Dt. Özgür Arıcan

Diş Hekimi daha fazla

Başakşehir 1 adres

Dent Bahçeşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Caddesi No:32 Defne 04 Sitesi, Başakşehir

• F

Özgür bey benim için bir mucizeydi. 3 yıl boyunca uğraştığım, sürekli kırılan ve iltihabı bir türlü geçmeyen dilime yaptığı kanal yenileme ile dişimi kurtardı. Mucize gibi üç günde iltihap geçti. dişim kurtuldu. Şimdi bekleme sürecindeyiz, sonrasında kaplama yapacak doktor bey inşallah. Eli çok hafif ve hastasını gözeterek işlem yapan harika bir doktor...

• başka bir yer Diğer  •

• I

Curuk olan disim icin devlet hastanesine gidip disimin cekilmesi gerektigini ogrendim ve disimi cekme islemi sirasinda disimi kirip mudahale edilemiycek sekle getirip yarida biraktilar. Cerrahi müdahale gerekiyor ve suan hastanemizde isleme devam edecek doktor yok dediler.
    Ne yapacagimizi bilmezken eski doktoromuz Ozgur Bey’e cok sukur ulasabildim ve kendisi hic ikiletmeden is yogugunlugunun arasina bana da hemen randevu verdi.
    Ozgur Bey’e yasadigim olayi anlattim o kadar ilgilendi ki yarim kalan dis tedavim agrisiz sizisiz tamamlandi.
    Uygulayacagi islemi tane tane anlatan, stres ve endisenizi alan guler yuzlu isinin ehli, terddut etmeden gidebileceginiz bir hekim.

• başka bir yer Dis cekimi  •