Uzm. Dr. Nurdan Kalkan

Bahçelievler 1 adres

Özel Nisa Hastanesi

Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler 34196

• H

Benim şikayetlerimi koah olarak değerlendirmişlerdi, bu hanım doktora gelene kadar belki 10 doktor aynı kanıya vardı, fakat kendisi beni muayene ettiğinde kalbimle ilgili bir sıkıntı olabileceğini belirterek kardiyolojiye yönlendirdi, şüphelendiği gibi kalbimde kapak romatizması oluşmuş, şimdi kalp mitral kapağım değişti ve bypas oldum koah'a benzer olan şikayetlerim geçti çok şükür, kendisine buradan da tşk ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• Annem senelerdir gitmediği dr.kalmadi göğsünde nodül var ve çoğalmış, ilaç verip yollarlardi
    Nurdan hanıma gitti şimdi çok memnun araştıriyor kafasına göre ilaç verip yollamiyor, böyle Dr,ların değerini bilmek lazım

•  •

Senelerdir sürekli belli dönemlerde ciddi anlamda rahatsızlanırdım ve sürekli ÜSYE ya da bronşit teşhisi koyulurdu taki Nurdan Hanım la tanışana kadar ben Allerji hastasıymışım ve hayatımı buna göre düzenlemem gerekiyormuş sayesinde gayet iyiyim allerji dönemlerimi de daha rahat atlatıyorum,Nurdan Hanım ı kesinlikle tavsiye ederim ve kendisine minnettarım..

•  •

Profili düzenle veya yönet