İhtisas sonrası mecburi hizmetini Siirt Devlet Hastanesi'nde yapmıştır. Bu hastanede aynı zamanda Başhekimlik görevini de yürütmüştür. Ardından Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Türkiye'de El Cerrahisi hizmetlerinin planlanmasını koordine etmiştir. 2010 yılının başında atandığı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2017 yılının Mayıs ayına kadar Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde çalışmıştır. 2011- 2015 yılları arasında Başhekim Yardımcılığı görevinini de yürütmüştür. Halen İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi VM Medicalpark Florya Hastanesi'nde çalışmaktadır.
- Menisküs Yırtığı
- Ön Çapraz Bağ Yırtığı
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Ağrısı
Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece 34295
- Sigortası olan hastalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece
VM Medical Park Florya Hastanesi
sy...
11 Temmuz tarihinde Florya Medical Park Hastanesi Ortopedi bölümünde, Dr. Osman Lapçin tarafından ayak bileğimdeki kemik içinde ödem nedeniyle 15 gün boyunca alçıya alındım. Doktor, ayağımı öne arkaya hareket ettirmememi ve üzerine basmamamı söyledi. Bu durum 1 ay devam etti. Emar ise benim talebimle çekildi ve kemik içi ödemin arttığı görüldü. Daha sonra görüştüğüm diğer doktorlar, ayakta kırık olmamasına rağmen sadece kemik içi ödem olduğu için alçıya alınmaması gerektiğini belirttiler.Bilakis hareket etmem gerektiği bilgisini aldım.
Yanlış tedavi nedeniyle ayağımda alçı hastalığı oluştu, ayağım kitlendi ve kas kaybı yaşadım. Yürümekte zorlanıyorum. Tedavi başarılı olmayınca ödem daha da arttı ve Dr Osman Lapcin tekrar alçı önerdi, bu kez kabul etmedim.Ve spor ortopedislerine gittim acilen fiziğe başladım, başlandığım noktaya donmeye çalışıyorum .tedavisinden hiç memnun kalmadım
• VM Medical Park Florya Hastanesi • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Osman Lapçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Lapçın, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Osman Lapçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Osman Lapçın adresi nerede?Osman Lapçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşyol Mahallesi Akasya Sokak Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Lapçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Lapçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Lapçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Lapçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Osman Lapçın hangi dilleri konuşuyor?Osman Lapçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Lapçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Lapçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Lapçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Lapçın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Osman Lapçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Osman Lapçın hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Lapçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları