- Gebelik
- SGK
- Ace European Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Halk Hayat Ve Emeklilik
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Doğumda Bradley Yöntemi
Özel Hayat Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Gebe Takibi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Özel Hayat Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
s....ç
Özlem Muratoğulları . Kendisinin takipli hastasıyım Bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için randevu almak istediğimde, doktorumun izinde olduğu ve iki hafta boyunca hastanede olmayacağı belirtildi. Bu nedenle farklı bir doktordan randevu aldım ve cinsiyeti öğrendim. Sonrasında şehir dışında olduğum için bir süre muayeneye gelemedim. Şehir dışından döndüğümde rahatsızlandım ve enfeksiyon nedeniyle Hayat Hastanesi acil servisine başvurdum. Acil serviste gebe olduğum için ilgilenemeyeceklerini, nöbetçi kadın doğum doktoruna başvurmam gerektiğini söylediler. Nöbetçi doktor muayene etti ve serum yazdı Bir hafta sonra tekrar muayene olmak için kendi doktorum Özlem Hanım’dan randevu aldım. Hastaneye gittiğimde ise Özlem Hanım, farklı bir doktorda muayene olduğum ve iki aydır kendisine gelmediğim gerekçesiyle beni muayene etmeyi reddetti. Hamile halimle hastaneye kadar gitmiş olmama rağmen, bu şekilde ilgisiz ve duyarsız bir tutumla karşılaşmak beni son derece rahatsız etti
• Özel Hayat Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Ö
öz...r
Özlem hanımla gebeliğimin 32. Haftasında tanıştım. Normalde bu kadar geç hiçbir doktor kabul etmez ama Özlem hanım düşüncelerimi yıktı. Doğum anına kadar çatı muayenesi yapmadı bile sancıların olursa bakarız dedi. Sezaryeni destekliyor diyenlerin aksine bence normal doğumu destekliyor. İnanın sezaryenın s sini bile konuşmadık hiç. Ve tabiki normal doğum yaptım. Kendisi çok ilgili ve bilgi birikimi çok olan bir doktor. Doktorun üslup sorunu var diyen arkadaşlar Özlem hanım olanı olduğu gibi söylüyor belki bu sizi yanıltmıştır.
• Özel Hayat Hastanesi • Doğum •
Hamileliğimin en başından itibaren, kız kardeşimin tavsiyesiyle Özlem Hanım’ı tercih ettim. Gerek ilgisi ve alakası, gerekse alanındaki başarısıyla bana her zaman güven verdi. Böylesine güler yüzlü, tatlı dilli ve işinde son derece başarılı bir doktorla karşılaşmak benim için büyük bir şans oldu.
Tüm süreç boyunca, son güne kadar hiç stres yaşamadım. Doğum anında bile oldukça sakindim, bunun en büyük sebebi de Özlem Hanım’ın desteği ve profesyonelliğiydi. Doğum zamanı geldiğinde içimde hem büyük bir heyecan, hem de onunla geçirdiğimiz o güzel 9 aylık sürecin bitecek olmasından kaynaklı bir burukluk vardı.
Özlem Hanım’ı gerçekten çok sevdim. Umarım hayatı boyunca mutluluk ve başarı hep onunla olur. Kendisine gönülden minnetarım.• Özel Hayat Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
es...r
Özlem hanımla güzel bir gebelik süreci yaşadım ve normal doğum gerçekleştirdim.
Kendisi aklınızdaki sorulara siz daha sormadan bile değinebilen tecrübeli bir hekim. Her muayenede kapsamlı bilgi verdi. Içtenliği ve güleryüzlülüğü ile süreci inanılmaz kolaylaştıran bir doktor. Aklınızda olan her soruya sabırla cevap veren, hastalarına vakit ayıran, işini layıkıyla yapan biri. Doğum sürecimi çok güzel yönetti. Sancılar esnasında muayenelerimi bizzat kendisi yaptı. Doğum sürecinde beni inanılmaz motive etti ve sakinleştirdi. Doğumu çok profesyonel yönetti ve beni doğum esnasında çok güzel yönlendirdi öyle ki bebeğimi kucağıma almam 20 dakika bile sürmedi.
Ayrıca ebe ekibi de çok cana yakın. Özelikle Halime ebe sancılarımın şiddetli geldiği esnada bana sarılabilirsin dahi diyip bana bir kız kardeş gibi yaklaştı ve çok destek oldu. Haliyle ekip böyle olunca doğum süreci de çok pozitif geçiyor.
Allah yollarını açık, başarılarını daim etsin.• Özel Hayat Hastanesi • Doğum •
Ö
öz...
Özlem Hanım mükemmel bir doktor inanılmaz alakalı ilgili ve güven verici 2. Kızımı özlem hanımın takibinde doğurdum keşke ilk kızımın doğumunu da özlem hanım yaptırsaydı. Herkese tavsiye ediyorum eğer dünyaya bir bebek getirmeye karar verdiyseniz kesinlikle doktorunuz özlem hanım olmalı iyiki varsanız doktor hanım ve iyiki benim doktorum olmuşsunuz.
i̇...m
Özlem hanım ile normal doğum gerçekleştirdik ve bunun için elinden geleni en fazlasıyla yaptı ve beni çok rahatlattı çok memnun iyiki tanımışım iyiki var güler yüzlü çok ilgili ne desem az olur inşallah ikinci doğumumda da olur. Kesinlikle tavsiye ediyorum iyiki varsınız.
• Özel Hayat Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
i̇...
Öncelikle merhabalar,
İlk gebeliğimdi ve başka bir şehirden buraya gelmiştim. Ne hastane bilgim, ne doktor bilgim vardı.Özlem Hanım'a denk geldim.Özlem Hanım'a ne kadar süslü cümleler kursam inanın az kalır. Sürecin başından sonuna kadar her anlamda o kadar rahatlattı ki beni.İlgisiyle, güler yüzüyle, en çok da alanında uzmanlığı ile mükemmel birisi kendisi. İlk doğumum olmasına rağmen hiç korkmadım. Çünkü Özlem Hanım'a güvenim sonsuzdu. Her muayeneden sonra eşimle "ya gerçekten iyi ki Özlem Hanım'a denk gelmişiz" derdik hatta. İnanın şuan bebeğimle hastaneye çocuk doktorumuza gidiyoruz ama ben hala Özlem Hanım'ı özlüyorum:))Her zaman güven verdi.Yorumumu okuyan gebe arkadaşlarım tüm samimiyetimle belirtmeliyim ki kesinlikle Özlem Hanımı tercih edin. İkinci bir evladım olursa hiç şüphesiz Özlem Hanım ile olacağım yine. Hayat Hastanesi'ne sevgilerimi sunuyorum böyle bir doktor ile iş birliği yaptıkları için. Özlem Hanım, sevgilerin en büyüğü size Sizi ailece çok seviyoruz• Özel Hayat Hastanesi • Doğum •
T
tu...z
37. Haftamda suyum geldi sanarak hastaneye başvurdum nst de sancılarım çıktı ve o gece gözlem için hastanede yattım, sabaha kadar sancılarım bitti ve meğer gelen de doğum suyu değilmiş ama özlem hanım bebeğimi hemen almak için ısrarcı davrandı plesenta eskimesi var dedi fakat sağlık durumum iyi olduğu için imza atarak hastaneden çıkış yaptım farklı bir kliniğe giderek durumumu teyit ettim. Plesentamın ve bebeğimin sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu öğrendim. Eğer tamam desem 37. Haftamda ortada hiç bir şey yokken sezeryan doğum yapıcaktım. Daha sonra sık sık kontroller sonucu 39. Haftaya kadar geldik bebeğim hala gelme belirtisi göstermiyorken özlem hanım beni muayene için çağırdığı gün suyun azalmış diyerek doğuma aldı. Sonradan öğrendim ki meğer zaten beni doğum için çağırmış ameliyathane personelinin falan haberi varmış benim doğum yapacağımdan benim yokmuş. Asla tavsiye etmiyorum. Bilsem gitmezdim.
en...n
İyi ki ama iyi ki yollarımız kesişmiş. 9 ay boyunca hatta tedavi sürecini de katarsak yaklaşık 1 buçuk yıl boyunca tüm sorularıma sabırla çok açıklayıcı bir şekilde cevap verdi. İlgisi alakası muhteşemdi. Panik atak hastası biri olarak hamileliğimin müthiş geçmesini sağladı. Ne zaman ararsam arayayım hep ulaştım. O kadar güleryüzlü içten bir hekim ki benim şansım Özlem Hanım diyebilirim. Görüp görebileceğiniz en iyi hekimlerden. Sayesinde çok güzel bir hamilelik ve çok güzel bir doğum geçirdim. Bir şekilde yolunuz Özlem Hanım ile kesişmişse çok şanslı ve emin ellerdesiniz demektir hiç şüphe etmeyin :)
• Özel Hayat Hastanesi • Gebe Takibi •
Ş
şe...a
Özlem hanım gayet başarılı ve çok güler yüzlü bir doktor.Hamilelik sürecinde istediğim saatte ulaşabiliyordum.Doğumum çok kolay geçti,sezaryen olmama rahmen toparlama sürecim bir kaç gün sürdü.
Ayrıca hastanedede güzel bir ekip var
Onun sayesinde çok güzel bir hamilelik gecirdim ve bebeğimi sağlıklı şekilde kucagıma almayı vesile oldu.
Doğum sonrasında bile kendisini görmek istedimm keşke kızımın doktoruda özlem hanım olsaa...• Özel Hayat Hastanesi • Doğum Kontrol •
Özlem Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Ballı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özlem Ballı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Kontrol Randevusu, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Doğumda Bradley Yöntemi, Doğum.
Özlem Ballı adresi nerede?Özlem Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Ballı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özlem Ballı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özlem Ballı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özlem Ballı hangi dilleri konuşuyor?Özlem Ballı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Ballı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Ballı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta / danışan, Özlem Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özlem Ballı hangi sigortaları kabul ediyor?Özlem Ballı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları