Çocuk, ergen ve ailelerle çalışan bir psikologum. Aynı zamanda 14 yıllık öğretmenlik deneyimim bulunuyor. Eğitim alanındaki deneyimimi psikoloji alanındaki bilgi ve çalışmalarım ile birleştirerek çocukların gelişimini bütüncül bir şekilde ele alıyorum.
Çocuk ve ergenlerle çalışırken güvenli bir ilişki kurmayı, çocuğun bireysel ihtiyaçlarını anlamayı ve aileyi sürecin önemli bir parçası olarak görmeyi önemsiyorum.
Çocuk ve Ergen Bilişsel Davranışçı Terapi, Theraplay, aile danışmanlığı ve
MOXO testi alanlarında eğitim ve uygulama deneyimine sahibim.
Çalışmalarımda çocukların duygusal, sosyal ve davranışsal gelişimlerini desteklemeye; ebeveynlere çocuklarını daha iyi anlamaları ve onlarla daha sağlıklı bir ilişki kurmaları konusunda rehberlik etmeye odaklanıyorum.
Ayrıca okullar ve eğitim kurumlarıyla iş birliği yaparak çocukların psikolojik ve sosyal gelişimlerini destekleyen çalışmalar yürütmeyi önemsiyorum.
Çalışma alanlarım:
•Çocuk ve ergen psikolojisi
• Ebeveyn danışmanlığı
• Çocuklarda davranış sorunları
• Dikkat ve odaklanma sorunları
• Duygusal ve sosyal gelişim
• Aile-çocuk ilişkileri
• Okula uyum ve okul sorunları
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Paşa Caddesi, Kocaeli
EMPATİ PSİKOLOJİ AİLE VE DANIŞMANLIK MERKEZİ
Paşa Caddesi, Kocaeli 41050
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Nurdan Çöndek adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nurdan Çöndek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Çöndek, Psikoloji. Size Nurdan Çöndek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nurdan Çöndek adresi nerede?Nurdan Çöndek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşa Caddesi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Çöndek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Çöndek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurdan Çöndek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Çöndek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdan Çöndek ile iletişime geçmenizi öneririz.