2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2018 yılında başladığı Çocuk Diş Hekimliği Uzmanlığı ihtisasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Bölümünde 2022 yılında tamamlamıştır.
Halihazırda, Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde kendi çocuk kliniği Primedent KİDS' de hizmet vermektedir.
- Aft ,
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Erken Ortodontik Tedavi
Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
ne...e
Kızımın ilk diş doktoru tecrübesi olduğu halde özge hanımın güvenilir yaklaşımı sayesinde kanal tedavimizi ve dolgumuzu yaptırdık.Özge hanımın yaklaşımı harika güvenle tercih edebilirsiniz.
• Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
O
on...u
Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum çocuklar için birebir eğlenceli bir hocamız
• Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
da...s
Kızım için süt diş çekimi gerçekleştirildi çok memnunuz
al...r
5 yaşındaki oğlumuz mu daha çok korktu yoksa biz mi tam emin değilim ama Özge hanım kısa sürede oğlumuzun tedavisini yaptı. Biz bir dolgu yaptı diye düşünürken bir büyük bir küçük iki dolgu bitmişti. Cesaret madalyası harika bir ödül oldu. Eve kadar boynundan çıkarmadı evde de en güzel yere astı.
ay...
Özge hocam ellerinize emeğinize sağlık, güler yüzünüzle bugünkü diş çekimimiz nasıl güzel geçti, ilginiz bizi çok mutlu etti, kolaylıklar dileriz.
• Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Çekimi •
I
i̇...n
Özge hanımın eline emeğine sağlık güleryüzü canayakınlığı en önemlisi verdiği güvenle kızımın ilk dişçi koltuğu deneyimini çok başarılı geçirdik ve biberon çürüklerimize 5 dakikada veda ettik iyiki yollarımız kesişti Prime Dent Ailesi ile
he...i
Merhaba,
Dr. Özge Hanım 4 yaşındaki kızımızın genel anestezi altında diş tedavisini gerçekleşti.
Kendisini tanıdığımız için çok mutlu ve şanslıyız. Kızım yapısı gereği çekingen ve içine kapanık bir çocuktu. Özge Hanım her muayenede güler yüzüyle, ilgilisiyle, açıklayıcı tavırlarıyla onun güvenini kazandı. Klinik ortamı, çalışanların pozitif yardımcı tavırları mükemmeldi. Kapıdan içeri girer girmez bunu hissediyorsunuz.Genel anestezi işlemi için endişe duymuştuk. Ama kendisini tanıdıktan sonra kızımızı gönül rahatlığıyla emanet ettik. Tedavisi sorunsuz şekilde tamamlandı. Sayesinde hiçbir travma olmadan sağlıklı dişlere kavuştuk.
İyi ki kendisini bulmuşuz ve yollarımız kesişmiş.
P
pe...n
Kızımın süt dişleri için gittik. İlk randevumuzda biraz endişelendi kızım ikinci gidişimizde o kadar rahattı ki direk koltuğa oturup çizgi film istedi çok şaşırdık. Özge hanım çok güler yüzlü. Gereksiz hiç bir şey önermiyor. Bu o kadar kıymetli ki ve ayrıntılı anlatıp benim gibi evhamlı aileleri rahatlatıyor. Çalışan tüm ekip güler yüzlü. Yorum okuyup acaba mı diyen herkese gönülden tavsiye ederim.
ey...l
Dr Özge hnm tatlı ve kibar.kizimla sabırla dış çekimini yaptildi.memnun kaldik.gorusmek uzere.
d.....
Tedavimiz yaklaşık 1 ay sürdü, 3 normal dolgu 3 tane de demir diş yapıldı Bu süreçte Özge hanımın sabrı ve içtenliği için çok minnettarız kendisine. Kızım kendisi hakkında yazılanları görünce storysinde, çok duygulandı..
• Primedent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
Özge Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Özbek, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Özge Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Diş X-Ray.
Özge Özbek adresi nerede?Özge Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mah. Öztürk Sok. No:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Özbek hangi dilleri konuşuyor?Özge Özbek ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Özge Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Özbek hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Özbek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)