Uzm. Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Uzmanlık eğitimini ‘Motor Gelişim Geriliği olan Çocuklarda Ayakkabı Modifikasyonunun Postüral Dizilime Etkisi’ isimli çalışması ile tamamlamıştır.
- Duyu Bütünleme Bozukluğu
Boyun Fıtığı
Depresyon
DIR Floortime
Duyuçocuk
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Barbaros Mh. Mimar Sinan Cd. No: 170 Ataşehir, Ataşehir, İstanbul 34746
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
O
oğ...
Onur Bey’i 2022’den bu yana tanıyoruz, o dönem Bostancı’daki merkezinde 3 yaşındaki oğlum için hizmet almıştık, ve uzun bir aradan sonra yaklaşık 6 aydır Ataşehirdeki merkezde yine 6 yaşındaki oğlum için hizmet aldık, 2022’den bu yana Onur Bey kaliteli ve özverili çalışma anlayışı ve nezaketinden hiç ödün vermemiş. Oğlumun özellikle kaba motor(dengede durma, tırmanma, koşma vb) gelişimi gözle görülür şekilde arttı. Umarım ihtiyacı olan herkes Onur Bey’e ulaşabilir ve en az bizim kadar fayda görür.
• Duyuçocuk • Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz •
Ö
ö....y
Onur beyin, mesleki bilgi ve becerisine ek olarak oğlumla güçlü bir iletişim ve bağ kurması çok hızlı sonuçlar almamızı sağladı. Seansların çocuğun ihtiyacına göre olması olumlu sonuçları hızlı görmemizi sağladı.
ba...
Onur hoca ile 36 haftalık doğan ikiz kızlarımdan Melis için çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle tanıştık. Melis’in doğumdan sonra kafasını hep sol tarafa dönük tutmasından kaynaklı pozisyonel plagiosefali teşhisinin konması sürecinde hem gerekli fiziksel antrenmanları uygulamalı göstermesi hem de fizik tedavi sonrasında boyun kaslarında kısalık gibi bir problemin gelişmesinin önüne geçilmesi ve kask tedavisi konusunda bizi doğru isimlere yönlendirmesi sayesinde 4 ay gibi kısa bir sürede kızımızın kafa şeklinde ciddi bir düzelme oldu.
Bu süreçte sadece tedaviye değil, bizim ebeveyn olarak neyi nasıl yapmamız gerektiğine de sabırla rehberlik etti. Her sorumuza içtenlikle cevap vermesi, süreci yakından takip etmesi ve en önemlisi bize güven vermesi bizim için çok kıymetliydi.
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, alanında gerçekten ilgili ve özverili bir hekim.• Duyuçocuk • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ay...
Onur bey ile yaklaşık 6 aylık bir süreci paylaştık. Oğlumun duyu hassasiyeti ve dikkat eksikliği nedeniyle kendisine başvurmuştuk. Süreci başınsan itibaren çok dikkatli ve özenli takip etti. Her seans sonrası ayrıntılı açıklamaları, yönlendirmeleriyle çocuğumuz bu süreci çok keyifli geçirdi. Çocuğumuz mutlu, dolayısıyla biz de çok mutluyuz. Kendisini tanıdığımız için çok memnunuz. O artık oğlumuzun onur abisi; bizim de çok sevdiğimiz bir dostumuz. Biliyoruz ki ihtiyacımız olan herzaman kendisi bir telefon kadar yakınımızda. Emekleriniz için minnettarız. İyi ki varsınız onur bey! (:
be...n
2,5 yaşındaki kızımda gözlemlediğimiz hareketlilik ve akran iletişimindeki zorluklar nedeniyle doktorumuzun yönlendirmesiyle Onur Hoca ile tanıştık. Kendisinin detaylı gözlemleri ve doğru tespitleri doğrultusunda, yönettiği merkezde ergoterapiye ek olarak Floortime ve dil terapisi sürecine de başladık.
