Fzt. Özlem Gözlersüzer, İstanbul'da hizmet vermektedir. Özlem Gözlersüzer, Medipol
Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun
olduktan sonra, Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve
Rehabilitasyon master bölümüne kabul edilmiştir.Yurt içinden
ve yurt dışından birçok eğitime katılarak pelvik taban alanında
özelleşmiştir. Prague School dan aldığı eğitim ile birlikte
postüral stabilizasyon alanında kendini geliştirmiş ve bu yönde
hasta tedavi etmektedir. Gebelik alanında uzmanlaşması ile
birlikte all about pelvis eğitim kurumunda gebelik alanında ileri
düzey eğitimler vermektedir. Bununla birlikte çocuklarda ve yetişkinlerde Skolyoz tedavileri ile birlikte ortopedik problemlerde ve pelvik taban ile ilgili işeme dışkılama problemlerinde hasta kabulü yapmaktadır. Online eğitimler vermekte olup derin
sabilizastör sistem aktivasyon eğitiminin eğitmenlerindendir.

Fzt. Özlem Gözlersüzer

Gayrettepe Mah.Yıldız Posta Cad. Emel Apt. No:14 Kat:6 D:603, Beşiktaş, İstanbul 34349

• Sigortası olan hastalar

Gayrettepe Mah.Yıldız Posta Cad. Emel Apt. No:14 Kat:6 D:603, İstanbul

• L

Özlem hanıma pelvik taban için başvurdum kendisi bu alanda çok başaılı hastasını güler yüzle katşılayan ve sürekli motive eden birisi ben çok memnun kaldım daha öncede başka fizyoterapistlerle çalıştım ama sonuç alamadım tedavim devam ediyor pelvik taban sorunları yaşayan herkese tavsiye ediyorum

• M

Siddet ile tavsiye ederim , kronik prostit tanıdısı konulan ağrılarımdan sayesinde kurtuldum meğer pelvik taban gerginliğim varmış , sayesinde çözüldü

• Fzt. Özlem Gözlersüzer Randevu  •

Eklem romatizması için başvurdum. Çeşitli masajlar uyguluyor. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Özlem Hanım ilgili, bilgili ve yetenekli bir uzman, herkese tavsiye ederim.

• C

Pelvik taban problemi için başvurdum. 6 seanstir gidiyorum. Kısa bir ara verdim. Çok memnun kaldım. Çok güler yüzlü, profesyonel, işine hakim bir uzman. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım.

•  •

Hemoroid ameliyatı geçirdim. Sonrasında bir problem oluştu, destek almak için kendisine başvurdum. 5 seans oldu, iyiye doğru ilerlemeler olduğunu düşünüyorum. Sürecim devam ediyor. Özlem Hanım'dan çok memnunum. Çok anlayışlı bir uzman, randevuları bana göre planlıyor. İlgili ve alakalı. Her şeyi anlaşılabilir şekilde açıklıyor. Bağırsak düzeni ile alakalı birçok konuda destek ve bilgi alıyorum.

• G

Ciddi bir sakatlık geçirdim. Belden aşağımı kaybetmiştim. 2.5 yaşında oğlum vardı. Özlem Hanım'ın sayesinde hayat kalitem yükseldi, tedaviler sonuç vermeye başladı. Kendi hayatıma devam edebiliyorum. Pelvik taban çalışıyoruz. İdrar ve dışkı kontrolümü yapamıyordum bu konu ile ilgili de epey ilerlemeler kaydettik. Çok memnunum tedavime devam edeceğim. Her aradığımda ulaşabiliyorum, çok ilgili bir uzman.

•  •

Hocamıza hekim önerisiyle ulaştım ve idrar yapma zorluğu şikayetiyle başvurmuştum. Seanslara düzenli olarak katıldım ve sorunumun fizyolojik kısmıyla alakalı rahatlamama vesile oldu ve psikolojik kısmıyla bu sayede sonrasında daha net şekilde ilgilenebilmeye başladım. Özlem hocamızı kesinlikle tavsiye ederim, kendisini sürekli geliştiren, çok tecrübeli ve kibar bir fizyoterapist. Kendisinden hizmet alabildiğim için kendimi mutlu hissediyorum, gerçekten işinde çok yetkin.

•  •

Skolyoz ağrılarım için gitmeye başlamıştım. Yaklaşık 2 aydır gidiyorum. Gerçekten çok ilgili, donanımlı ve empati duygusu yüksek bir uzman. Bundan dolayı da randevularıma hep severek gittim. Sorunuma yönelik egzersizler yapıyoruz. Bu egzersizler, özlem hanımın yönlendirmesiyle birlikte bedenimi daha iyi algılamamı ve tanımamı sağladı. Seanslardan çıktığımda kendimi çok daha iyi hissediyorum; ağrılarım ciddi bir şekilde azaldı. Bu sorunlarla nasıl başa çıkabileceğim hakkında çok daha bilinçlendiğimi ayrıca bedenim ve mentalim üzerindeki gelişimi net bir şekilde görüyorum. İyiki tercih etmişim

Fzt. Özlem Gözlersüzer

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

• G

Mesane ağrı sendromu için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 3 aydır gidiyorum, fizik tedavi uyguluyorlar, egzersiz çalışıyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyorlar. İstediğim soruları sorabiliyorum. Çok ilgili, alakalı, güler yüzlü bir uzman. Sanki evimdeymişim gibi hissediyorum, çok memnunum. Tedavimden başarılı sonuçlar elde ettik, her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum.

•  •

Mesane problemim için başvurdum. Araştırıp kendisini tercih ettim. Seanslara yeni başladım. Özlem Hanım çok iyi ve ilgili bir uzman. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Mesaj attığımda cevap alabiliyorum, çok memnunum kendisinden.