- Multiple Myeloma
- Gastrointestinal Kanama
Merkezefendi Mahallesi İzmir Caddesi No:288, Manisa 45120
Y
y.....
Kontrastlı MR ve endoskopi sonucuma göre alkalen reflü kaynaklı midemde gastrit ve ülser varken ursodeoksikolik asit etken maddeli ilacımı bir gerekçe belirtmeden yazmadı. Memnun kalmadım. Bir daha gitmeyeceğim.
ay....
Tansiyon tanısı -tedavisi için gittim gerçekten çok ilgili alakalı ve kişilik olarak çok iyi bir beyefendi.herkese tavsiye ederim
eb...u
Kaç yıldır hastane secimlerimde hep özel tercih etmistim . Hep bir onyargim vardı. Ta ki Özgür Bey i görene kadar alanındaki hakimiyeti bir yana naifligi insancil yaklaşımları hastasıyla olan ilgisi koyduğu teshisleri ile gerçekten mükemmel bir doktor. Annemin çok siddetli mide kasılmaları ve sırt ağrılari vardı . Nokta atışı yapti ve teşhisi dediği gibi çıktı. Gerçekten çok değerli ve mütevazi bir insan. Meslek hayatınız boyunca başarılar ve güzel günler sizinle olsun.
f....y
Hekimliğiyle ve insanlığıyla gönlü fetheden güzel doktoruma teşekkür etmeyi borç bilirim. İlgisi ve bilgisi her daim devam etsin. Yeni açılan hastanemizde böyle güzel hekimler olması bizi mutlu etti.
C
cm...l
yeni açılan hastaneyi görmek ve kontrollerimi yaptırmak için gittim, doktor özgür beyin sıcak ve sempatik yaklaşımı,hastaya ilgisi ve bilgisi için çok teşkkür ederim.
V
ve...n
Ermenek Devlet Hastanesi açılalı Ermenek'e gelen hastalarını iyi inceyip teshis ve tedavi eden genç olmasına rağmen olgun bir kişiliğe sahip İç Hastalıkları Uzmanı.
al...i
dalında uzman tansiyon icin gittim tetkiklerde n sonra ürölojiye yönlendirdi sag böprekte iki taş oldugunu mesanenin tıkalı oldugunu ögrendim kendisine cok teşekkür ederim
ha...n
Dr. Özgür Yılmaz'a muayene oldum. İnsani yanının gelişmiş olduğuna ve mesleğinin de buna uyumlu geliştiğine tanık oldum. Mesleki geleceği umut verici, ufku açık. Yaşamında ve mesleğinde iyilikler diliyorum.
Özgür Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Yılmaz, İç Hastalıkları.
Özgür Yılmaz adresi nerede?Özgür Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkezefendi Mahallesi İzmir Caddesi No:288 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Özgür Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları