Uzmanlık eğitimini ‘Motor Gelişim Geriliği olan Çocuklarda Ayakkabı Modifikasyonunun Postüral Dizilime Etkisi’ isimli çalışması ile tamamlamıştır.
Barbaros Mh. Mimar Sinan Cd. No: 170 Ataşehir, Ataşehir, İstanbul
Boyun Fıtığı
Depresyon
DIR Floortime
Duyuçocuk
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Vestibüler Rehabilitasyon
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
si...z
Onur Bey ile referans üzerine yollarımız kesişti. Duyusal hassasiyet ve dikkat eksikliği nedeniyle başvurduğumuz 5 yaşındaki oğlumun, yaklaşık 2 sene boyunca daha önce bir çok terapist ile çalışmasına rağmen Onur Bey ile başladıktan çok kısa bir süre sonra ailesi olarak bizlerin, sosyal çevresinin ve okuldan gelen geri bildirimler mükemmeldi. Herkesin oğlumdaki değişimi fark etmesi hem oğlum için hem de ailesi olarak bizler için çok mutlu edici. Yaklaşımı tespitleri yönlendirmeleri desteği güler yüzü oğluma olan yaklaşımı ve bir çok yönüyle iyi ki var diyorum. Kliniğin personellerinin hepsi ayrı profesyonel. Oğlum ve ben kendisini çok seviyoruz. İyi ki var.
d ...t
Onur Bey’le 1 yıl önce tanıştık. Çocuğumun duyu bütünleme ihtiyacı konusunda bize çok yardımı dokundu. Güler yüzlü, pozitif ve insan odaklı biri. Kendisiyle ilerlemekten çok memnunuz.
Ç
çi....
Oğlumun ergoterapi ihtiyacı olduğunu salya tutamama, zıplamakta zorlanma, yüksek seslere hassasiyet gibi konularda hissederek Onur bey ile çalışmaya başladık. İlk dikkatimi çeken bütünsel yaklaşımı ve çokça soru sorarak evebeynden detaylı bilgi alma süreci oldu. Ezbere bilgilerle değil, çocuğun günlük akışını da sürece katarak, muhakeme ederek bize neden ve niçini öğreten eğitmen oldu. Tecrübesi ve her seans sonunda verdiği geri bildirimler ile oğlumda çok ciddi bir olumlu aşama kaydettik. İyi ki yollarımız kesişmiş, ihtiyacı olan tüm dostlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Çok teşekkürler!
Oğlumun bedensel koordinasyonunu sağlama ile ilgili sorunu vardı. Öğretmenimizin yönlendirmesiyle Onur bey’le tanıştık. Yaklaşık 7 ay süren terapi süreci sonrası çok ciddi yol aldık. Kendisini arada gördüğümde de geri dönüşleri oldu, ve olumlu sonuçlarını gördüm. Herkese tavsiye ederim.
ne....
Onur Bey ile Atipik otizmli oğlumun ihtiyaçlarına yönelik çalışma sürecimiz devam ediyor, kendisi işine önem ve karşısındakine güven veren, süreci verimli yöneten ve ailenin hassasiyetlerine duyarlı biri. Yolumuza ışık tuttuğu için minnettarım.
Çok teşekkürler!
Onur bey işinde aşırı profesyonel olmasının dışında insan olarak da çok merhametli, aileyle iletişimi kuvvetli olan birisi. Uzun süre kendisinden ve ekibinden aldığımız ergoterapi, duyu bütünleme terapisi desteği sayesinde çok yol katettik. Oğlumun dikkati arttı, bizimle uyumu daha da ilerledi. Bir çocuk doktoru ve bir baba olarak kendisinden gönül rahatlığıyla destek alınabileceğini belirtebilirim.
a....ç
Kaş'tan İstanbul'a genetik kaynaklı hipotoni ve gelişim geriliği olan kızımın tedavisi için geldik. Onur hoca ve harika ekibi ile tanıştığımızda kızım 10 aylıktı, başını ve gövdesini tutamıyor, doğrulamıyor, ellerini kullanamiyor ve oturamıyordu. Algıları ve tepkileri de zayıftı. Onur hoca sadece kızıma destek olmakla kalmadı, özverisi, samimiyeti, hoşgörüsü, bilgi ve tecrübesi ile anne-baba olarak bize de ışık oldu. Bütün sorularımıza yanıt aldık, bize aktardığı her bilgi yerinde ve zamanında gerçekleşti. Kızımın ihtiyacına yönelik harika bir program hazırladı. Fizyoterapi ile başladık ve sonrasında ergoterapi ile de destekleyerek 5 aylık süreçte kızımın algı ve farkındalığındaki değişimi görmek, yemek yemesine, objelere uzanıp tutmasına, oyun oynamasına, oturmasına ve sıralamasına şahit olmak mucize gibiydi. Çok büyük bir açığı Onur hoca ve ekibi ile çok kısa bir sürede kapattık. Kızıma ve bize gösterdikleri ilgi, emek ve paylaştıkları sevgi için ayrıca minnettarım, iyi ki varsınız.
Ş
ş.....
İşinde bilgili, çocuklara yaklaşımı çok güzel, dirsek kırığı kol 90 derece kalmıştı. Şuan sağlam kolundan farkı kalmadı.
Çok teşekkürler!
Anaokulundaki rehberlik danışmanının tavsiyesiyle geldim. Oğlumun korkuları, bensiz hiçbir yere gitmemesi, bazı seslerden korkması (yüksek müzik sesi, motorsiklet, çamaşır makinesi sesi), tek başına tuvalete gidememe, yüksek yerlere çıkamama ve kaygısı nedeniyle başvurdum. Sürecimiz güzel geçti ama ayrıca psikolojik olarak da oyun terapistine başladık. Orayla beraber yürüttük bu süreci, haftalar geçtikçe oğlumdaki değişiklikler ortaya çıktı. 10 ay sürdü. Tavsiye ediyorum.
O
oz...k
Yaklaşık 8 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 7 yaşındaki oğlum için Duyu Çocuk ile görüşme kararı aldım.İlk görüşmeden itibaren gerek çocuk özelindeki detaylı analizleri gerekse ebeveynleri bilgilendirme düzeyleri oldukça yeterli ve tatmin ediciydi.8 ay boyunca lokasyon olarak çok uzun bir mesafe de olsa her hafta sonu terapilere devam ettik.İnce ve Kalın motor çalışmaları yapıldı.8 ayın sonunda ve hatta ilk 3 ay sonrasında bile oldukça tatmin edici ölçüde başarılı sonuçlar elde ettiğimizi samimiyetle belirtebilirim.Çocuğumdaki değişimi ailece somut olarak gözlemledilk ve mutlu olduk. Bu değişimler çocuğumun okul sürecine de oldukça
olumlu yansıdı ve öğretmenlerinden sevindirici geri dönüşler aldık.Başta Onur Bey olmak üzere tüm uzmanlarıyla Duyu Çocuk ailesini gönülden tavsiye ederiz.• Duyuçocuk • Randevu •
Çok teşekkürler!
Onur Aşkar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Aşkar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Onur Aşkar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Pediatrik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Manuel Terapi, Bel - Boyun Fıtığı, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Kuru İğne Tedavisi, Fizik Tedavi, Nörolojik Rehabilitasyon.
Onur Aşkar adresi nerede?Onur Aşkar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mh. Mimar Sinan Cd. No: 170 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Aşkar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Onur Aşkar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Onur Aşkar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Onur Aşkar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Onur Aşkar hangi dilleri konuşuyor?Onur Aşkar ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Onur Aşkar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Aşkar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Onur Aşkar hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Onur Aşkar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Onur Aşkar hangi sigortaları kabul ediyor?Onur Aşkar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler