Doç. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Çankaya 1 adres
Gazi Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda ihtisas yaparak 2020 yılında uzman ünvanını almıştır ve halen aynı merkezde Doçent olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Türk Nöroşirürji Derneği Genç Nöroşirürjiyenler Kurulu başkanlığını yapmaktadır. 2022 yılında Türk Nöroşirürji Derneği Yeterlik Belgesi almıştır. 2022 yılında ilk kez düzenlenen Prof. Dr. Gazi Yaşargil Genç Nöroşirürjiyen teşvik ödülünü kazanmıştır. Bu ödülün yanısıra pek çok farklı kuruluşlardan elde ettiği ödülleri mevcuttur. Çok sayıda bilimsel yayın, kitap bölümü, bilimsel yayın hakemliği, davetli konuşmaya sahip olan Dr. Kuzucu, Pediatrik (çocuk) Beyin ve Sinir Cerrahisi ve erişkin beyin tümörleri alanı ile ilgilenmektedir.
- Beyin Hastalıkları
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, 29, Çankaya 06560
- Sigortası olan hastalar
C
c...
Kızım havada uçuşan ışık daireleri gördüğünü söyledi. Göz doktorundan herhangi bir şey olmadığını öğrenince nöroloji doktoruna gittik. Çekilen MR sonucunda kızımda araknoid kist olduğunu öğrendik. Kist çok büyük 8,5 cm ve baskı vardı. Sürekli mide bulantısının olması uçan daireler görmesi bu yüzdenmiş. Hemen doktor arayışına girdik. Referansla Pelin Hanım'a ulaştık. Kendisinin pediatrik nöroşirürji'deki başarılarını öğrenince Ankara'ya kendisiyle görüşmeye gittik. Pelin Hanım'la görüşünce ben kızımı ona emanet edebilirim diye hissetim; bana gerçekten güven verdi ve kızımı ameliyat ettirdik. Ameliyat süreci Pelin Hanım'ın söylediği şekilde ilerledi. Sonrasında kızımda 4 gün sonra beyin sıvısı dikişten sızmaya başladı. Pelin Hanım çok ilgili bir doktor. Ne zaman mesaj yazsam anında dönüş yaptı. Kızımı hemen yatışa alıp ikinci kez kısa bir operasyon yaptı. Zaten bu durum karşılaşılabilen bir komplikasyonmuş. Çok şükür Pelin Hanım ve ekibi hızlıca müdahale edip kızımı sağlığına kavuşturdu.
e...
Pelin hocama arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştık. Oğlum kavernom ameliyatı oldu. Geçen hafta başarılı, güzel geçti. İyi ki Pelin Kuzucu’nun enerjisi çok yüksek ve hastalarına bunu çok güzel yansıtıyor. Pelin hocamı tavsiye ederim.
d.....
Kızım doğuştan var olan sinüs perikrani tanısıyla ameliyatını oldu. Başarılı bir ameliyat gerçekleşti. Pelin hanım çok güler yüzlü ve işinde çok iyi olan bir doktor. Başarıları daim olsun.
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Pediatrik Nöroşirürji •
b...
Kıymetli Pelin hocamızla doktor tavsiyesiyle tanıştık. