Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik 34899
Oya Hoca oldukça titiz ve özenli bir hekim, işinin ehli. Başka bir kontrolde kan değerleriyle ilgili bir sıkıntı görülmesi sonucu kendisinden randevu aldık. Bizi oldukça hızlı bir şekilde yönlendirerek doğru tanı konulması ve tedaviye başlanması sürecinde çok yardımcı oldu. Gerekli prosedürleri bizzat gerçekleştirdi ve takip etti. Gerçekten çok memnun kaldık.
• başka bir yer • Diğer •
Mide ve bağırsak şikayetleri nedeniyle Oya Hanım'i ziyaret ettim. Başarılı özgeçmişi ve referanslar kendisini tercih etmemde önemli oldu diyebilirim. Endoskopi ve kolonoskopi işlemini gerekli gördü ve en mümkün olan en kısa sürede planladı. Daha önceki endoskopi işlemim sonrasında uzun süren mide hassasiyeti yaşadığım için biraz çekinceliydim. İşlemleri o kadar hassas şekilde gerçekleştirdi ki sonrasında hiçbir şikayetim olmadı. Ayrıca dikkatli ve ilgili bir hekim olduğunu söyleyebilirim. Önerdiği tedavi yöntemini açık ve net şekilde anlattı ve dikkat etmem gereken hususlarda beni bilgilendirdi. İlgisi ve profesyonelliği için takdir ettiğim bir hekim olarak gönül rahatlığı ile randevu almanızı öneririm.
• başka bir yer • Diğer •
Oya Yönal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Yönal, Gastroenteroloji.
Oya Yönal adresi nerede?Oya Yönal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Yönal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Yönal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oya Yönal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Yönal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oya Yönal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oya Yönal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oya Yönal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar