Uz. Dr. Okan Tuğral 2006 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2011 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında çocuk uzmanlığını tamamlamıştır. 2011-2014 yılları arasında İzmir Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2017 yılında Çocuk Kardiyoloji yandal uzmanlığını tamamlamıştır. 2017 yılından itibaren Çocuk Kardiyoloji yandal uzmanı olarak hastalarına çocuk kardiyoloji hizmeti vermektedir.

Okan Tuğral Muayenehanesi

Yenişehir mahallesi Demokrasi caddesi Çınar sokak No:21 kat:3 daire:4 İzmit, Kocaeli 41050

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Kardiyolojisi Randevusu

• Y

Gayet güler yüzlü ve ilgili bir hekim. Yeterli açıklamalar ile muayene gerçekleşti.

• K

Kızımın doğuştan kalbi delikti ve ağciğer daralması vardı ilk defa başımıza böyle bir durum geldiği için çok korkmuştuk ama okan bey bizimle çok güzel ilgilendi her sorumuza detaylı bir şekilde cevap verdi işlem esnasında bebeğimiz tedirgin olunca sakinleşmesini bile bekledi sabırla gerçekten işini aşkla yapan bir doktor meslek hayatında başarıları daim olsun iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş

• Okan Tuğral Muayenehanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

İlgili güler yüzlü bir karşılama. Doktorumuzun sıcak kanlılığı. Her ne kadar uzmanlık alanı çocuklar olsa da, gördüklerini onlara anlatabilme yeteneğine sahip. Çoğu zaman biz yetişkinler bile konuya hakim olamıyoruz. Ama kendisi bu konuda son derede tecrübeli. Kontrol edilmesi gereken yerler, kafalarda soru işareti kalmayacak şekilde incelenip analiz ediliyor.
    Bizim ilk muayenemiz oldu. Kesinlikle şüphe duymadan gidebilirsiniz

• D

İlk defa gittik bugün hem çocuğa yaklaşımı hem detaylı muayenesi hem güler yüzü hemde bilgisi açısından mükemmel bir Doktor.

• N

Oldukça ilgili, sorularınıza açıklayıcı cevaplar veren güler yüzlü bir hekim.Bebeğimin kontrolünü detaylı bir şekilde gerçekleştirdi.

• Okan Tuğral Muayenehanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

Yıllık kontrol için gittik güzelce muayene edip bizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi tedavi durumu için yol haritası çıkardı çok memnun kaldık Çok ilgili, kaliteli ve başarılı bir doktor.

• Okan Tuğral Muayenehanesi Randevu  •

• B

oglumun kalbinde ufurum oldugu icin okan beye basvurduk bizi cok rahatlatti ilgili guleryuzlu bir doktor buyuk bir titizlikle
    oglumun kalbini inceledi her detayi bize anlatti

• Okan Tuğral Muayenehanesi Eko(Ekokardiyografi)  •

• O

Çok güzel ilgilenildi. Detaylı bir şekilde açıklama yapıldı.

• Okan Tuğral Muayenehanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

Kızımın rutin çocuk doktoru muayenesinde kalp atışlarında sıkıntı olabilir dediler ve bende hemen Okan Beyin muayenehanesine gittim Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Okan Beyin ilgi alakası ve güleryüzlülüğü bizi memnun etti.

• Okan Tuğral Muayenehanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

İlk doğdugundan beri hocamızın takibindeyiz çok ilgili açıklayıcı güler yüzlü her gittiğimizde çok hoşnut şekilde ayrılıyoruz