Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
şü....
Meme kanseri ile ilgili ilk teşhisini özlem hoca koydu. İlk muayeneden itibaren kendisi bana her zaman güven ve moral verdi. Ameliyatımın detayları ile ilgili de beni öncesinde çok doğru bir biçimde bilgilendirdi ve ameliyatla ilgili doğru karar vermemizi sağladı. Ameliyat sonrası tedavi süreci ile ilgili de bizi yine en doğru şekilde yönlendirdi ve onkoloji hocalari ile bizzat kendi de irtibat kurdu. Ameliyat öncesi ve sonrasında tüm tetkikleri geçmis sonuçları da göz önüne alarak çok doğru değerlendiren hastası ile son derece ilgili bir doktor. Kendisine teşekkür ediyoruz.
• Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Meme Cerrahisi •
Özlem Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Okur, Genel Cerrahi.
Özlem Okur adresi nerede?Özlem Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Okur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Okur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Okur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kadıköy civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar