1995’te Aydın’ın Söke ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinde tamamladı. 2013 yılında Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı ve 2018 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra ilk mesleki deneyimini Aydın’ın Didim ilçesinde Ekrem Doğan diş polikliniğinde sağlık turizimi alanında gerçekleştirdi. 2020 yılında mesleki eğitimini aldığı Antalya’ya dönerek Papatya ADSP ve Vega Venüs ADSP sağlık kurumlarında 4 yılı aşkın süre mesleğini icra etti. 2024 yılında İzmir’e yerleşti ve Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde hastalarına hizmet vermektedir.
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A, Bayraklı 35530
Zirkonyum
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Güler yüzlü, ilgili ve işini gerçekten çok iyi yapan bir diş hekimi. Tedavim çok rahat geçti, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
P
pe...z
Olgun hocamın tedavisi sayesinde aylardır süren ağrım geçti dişimi çekeceklerini söylemişlerdi fakat olgun hocam diş kaybım olmadan tedavimi yaptı. tedavi olduğunuz diş hekiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım artık başka hekime gitmem işlem süresince her yaptığı işlemi açıkladı sabırla sorulamı cevapladı böyle hekimleri bulamıyoruz artık eğer sizde sizi anlayan ve düzgün bir tedavi istiyorsanız olgun hocamı ziyaret edebilirsiniz
• Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Y
y....ö
Çok başarılı ve yetenekli bir hekim
İlgi ve alakada gerçekten çok iyi hissettim
Tedavi sürecim de beni çok iyi biigilendirdi• Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Olgun Macit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Olgun Macit, Diş Hekimi. Size Olgun Macit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, İmplant, Kanal Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Zirkonyum, Hareketli Protez.
Olgun Macit adresi nerede?Olgun Macit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Olgun Macit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Olgun Macit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Olgun Macit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Olgun Macit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Olgun Macit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Olgun Macit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Olgun Macit hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Olgun Macit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Olgun Macit hangi sigortaları kabul ediyor?Olgun Macit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri