Dr. Özkan Özkara, 2014 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini 2016–2021 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. Uzmanlık sonrasında sırasıyla Muş Devlet Hastanesi, Özel Medifema Hastanesi ve Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi’nde görev yapan Dr. Özkara, 2025 itibarıyla Metropol Hastanesi’nde hizmet vermiştir.. Klinik pratiğinde septorinoplasti, rinoplasti ve septoplasti gibi burun cerrahilerinin yanı sıra radyofrekans ile konka küçültülmesi ve endoskopik sinüs ameliyatları ile geniz eti, bademcik operasyonları üzerinde çalışmaktadır. Kepçe kulak estetiği (otoplasti), gözyaşı kanalı ve kulak zarı cerrahileri, işitme kaybı ile ani işitme kayıplarının tanı ve tedavisi, boyun kitleleri ile uyku apnesi tedavisi de uzmanlık alanını tamamlamaktadır. Eğitim ve mesleki gelişimine yönelik olarak İzmir Tepecik Hastanesi’nde kadavra diseksiyon kursu, iyi klinik uygulamalar eğitimi, Türk KBB Derneği asistan okulunda endoskopik sinüs ve rinoplasti kursu ile Soyluacademy Rinoplasti Fellowship Programı gibi seminer ve kurslara katılmıştır.
- Burun tıkanıklığı
İzmir, İzmir
Doktor Muayenehanesi
İzmir, İzmir 35620
em...z
Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte Özkan Bey her aşamayı net bir şekilde anlattı. Kontroller sırasında ilgiden memnun kaldım . Ameliyat sürecim beklediğimden rahat geçti ve burnum tam olarak istediğim gibi oldu çok memnunum
• Özel Metropol Hastanesi • Septorinoplasti •
a....y
Ben çok memnun kaldım .her şeyi senin anlayabileceğin bir şekilde detaylı açıklıyor .aşırı sempatik ve cana yakın çekinmeden her şeyi paylaşabilirsiniz. aklınızdaki tüm soru işaretlerini gideriyor herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği bir hocamız .
f.....
Gayet detaylı muayene yaptı gerekli bilgilendirmelerde bulundu
se...t
Doktorumuzun profesyonel yaklaşımı, kapsamlı değerlendirmesi ve hasta iletişimindeki özeni son derece takdire şayandır. Muayene süreci boyunca tüm aşamalar açık ve anlaşılır şekilde aktarılmış, gerekli yönlendirmeler titizlikle yapılmıştır.
• Özel Metropol Hastanesi • Geniz Eti Ameliyatı •
R
r.....
2019 dan beri yaşadığım burun içi konka şişmesi sonucu devam eden nefes alma sorunlarımı çözdü ve ileriye dönük olarak burun düşmesi sorunum olmaması için burnuma destek yaparak sorunlarımı çözen ve tedavide ayrıntılara önem veren bir doktor. Kendi alanında bilgili ve başarılı biri.
• Özel Metropol Hastanesi • Konka Cerrahisi •
s....e
Burnumda nefes ve kemik eğriliği problemim vardı. Semptorinoplasti ameliyatından sonra çok rahat nefes almıya başladım ve burnumun görselinden çok memnunum. Özkan bey doğru bir tercih oldu benim için.
• Özel Metropol Hastanesi • Burun Estetiği •
T
tu...
Burnumda et ve kemik eğriliği vardı herkes ameliyatın zor olduğunu çok sıkıntı çekeceğimi söylediler ama hiçde öyle olmadı Ameliyat süreci ve sonrası çok rahat ve iyi geçti
d....a
Doktor Özkan beye bebeğimin burnundaki cisim için gittik. İlgi alakası güler yüzü ve sabrı bizi çok mutlu etti . Bebeğim iki yaşında ve onu korkutmadan çok güzel bir ameliyat süreci geçirdik . İyi ki ona denk gelmişiz.
me...n
Farklı şehirlerde çok fazla doktor araştırmamdan sonra KBB alanında şimdiye kadar karşılaştığım en ilgili ve güven veren doktorlardan biri. Septorinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı. Operasyon geçirmeme rağmen ağrı sızı neredeyse yok denecek kadar azdı ve günlük hayatımı en az etkileyecek şekilde tedavi süreci geçirdim. Ameliyat sonrası kontrollerde de aynı ilgi ve özeni gösterdi. Hem tedavi sonucundan hem de süreçteki yaklaşımından çok memnun kaldım. Artık çok daha rahat nefes alabiliyorum ve görüntü olarak eskiye göre çok daha güzel görünmekte. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Özel Metropol Hastanesi • Septorinoplasti •
T
t....k
****KENDİNİZİ DÜŞÜNMEDEN ELLERİNE EMANET EDEBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR****
BURNUMDA OLUŞAN TIKANIKLIK VE KONKA İLE DARBE SONUCU İÇ VE DIŞINDA OLUŞAN DEFORMASYONLARI TECRÜBESİYLE TEŞHİS EDİP KISA ZAMANDA TEDAVİ ETTİ.
ALANINDA DENEYİMLİ OLAMSIYLA BERABER SICAK KANLI OLUP SONUÇ ODAKLI VE İLGİLİ BİR DOKTOR OLMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ... KISA ZAMANDA SAĞLIĞIMA KAVUŞTURDUĞU İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIM. ALLAH YOLU BAHTINI GÜZEL EYLESİN...GÖNLÜNDEN GEÇENİ ÖMRÜNE YAZSIN.• Özel Metropol Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Özkan Özkara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Özkara, Kulak Burun Boğaz. Size Özkan Özkara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Özkan Özkara adresi nerede?Özkan Özkara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Özkara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Özkara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özkan Özkara hangi dilleri konuşuyor?Özkan Özkara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özkan Özkara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Özkara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özkan Özkara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özkan Özkara hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Özkan Özkara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları