Uzm. Dr.
Şirinyalı, 1496. Sk. Dolay Apt,, Muratpaşa, Antalya 07070
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Özen Güçlütürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özen Güçlütürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özen Güçlütürk, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Özen Güçlütürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Biyokimya Randevusu, Holistik Tıp Uygulamaları, Normal Randevu, Biorezonans.
Özen Güçlütürk adresi nerede?Özen Güçlütürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı, 1496. Sk. Dolay Apt, Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özen Güçlütürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özen Güçlütürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özen Güçlütürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özen Güçlütürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özen Güçlütürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özen Güçlütürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özen Güçlütürk hangi sigortaları kabul ediyor?Özen Güçlütürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.