Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy
n ...a
O zamanlar Bağcılar Devlet Hastanesi'nde görev yapıyordu iki kızımı birer sene arayla kasık fıtığı ameliyatı yaptı Hatta sonuçları elime aldığımda bir değeri yanlış okumuşum çok yüksek çıkmıştı kızımı Hepatit B sandım o anda Dünyam başıma yıkıldı Ağlama krizi geçirip hemen Nursel'i Hanım'ın odasına Kapıyı çalmadan daldım kendisi şok olmuştu beni çok güzel sakinleştirdi dedi ki testte hiçbir sıkıntı yok kızın gayet sağlıklı O anki O çok güzel yaklaşımı her zaman aklıma geliyor gerçekten çok Naif çok iyi bir doktor bu teşekkürü ona bir borç biliyorum Teşekkürler Nurseli toksoy hanımefendi
• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
Nurseli Toksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurseli Toksoy, Çocuk Cerrahisi.
Nurseli Toksoy adresi nerede?Nurseli Toksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurseli Toksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurseli Toksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurseli Toksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurseli Toksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurseli Toksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları