Dr. Öğr. Üyesi Osman Lapçın

Ortopedi Ve Travmatoloji · Daha fazla

Küçükçekmece 1 adres

Op.Dr. Osman LAPÇIN, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olmuştur.

İhtisas sonrası mecburi hizmetini Siirt Devlet Hastanesi'nde yapmıştır. Bu hastanede aynı zamanda Başhekimlik görevini de yürütmüştür. Ardından Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Türkiye'de El Cerrahisi hizmetlerinin planlanmasını koordine etmiştir. 2010 yılının başında atandığı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2017 yılının Mayıs ayına kadar Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde çalışmıştır. 2011- 2015 yılları arasında Başhekim Yardımcılığı görevinini de yürütmüştür. Halen İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi VM Medicalpark Florya Hastanesi'nde çalışmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

VM Medical Park Florya Hastanesi

Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece 34295

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

11 Temmuz tarihinde Florya Medical Park Hastanesi Ortopedi bölümünde, Dr. Osman Lapçin tarafından ayak bileğimdeki kemik içinde ödem nedeniyle 15 gün boyunca alçıya alındım. Doktor, ayağımı öne arkaya hareket ettirmememi ve üzerine basmamamı söyledi. Bu durum 1 ay devam etti. Emar ise benim talebimle çekildi ve kemik içi ödemin arttığı görüldü. Daha sonra görüştüğüm diğer doktorlar, ayakta kırık olmamasına rağmen sadece kemik içi ödem olduğu için alçıya alınmaması gerektiğini belirttiler.Bilakis hareket etmem gerektiği bilgisini aldım.

Yanlış tedavi nedeniyle ayağımda alçı hastalığı oluştu, ayağım kitlendi ve kas kaybı yaşadım. Yürümekte zorlanıyorum. Tedavi başarılı olmayınca ödem daha da arttı ve Dr Osman Lapcin tekrar alçı önerdi, bu kez kabul etmedim.Ve spor ortopedislerine gittim acilen fiziğe başladım, başlandığım noktaya donmeye çalışıyorum .tedavisinden hiç memnun kalmadım

• VM Medical Park Florya Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •