Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi

Merkezefendi Mahallesi İzmir Caddesi No:288, Manisa 45120

• Y

Kontrastlı MR ve endoskopi sonucuma göre alkalen reflü kaynaklı midemde gastrit ve ülser varken ursodeoksikolik asit etken maddeli ilacımı bir gerekçe belirtmeden yazmadı. Memnun kalmadım. Bir daha gitmeyeceğim.

• Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Diğer  •

Tansiyon tanısı -tedavisi için gittim gerçekten çok ilgili alakalı ve kişilik olarak çok iyi bir beyefendi.herkese tavsiye ederim

• Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Diğer  •

Kaç yıldır hastane secimlerimde hep özel tercih etmistim . Hep bir onyargim vardı. Ta ki Özgür Bey i görene kadar alanındaki hakimiyeti bir yana naifligi insancil yaklaşımları hastasıyla olan ilgisi koyduğu teshisleri ile gerçekten mükemmel bir doktor. Annemin çok siddetli mide kasılmaları ve sırt ağrılari vardı . Nokta atışı yapti ve teşhisi dediği gibi çıktı. Gerçekten çok değerli ve mütevazi bir insan. Meslek hayatınız boyunca başarılar ve güzel günler sizinle olsun.

• F

Hekimliğiyle ve insanlığıyla gönlü fetheden güzel doktoruma teşekkür etmeyi borç bilirim. İlgisi ve bilgisi her daim devam etsin. Yeni açılan hastanemizde böyle güzel hekimler olması bizi mutlu etti.

• C

yeni açılan hastaneyi görmek ve kontrollerimi yaptırmak için gittim, doktor özgür beyin sıcak ve sempatik yaklaşımı,hastaya ilgisi ve bilgisi için çok teşkkür ederim.

• V

Ermenek Devlet Hastanesi açılalı Ermenek'e gelen hastalarını iyi inceyip teshis ve tedavi eden genç olmasına rağmen olgun bir kişiliğe sahip İç Hastalıkları Uzmanı.

•  •

dalında uzman tansiyon icin gittim tetkiklerde n sonra ürölojiye yönlendirdi sag böprekte iki taş oldugunu mesanenin tıkalı oldugunu ögrendim kendisine cok teşekkür ederim

• H

Dr. Özgür Yılmaz'a muayene oldum. İnsani yanının gelişmiş olduğuna ve mesleğinin de buna uyumlu geliştiğine tanık oldum. Mesleki geleceği umut verici, ufku açık. Yaşamında ve mesleğinde iyilikler diliyorum.