Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu

İstanbul 1 adres

Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu,
- Marmara Üniversitesi- Klinik Elektronörofizyoloji Yüksek Lisansı
- Marmara Üniversitesi Nöroloji ABD- Nöroloji İhtisası
- İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi- Tıp Eğitimlerini tamamlamıştır.
Şuan Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Caddebostan, Bağdat Caddesi No:314 D:2, Kadıköy/İstanbul, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Baş Dönmesi Değerlendirmesi

Nöroloji Randevusu

C
Konum: Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi Normal Randevu

Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu’na polinöropati şikayeti ile başvurdum. Bugüne kadar karşılaştığım en dikkatli ve yönlendirici hekimlerden biri. Her adımda olasılıkları düşünerek beni bilgilendirmesi ve tedavi sürecine dair açık bir yol haritası sunması sayesinde kendimi güvende hissettim. Tanıya istinaden ilaç tedavisi sürecine başladık. Süreci birlikte takip edeceğiz. Nörolojik şikayetleri olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

U
Konum: Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi Nöroloji Randevusu

Özgür Hocaya ameliyat sonrası nöropatik ağrı şikayetiyle başvurdum, çok detaylı bir muayene sonrası tüm şikayetlerimi dikkatlice dinledi ve tedavi konusunda bilgi verdi. İlaçlarımı nasıl kullanacağımı detaylı bir şekilde anlattı. Takip muayenesi sonrasında MR çektirdim ve sonuncu hakkında da beni bilgilendirdi. Kendisinin yaklaşımı ve hastasını dinleyip detaylıca bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.

Sayın Özgür hocamı uzun zamandır tanıyorum. Kendisine 2018'de Epilepsi nöbeti geçirdikten sonra başvurduğumda, EEG'imi değerlendirip uzunca zaman ayırarak öykümü aldı. Gerekli tedavimi başladıktan sonra önerilerde bulundu. Tedavi sürecimde birkaç kez daha nöbet geçirdim. Her seferinde kendisine ulaştığımda oldukça sevecen, güven veren yaklaşımı ile beni rahatlatarak bilgilendirmesini yaptı ve ilaç dozumu ayarladı. Her türlü sorumu içtenlikle yanıtlayarak güler yüzü ve ilgisi ile emin ellerde olduğumu hissettiren sevgili hocamı tavsiye ederim. Kendisi gibi işinin ehli ve işini severek yapan doktorlarımızın sayısının artmasını temenni ederim.

Konum: Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi Migren Tedavisi

Özgür hocama migren şikayeti ile başvurdum. Hocamız çok detaylı bir muayene ve bütünsel bir bakış açısıyla tedavi oluşturdu. Kısa sürede 30 yıldır olan migren şikayetlerim geçti. Memnun kaldım
Prof.Dr. Arzu Aykor

K
Konum: başka bir yer Diğer

Babam, ALS hastası idi. İlk teşhisi o koydu ve devamındaki yaklaşık 5 sene boyunca Özgür Hanım yakinen takip etti. Bu hastalıktan kaynaklanan diğer komplikasyonları ve özelliklerini izah etti ve her sorumuzu da sabırla cevapladı.

K

Prof. Dr. Özgür hanıma gitme sebebim, nörolojik baş ağrılarıydı. Daha önce yapılan tetkikler ve incelemeler sonucu verilen ilaçlardan bir sonuç alamamıştık. Özgür hanımın ilgisi ve bilgisi sayesinde doğru ilaç ile bütün ağrılarımdan kurtuldum. Kendisini tavsiye ederim.

Doktorumuza kuzenim sayesinde ulaştım. Annemin unutkanlık problemi nedeniyle başvurduk. Kontroller sonucunda demans hastası olduğunu, iyileşme olmayacağını sadece yavaşlatabileceğimizi, bunun için ilaç tedavisine başlamamız gerektiği sonucuna varıldı. Belirli periyotlarla kontrolleri yapılıyor. Düzenli olarak ilaçlarını kullanıyoruz 4 yıl oldu. Çevreme de tavsiye ederim.

Özgür Hanım'la kızımın kronik hastalığı nedeniyle yollarımız kesişti. Benim içim her yönüyle eşsiz bir doktordur. Alanında son derece bilgili ve deneyimli bir hekim. Rett sendromu tanısı ile epilepsi tedavisi uyguladı. Tanı koyma ve tedavi sürecinde güven veriyor, her detayı anlaşılır bir şekilde açıklıyor. Güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Böyle değerli bir doktorla karşılaştığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız!

L
Konum: Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi CPAP Titrasyonu Amaçlı Uyku Testi

Uyku sırasında nefesim kesiliyor, sabaha kadar dönüp duruyor ve eşim ve kızımı da çok rahatsız edecek şekilde gürültülü horluyordum. Özgür Hanım'a başvurdum. Hem bilgisi hem ilgisi ile harika bir hekim. Yanına gittiğimizde ailemizden biri gibi yaklaştı ve her konuda bilgilendirip tedavi sürecimi ciddiyetle takip etti. Uyku testinin sonuçlarını çok iyi şekilde değerlendirip bana en uygun Cpap makinesini ve ayarlarını belirledi. İlk günden itibaren uyku düzenim normale döndü ve evdekiler de rahatça uyudu. Özgür Hanım'a soru sorarken çekinmiyor insan, en ince ayrıntısına kadar hastasını ilgilendiriyor ve süreci takip ediyor. Sayesinde hayat kalitemiz yükseldi. Kendisine minnettarız.

Özgür Hanım'ı daha önceden tanıyordum. Migren şikayetim yüzünden kendisine ulaştım. Sürekli ağrı çekiyordum ve epey ağır ilaçlar kullanıyordum. Neredeyse ayın 20 günü ilaçsız geçmiyordu. Özgür Hanım öncelikle beyin MR'ımı inceledi. Bu doğrultuda kullandığım ağrı kesici ilacın ayda en fazla 3 kez kullanılabilecek bir ilaç olduğunu ve hemen kesmem gerektiğini belirtti. Bir ilaç tedavisine başladık kendisi ile ve inanılmaz bir şekilde ağrılarım azaldı. İlk başlarda ayda artık 1 güne falan inince ağrılarım tamamen geçinceye kadar ilaca devam ettim. Ve sonunda yıllardır çektiğim, hayat kalitemi çok düşüren migrene, Özgür Hanım’ın sayesinde veda ettim. Ayrıca bu kadar başarılı ve sevgi dolu doktoruma neden daha önce uğramadım diye de kendime kızdım. Sonuçta etrafımdaki tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Ve buradan da Özgür Hanım’ı tanımayan tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim.