Op. Dr. Özgür Uslu, mesleki çalışmalarına şu an İzmir'de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
- Sigortası olan hastalar
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Özgür Uslu Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Özgür Uslu Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Yüz Gerdirme
ek...ö
Hocamıza Ankara’dan geldik hem oğlum hemde babam için gitmediğimiz doktor kalmamıştı kendisi bize tüm detayları ile göstererek tane tane tüm işlemleri anlattı 2 aydan beri babamın geçmeyen kulak ağrısı ilk işlemde çok işe yaradı 4 yaşındaki oğlumda geniz eti ve bademcik şikayeti ile gelmiş olmamızı teşhis edip hemen ameliyata yönlendirmedi oğlum için gittiğimiz tüm doktorlar ameliyat tedavis önermesine rağmen hocamız asla işini para için yapmıyor oğlumla oyun oynayarak hiç kormadan muayene oldu herşey için çok memnun kaldık
b....s
Özgür Bey'i antibiyotiklere rağmen geçmeyen bademcik iltihaplarım için, google yorumları sayesinde keşfettim. Kendisi sorunlarımı can kulağıyla dinledi ve teşhisi koydu. Ayrıca hastalığımı takip etmek için bir sonraki haftaya kontrol muayenesi yazdı. Hastalığımın tedavisi konusunda bana son derece güven verdi.
öz...l
Aylardır kulak enfeksiyonu ile uğraşıyordum gitmediğim hastane kalmadı ama hiç sonuç alamadığım gibi daha da kötü oldu. Hocam itinayla tedavi edip süreç hakkında bilgi verdi ilgisi titizliği harikaydı.
di...r
Özgür Bey'e 6yaşındaki kızımın kulaktaki sıvı ve duyma problemi ile gittik , hiç de uyumlu olmayan kızıma olağanüstü sabır ve özen göstererek muayene etti, verdiği tedavi ile kısa sürede ağzı açık uyuma sorunumuzu ve kulaktaki sıvı problemimizi çözdü , mucizeleri bize yaşattı , ayağına taş değmesin
Babam işitme sorunu yaşıyordu. 3 hastane gezdik ve teşhis koyamadılar. Özgür bey çok ilgili ve nazikti anlattıkları içimizi rahatlattı. 5 günlük bir tedaviye başlayacağız şimdi inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.
ş.....
Kızımın kulağında geçmeyen sıvı birikmesi vardı. Başka doktorlarla üç ay boyunca gereksiz antibiyotik tedavisi gördük ve sonucunda tüp takılması gerektiği söylenmişti. Özgür Bey in bütüncül tedavisi sayesinde iyileştik. İyi ki varsınız.
zü...e
Merhaba hocam, iki yıldır kulak uğultusu çekiyordum.Sayenizde azaldı, ellerinize sağlık. iyiyim daha yeni iki haftalık bir tedavi çok şükür daha iyim, yine tedaviye devam edicem. ellerine sağlık hocam. Beni kurtardınız.
se...ş
Doktor arayışımda tesadüfen karşıma çıktı Özgür hocam,
Yorumlarda çok güzeldi ve gerçekten yazıldığı gibiymis gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir doktor
Kulağımda hep bir tıkanma ve geçmek bilmeyen çınlama vardı bugün bir tedavi uyguladık bi kac gün sonra kontrole gideceğim çevremdeki herkese tavsiye edeceğim çok memnun kaldım
bundan sonra doktorumsunuz.
ha...ş
Alanında gayet bilgili ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, kulağımda yıllardır geçmeyen sıvı akıntısı, egzama kaşıntı vardı. Kulağımda mantar olduğunu söyledi. Gerekli tedavileri uyguladı ve şuan gayet iyi duyuyorum. Herhangi bir kaşıntı, egzama, sıvı yok. Gayet iyi ilgilendi.
rz...l
Annemin sağ kulak ani işitme kaybı ile doktor araştırması yaşarken tesadüfen inernetden buldum doktor bey o kadar mükkemmel bı ınsankı sabırla bızı dinleyip yapmamız gereken seylerı tek tek anlatarak yol gösterdi. Keşke bütün doktorlarımız sızın gıbı olsa bazı doktorlar sadece para odaklı ama özgür bey sadece hastayı iyileştirmeye odaklı mükemmel bı doktor
Özgür Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Uslu, Kulak Burun Boğaz. Size Özgür Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Rinoplasti, Geniz Eti Ameliyatı, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi, Adenoidektomi.
Özgür Uslu adresi nerede?Özgür Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güven Mah., 337 Sk., No:4 D:1 Şirinyer İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özgür Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Uslu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 119 hasta / danışan, Özgür Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özgür Uslu hangi sigortaları kabul ediyor?Özgür Uslu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları