....
Çok uzun yıllardır korktuğum ama bedenen ağrılarım yüzünden artık dayanamadığım bir dönemde Nuray Hocamın şifaları ellerine emanet ettim kendimi. İlgisi, detaycılığı bi o kadarda anlayışı ve nezaketi için minnettarım ediyorum kendisine.. Her durumu ince detayına kadar tek tek anlatıp, sonuna kadar beni destekledi.. meme küçültme operasyonumda şuan 1.ayı doldurmuş bulunmaktayım, bu kadar yetenekli başarılı bir hekimle tanıştığım için kendimi şansılı hissediyorum. Süreç beklediğim gibi korkutucu ve sancılı olmadı, keşke bu zaman a kadar Nuray hanımla tanışsaymışım, keşke daha erken yaptırsaymışım dedim. Yeniden kendimle barışmamı ve kendimle tanışmamı sağladığı için Nuray hanıma çok çok minnettarım, iyiki varsınız. Elinize emeğinize sağlık.
• Özel Büyük Anadolu Hastanesi • Meme Küçültme •
Nuray hocamla yollarımız neden daha önce kesişmedi diye sorup duruyorum kendime şu bi haftada.
1 hafta önce meme küçültme ameliyatı oldum ilgisi alakası güler yüzü o kadar insanı motive ediyor ki, yıllardır beklediğim bu ameliyatta birlikte olduğumuz için size kendimi emanet ettiğim için çok mutluyum. İyi ki siz hocam iyi ki..
Allah razı olsun sizden• Özel Büyük Anadolu Hastanesi • Meme Küçültme •
ay...t
Öncelikle Hocamıza yapacağım yorumlardan önce şunu belirtmek istiyorum ,
Ben buradaki yorumlar doğrultusunda hocamı buldum ve burun estetiği yaptırdım.
O yüzden buradaki yorumlar çok önemli ve bende arayış içerisinde olan arkadaşlar için bir öneri amaçlı yorumumu yapıyorum .
Karşımızda işinin ehli kaliteli bir doktor hanım var , güven konusunda tereddüt etmeden kendinizi emanet edebilirsiniz.
Yaptığı burun estetiğinden çok memnunuz Beklediğimizin üzerinde
Daha güzel bir işçilik çıkardı.
• Özel Büyük Anadolu Hastanesi • •
i̇...y
İlgi ve alakası güler yüzü işinin uzmanlığı bir harika.Kerpeten tırnak vakası için gittim yıllardır çektiğim acılara son verdi .Herkese öneririm.
• Özel Büyük Anadolu Hastanesi • •
Nuray Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Öztürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Nuray Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu.
Nuray Öztürk adresi nerede?Nuray Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beypınar , Recep Tayyip Erdoğan bulvarı No:178 Daire:7 Neva Life Apt. Kat:3 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuray Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuray Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nuray Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nuray Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Nuray Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra