Lisans sonrası, Humanite Psikiyatri Merkezi ve Yaprak Psikiyatri Merkezi kurumlarında klinik becerilerini geliştirmiştir. Pandemi sürecinde Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde KalitePARK Yönetim Danışmanlığı firmasında işyeri dinamikleri, çalışan desteği ve psikososyal risk değerlendirmeleri üzerine araştırma ve uygulama çalışmaları yapmıştır.
Spor psikolojisi alanındaki saha deneyimlerine 2021 yılında Adana Demirspor Kulübü'nde başlamıştır. Yüksek lisans sürecinde, Canterbury Christ Church Üniversitesi Spor Bilimleri Departmanı’nda bilimsel araştırmalarda yer almış; SportSession platformu üzerinden uluslararası danışanlara çevrim içi ve yüz yüze destek sağlamıştır.
İngiltere’de geçirdiği üç yıl boyunca, üniversite destek sistemlerinde multidisipliner klinik çalışmalarda yer alarak, genç yetişkinlerin mental sağlığı alanında uzmanlaşmıştır. Bu süreçte, terapi çalışmalarını psikolojik esneklik, kimlik gelişimi ve performans odaklı temalarda derinleştirmiştir.
2025 yılı itibarıyla Adana’da kendi ofisini açan Polat, bireysel psikoterapi hizmetlerine devam etmekte; kurumsal ve bireysel spor psikolojisi hizmetleri vermekte ve Çukurova Press Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaktadır.
Beş yılı aşkın süredir Türkçe ve İngilizce dillerinde bireysel terapi, spor psikolojisi ve performans danışmanlığı alanlarında çalışan Polat, kültürel duyarlılık ve etik ilkelere dayanan bütüncül ve kişiselleştirilmiş bir terapötik yaklaşımı benimsemektedir.
- Sigortası olan hastalar
Kurtuluş, Adanaspor Apt No:95/A, Work Lounge Business Offices, Oda No:108, Seyhan, Adana
Kurtuluş, Adanaspor Apt No:95/A, Work Lounge Business Offices, Oda No:108, Adana
Psikolog Özgür Polat
Ön Görüşme
Psikolog Özgür Polat
u.....
Çok ilgili ve samimi bir yaklaşımı var. Süreç boyunca destek aldığımı hissettim. Çok bilgili bir psikolog. Etkisine gözlemleyip farklı yaklaşımlar deneyerek danışana uygun etkili terapi yöntemlerini bulmaya çalışıyor. Tavsiye ediyorum.
ha...k
Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve evliliğimdeki sorunları çözdüm. İki aylık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum. En yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiği için çok mutluyum.
n....k
OKB ve kaygı için başvurdum. 4-5 seans'dır gidiyorum. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. İletişimi çok kuvvetli, yardımcı olmaya çalışıyor. Memnunum kendisinden.
c....e
Anksiyete ve geçmiş travmalarım vardı. Motivasyonum eksikti, bu sebepten dolayı başvurdum. 1 seans gittim, bana çok iyi geldi. Özgür Bey konusuna çok hakim. Sürekli yeni şeyler öğreniyor ve araştırıyor. Kendi ekolü ve vizyonu var, çok emek sarf ederek farklı şekilde yaklaşabiliyor. İyi bir dinleyici, danışanına değer veriyor. Memnun kaldım kendisinden.
r....ş
İşle ilgili biraz anksiyetem vardı, bu nedenle kendisine başvurdum. 1 seans gittim, devam etmeyi düşünüyorum. Katıldığım seans bana iyi geldi. Kendisi kibar bir uzman. Alanı hakkında oldukça bilgili. Güzel örneklerle anlatıyor. Genel anlamda benim için faydalı oldu.
u....a
Depresyon için tavsiye üzerine başvurdum. Birkaç ay gittim, seanslar bana çok iyi geldi. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Danışana yardımcı olan bir uzman olarak memnun kaldım kendisinden.
t.....
İlk seansta bile kendimi ifade etmekte ne kadar zorlandığımı fark ettim, ama onun yönlendirmeleriyle içime dönüp kendimi daha iyi tanımaya başladım. Özellikle kaygılarım üzerine yaptığımız çalışmalar çok faydalı oldu.
c.....
Psikiyatristimin önerisiyle kendisini buldum ilaç tedavisiyle ve seansların desteği ile Genel anksiyetem, Dikkat eksikliğim ve Sosyal anksiyetemin tedavi süresinde Oldukça Etkili ve yardimci oldu. Hocamızın yaklaşımıyla kendimi daha iyi ifade ederek olumlu ve çok faydali sonuçları almamızı sağladi.
c.....
Konuya hakimiyeti ve sorun çözme yeteneğinden çok memnun kaldım. Getirdiği yeni bakış açıları ve anlatım stili çok profesyönel.
Özgür bey ile yaptığımız görüşme süreci çok faydalı geçti. Dinleyici yaklaşımı, anlayışı ve verdiği yönlendirmeler benim için çok değerliydi. Yaşadığımız bu dönemde bu derece güven verici ve etkili bir iletişim kurmak benim için çok değerliydi.
Özgür Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Polat, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Özgür Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Ön Görüşme, Bireysel Terapi.
Özgür Polat adresi nerede?Özgür Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş, Adanaspor Apt No:95/A, Work Lounge Business Offices, Oda No:108 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özgür Polat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özgür Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Özgür Polat hangi dilleri konuşuyor?Özgür Polat ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Polat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Özgür Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Polat hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Polat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.