2004 yılında Ankara Turgut Özal Üniversitesi Tıp fakültesi Üroloji Anabbilim Dalında uzman olarak çalışmaya başladım. 1 yıl sonrasında yardımcı doçent oldum.(Bu üniversitenin tüp bebek androloji ünitesini kurdu ve 6 yıl sorumluluğunu yürüttü) 2009 yılı haziran ayında doçent ünvanını almaya hak kazandım.
2011- 2013 yılları arasında Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesinde klinik şefliği yaptı.(2011 yılında robotik cerrahi sertifikasını aldım. .(Strasbourg- Fransa) Ardından aynı yıl Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında doçent ünvanıyla öğretim üyesi olarak çalıştım.
2017 yılı itibariyle Medicalpark Bahçelievler hastanesi bünyesine katıldı. Halen bu hastanede çalışmalarına devam etmekteyim.
Ağırlıklı olarak üroonkoloji-androloji (cinsel fonksiyon bozuklukları ve erkek kısırlığı)-taş hastalıkları- endoskopik-laparoskopik cerrahi konularında çalışmalarını sürdürmektedir.Özellikle endoskopik mesane ve prostat cerrahisinde ileri düzey deneyimlerim var.
Üroloji Randevusu
Sünnet
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Testis Tümörüne Yönelik Retroperitoneal Kitle Rezeksiyonu
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
Yaklaşık 8 ay önce varikosel olduğumu öğrendim, diğer doktorlarla ilaç tedavisi üzerinden ilerledik fakat bir sonuç alamadık. Bir kaç hafta önce varikosel ameliyatı hakkında araştırma yaparken Ömer Bey ile karşılaştım. Benden bir test istedi ve ameliyata karar verdik. Dün müzik eşliğinde konuşarak rahat ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Çok ciddi ağrılarım olmadı. Sonuçları için 3 ay sonra tekrar görüşeceğiz.
(ö...)
1.5 hafta önce yoğun agrilarla başvurduğum hastanede solda ufak bir taş olduğu söylendi düşürmek için 1 hafta uğraştık sonrasında Ömer bayrak hoca Bulduk iyiki bulmuşuz Allah'ım ondan razı olsun taşın yolu tıkladığını ve boyutun çok büyük olduğunu söyledi görüntülerle birebir anlattı . Hemen operasyona aldı asla açık ameliyat yapmadi ameliyattan sonra hiç ama hic ağrım olmadi medikalpark bahçeli evler Hastanesi'nde gorev yapıyor iyiki karşıma çıkmış hastanede de çok memnun kaldım ama tabi en önemlisi Ömer bayrak hocanın olması oldu . Adam işini iyi biliyor daha ne olsun ki Allah ondan razı olsun
pe...t
Beni bir süredir rahatsız eden karın şişkinliğim için araştırmalarımız sonucu Doktor Ömer Bayrak’a gittik . Ultrason çekildik ve sonucunda karnımda böbreğimi baskılayan yirmi cm’e yakın kist olduğunu öğrendim . Ameliyatla kistin alınması gerekti . Ömer Hoca ilgisi ve anlatımlarıyla çok güven verdi , rahatlıkla bu süreci atlattım . Ameliyatı çok sorunsuz bir şekilde geçirdim , hiçbir problem yaşamadım . Şu an da ağrılarım ve şişkikliklerim geçti . Ömer Hocaya minettarım .
bu...t
bende sol testiste varikosel vardı uzun süren araştırmalardan sonra Ömer hocayla karşılaştım. Dopler ve kan tahlilinden sonra ameliyat kararı aldık ameliyat hakkında bilgi verdi bende herşeyi sordum tek tek cevapladı çok şükür ameliyat oldum ve ameliyat o kadar iyi geçtiki ameliyattan sonra ağrısı sızısı bile olmadı kendisi çok iyi bir hekim aynı zamanda çalışanlarda hastenin temizliği ve hijyenide çok güzel herşeyden memnun kaldım ve sizlerinde böyle bir rahatsızlığı varsa tavsiye ederim.
Merhabalar
Venöz kaçak hastalığı yüzünden sertlesme problemi yaşıyordum ve bu durum psikolojimi bozup hayatımı olumsuz etkiliyordu. Başlangıçta hap,eswt tedavisi gördüm ama bir sonuç alamadım. İğne tedavisi geçici olarak işe yarıyordu ama hem yapmak zor hemde peniste eğrilik oluşturdu. Sonra İnternetten bu konuları arastirinca saygıdeğer Ömer hocayı buldum ve penil protez ameliyatına karar verdik. Ameliyati olalı bir sene oldu ve gayet memnunum. Penis boyutunda herhangi bir kisalma,ağrı, hissizlik vb. Olumsuz bir durum ile karşılaşmadım. Keşke en başta diğer tedavi yöntemleri ile zaman ve para kaybetmeyip penil protez yaptirsaymisim,kesin çözüm. Allah herkese şifa versin.
fu...n
Penis boyutu ve erken boşalma konularında şikayetlerim neticesinde aylar yıllar süren bir araştırmaya girdim. Tam anlamıyla bilgi sahibi olduktan sonra birçok yerde muayene oldum ve ameliyatla alakalı görüşmeler yaptım. Ameliyatı tereddütsüz Ömer hoca ile gerçekleştirmek istedim ve doğru karar verdiğimi de ameliyattan sonra bir kez daha anladım. Umarım her hasta tercihini doğru hekimden yana kullanır aksi takdirde son pişmanlık fayda etmeyebilir. Saygıdeğer Ömer hocama, tüm personellere ve her daim yanımda olan asistanına minnettarlarımı sunarım diğer hastalara da acil şifalar dilerim.
z....d
Merhaba
Azospermiden dolayi yollarımız Ömer hoca ile kesişti. Kendisi ile daha ilk görüşmemizde pozitif yaklaşımı ve tüm sorularıma açıklayıcı cevaplar vermesi ile MİCROTESE ameliyatı olmaya karar verdim.Hoca ile ilk görüşmede başarı şansının %60 olduğunu söylemişti,ameliyat sonrası %100 bir başarı elde ettik.Ayrıca ameliyat 4 dk kadar kısa sürdü ve ameliyat sonrası hiçbir sorun,ağrı vb yaşamadım. Sn Ömer Bayrak hoca ve ekibi gerçekten başarılı
os...p
Tedavi sürecimde Ömer Bayrak hocayı internet üzerinden detaylı arama sonucunda buldum çif taraflı varikösel teşhisi konmuştu Ömer hocam bunun hakkında bütün detaylarına kadar anlattı Ameliyata girmeden önce endişe vardı ama Ömer hoca bütün endişemi aldı ilgi ve alakası çok güzeldi Hekese hiç kuşkusu olmadan kesinlikle tavsiye ediyorum Test sonuçları 3 ve 6 ay arasında belli olur sonuçları tekrardan yazarım
ça...
Daha önce bu operasyon dan geçirmiştim ve umutsuz vaka olarak psikolojim bozulmuştu yapılan tetkiklerden mennum kalmadım daha sonra tekrar Penil uzatma operasyonu olmaya karar verdim uzun araştırma sonucu Ömer hocamla tanışmak nasip oldu Ömer hocam titizlikle muayene edip daha sonra operasyon günü aldım ve sonunda operasyonu oldum hocam çok ince titizlikle istediğim mutluluğa ulaşmama nail oldu ilgi ve hürmetlerinden dolayı çok memnunum allah razı olsun ömer hocamdan mükemmel bi sonuç oldu saygılarımla
r....g
Muayene olmak için Ömer Hoca’ya geldiğimde bazı testler istedi; semen analizi sonucunda varikosel tanısı koydu ve tedavi sürecine hemen başladık. Ameliyat sonrasında odaya gelerek süreç hakkında beni yeterince bilgilendirdi ve keyifli sohbeti benim için moral oldu. İlgisi için gerçekten çok minnettarım. Hastayla iletişim kurma şekli, tedaviyi başından sonuna kadar ilgiyle takip etmesi iyileşme sürecini daha da kolaylaştırdı. Emeğine sağlık Ömer Hoca, sevgiler.
Ömer Bayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Bayrak, Üroloji. Size Ömer Bayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP).
Ömer Bayrak adresi nerede?Ömer Bayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Sok.No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Bayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Bayrak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Bayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Bayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Bayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Bayrak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Bayrak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Bayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 193 hasta / danışan, Ömer Bayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Bayrak hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Bayrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ürologlar