Oğuzhan Coşkun, Cumhuriyet Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.
Çeşitli kurumlarda psikolog olarak hizmet vemiş, son olarak Cansu İşbilir Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi'nde çalışmıştır.
Şu anda ise Oğuzhan Coşkun Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Psk. Oğuzhan Coşkun

Kurtuluş Mahallesi. Demokrasi Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No:210. Bina No: 27. Seyhan/Adana, Seyhan, Adana 01050

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Kurtuluş Mahallesi. Demokrasi Sokak Gülbahçesi Sitesi C Blok Kat: 2 No:210. Bina No: 27. Seyhan/Adana, Adana

Röportaj

• H

Evlilikten önce de kaygılarım vardı ancak evlilik sürecinden sonra geçeceğini düşündüm. Süreçle kendisini başka alanlara da attı ve çocuğum olduktan sonra ona yöneldi. Kaygılanıp korkuyordum onun hakkında. Acaba bir şey olacak mı acaba kötü bir şey olacak mı diye düşünmekteydim. Arkadaşımın tavsiyesi ile Oğuzhan beye başvurdum ve duygularımı öğrenerek kaygı ve korkularımı tanıdım. Kendimi ve çevremi tandıkça azalan bu durumlar sayesinde şu an daha iyiyim. Kişiler değişmedi ancak benim bakış açım değişti ve sorunlarımı sorun olarak görmemeye başladım

• C

Oğuzhan Bey, yaşadığım zor ve işin içinden çıkamadığım hayatımın bu kısmında olaylarla nasıl baş edebileceğimi bana gösterdi ve bu süreci en iyi şekilde yönetmemde bana çok destek oldu . Kendisini gönülden tavsiye ediyorum

• Psk. Oğuzhan Coşkun Psikoloji Randevusu  •

Bir süredir yaşadığım sıkıntıların aslında beni içten içe tüketen "Depresyon" olduğunu Oğuzhan hocam sayesinde öğrendim. Öğrendiğim sadece tanı değildi. Depresyonla baş etme yöntemi konusunda öyle ilgili alaka gösterdi ki şu an kendimi yeni doğmuş hissediyorum. Yaşadığım mutluluğun ve Oğuzhan hocama denk gelmenin gururunu anlatamam. İyi ki Oğuzhan hocamla kesişti yollarımız

• F

Psikiyatriste gittiğimde OKB tanısı verdi bana. Ardından Oğuzhan hocayı bularak görüşme talep ettim. Bir iş yaparken 10 defa tekrar etmem gerekiyordu ve 5 dakikalık bir iş bile 1 saat sürüyordu. Görüşmeler uygulamalarimiz ve ekolü çok güzel işe yaradı bende. Zamanla azaldı düşünce ve davranış tekrarlamalarim ve bittiği için bu yorumu yapabiliyorum

• Psk. Oğuzhan Coşkun Psikoloji Randevusu  •

Yaşadığım olaylardan sonra yaşama isteğim kalmamıştı. Hep ağlıyordum ve calisamiyordum yemek dahi yiyemiyordum hemen kusuyordum. Tüm islerimi bırakmıştım ve hedeflerim artık beni mutlu etmiyordu. Ailemle sürekli tartistigim ve intiharı düşündüğüm zamanlar oldu. Arkadasimin tavsiyesiyle Oğuzhan beye danıştım ve eski halime yavaş yavaş döndüm. Motivasyonum ve yasama lstegim gelmeye başladı ve verdiği odevlerle de ilerlemeyi sürdürdük

• N

Hocamızla bir tanıdık vasıtası ile seanslara başladık. Uzun zamandır kendimle ilgili farkındalık kazanmak ve yaşadığım zorluklarla başa çıkmak için destek arayışındaydım. Daha önce başka bir psikologla çalışmıştım ancak aldığım verim oldukça sınırlıydı. Ancak, Oğuzhan hocamla tanıştıktan sonra bu sürecin ne kadar etkili ve değerli olabileceğini fark ettim.

Kendisi son derece anlayışlı, sabırlı ve profesyonel biri. Seanslarda kendimi güvende ve anlaşılmış hissetmemi sağlıyor. Özellikle kişisel farkındalık kazanma konusunda bana çok şey kattı. Kendi duygularımı, düşüncelerimi ve davranışlarımı daha iyi anlamama yardımcı oldu.
    Daha önce yaşadığım deneyimle kıyasladığımda, şu an aldığım desteğin çok daha verimli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Her seansın ardından kendimle ilgili yeni bir şey keşfetmek beni mutlu ediyor ve bu yolculukta bana rehberlik eden psikoloğuma minnettarım. Benim gibi arayış içinde olan herkese, hocamızı tavsiye ederim.

• H

Oguzhan beyi cok sevdigim bir arkasim onerdi bazi kisisel sikintilarim vardi surekli yanliz kalma duygusu, hayattan zevk almama, duyu hissimi kaybetmeye baslamistim onceleri inanmayarak gittim hatta ilk beş seansimizi arkadasim ayarladi sonralari yavastan yavastan bakis acimin degismesi gerektigini fikrini asiladi iyi gidiyoruz seanslarimiz guzel verimli dolu dolu geciyor Degerli İnsan

• G

Elimden ayrılmıştım 8 yıl . Çok zor zamanlar geçirdim. 6 ay önce eski eşimle barışma kararı aldık. Ama benim için zordu. Hem ben hem büyük oğlum bu yeni duruma alışamadık. Önce oğlum oğuzhan hocayla görüştü. Sonra ben görüştüm. Kaygılarımdan ve uykusuzluktan kurtuldum. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Artık ailemle birlikte geleceğe hazırım

• Psk. Oğuzhan Coşkun Psikoloji Randevusu  •

Düşüncelerim beni zorluyordu. Ya gecmisi ya gelecegi düşünüp duruyordum ve kendime odaklanamiyordum. Zihnim bulanik ve doluydu. Terapiyle birlikte gecmisi ve gelecegi cozerek su ana odaklanmaya basladim. Hayat sorunlarimi ve duygularımi kesfettim. Coze coze ilerledik

• Psk. Oğuzhan Coşkun Psikoloji Randevusu  •

Ayrılıkla sonlanan evliliğim derin izler bıraktı bende. Terk edildim ve bu hisle, yaşanan anılarla, etraftaki insanların sözleriyle artık baş edemedim. Artık son çare psikolog aramaya başladım ve Oğuzhan beyi buldum. Yorumları okudum ve bana iyi geleceğini düşündüm. Yas sürecinde olmamla ilgili beraber çalıştık. Sıcakkanlılığı, bilgili ve becerili oluşu tam güven hissedip inanmama sebep oldu. İyi ki inanmışım.