Tüm süreç boyunca Onur Hoca’nın ve ekibinin yakın ilgisi, nokta atışı değerlendirmeleri ve doğru yönlendirmeleri sayesinde çok kısa sürede inanılmaz hızlı ve etkili sonuçlar aldık. Yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede kızımın tüm gelişim alanlarında gözle görülür ve kalıcı ilerlemeler sağlandı ve terapilerimiz sonlandi.
İyi ki yollarımız Onur Hoca ve ekibiyle kesişmiş. Hayatımıza kattıkları değer gerçekten paha biçilemez. Bu kadar kısa sürede bu denli başarılı sonuçlar elde edebilmemiz, işini büyük bir özveri ve sevgiyle yapan, alanında son derece yetkin bir ekip sayesinde mümkün oldu.• Duyuçocuk • Randevu •
O
o.....
Premature bebegimizin kontrolleri icin Onur beyi tercih ettik. Kendisi oldukca ilgili,guzelce muayene etti,gerekli egzersizlerimizi gosterdi kontrollere devam edecegiz.
• Duyuçocuk • Gelişim Değerlendirmesi •
ay...
Bebeğimizin zorlu bir sağlık sürecinden geçtiği dönemde tanıştık. Sadece fizyoterapi uygulamalarıyla değil, bizi farklı konularda doğru şekilde yönlendirmesi ve süreci multidisipliner bir bakış açısıyla ele alması bizim için çok kıymetliydi.
Bebeğin ihtiyacını merkeze alan, gerektiğinde farklı uzmanlarla koordinasyonu önemseyen, acele etmeden ama sistemli ilerleyen yaklaşımı sayesinde hem fiziksel gelişimde hem de ebeveyn olarak bizim sürece olan güvenimizde belirgin bir fark oluştu.
Bilgisi, sakinliği ve bütüncül yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.• Duyuçocuk • Fizik Tedavi •
di...l
Onur bey son derece ilgili bir terapist. Tüm süreçlerle ilgili detaylı bilgilendirme yaptı ve bizi her aşamada doğru şekilde yönlendirdi. Yerinde tespitleri sayesinde neye ihtiyaç duyduğumuzu net bir şekilde anlayabildik.
si...z
Onur Bey ile referans üzerine yollarımız kesişti. Duyusal hassasiyet ve dikkat eksikliği nedeniyle başvurduğumuz 5 yaşındaki oğlumun, yaklaşık 2 sene boyunca daha önce bir çok terapist ile çalışmasına rağmen Onur Bey ile başladıktan çok kısa bir süre sonra ailesi olarak bizlerin, sosyal çevresinin ve okuldan gelen geri bildirimler mükemmeldi. Herkesin oğlumdaki değişimi fark etmesi hem oğlum için hem de ailesi olarak bizler için çok mutlu edici. Yaklaşımı tespitleri yönlendirmeleri desteği güler yüzü oğluma olan yaklaşımı ve bir çok yönüyle iyi ki var diyorum. Kliniğin personellerinin hepsi ayrı profesyonel. Oğlum ve ben kendisini çok seviyoruz. İyi ki var.
• Duyuçocuk • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
d ...t
Onur Bey’le 1 yıl önce tanıştık. Çocuğumun duyu bütünleme ihtiyacı konusunda bize çok yardımı dokundu. Güler yüzlü, pozitif ve insan odaklı biri. Kendisiyle ilerlemekten çok memnunuz.
Çok teşekkürler!
Onur Aşkar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Aşkar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Onur Aşkar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Riskli Bebek Takibi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Felç, Boyun Fıtığı, Motor - Mental Retardasyon, Gelişim Geriliği.
Onur Aşkar adresi nerede?Onur Aşkar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mh. Mimar Sinan Cd. No: 170 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Aşkar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Onur Aşkar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Onur Aşkar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Aşkar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Onur Aşkar hangi dilleri konuşuyor?Onur Aşkar ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Aşkar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Aşkar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Aşkar hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Onur Aşkar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Aşkar hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Aşkar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler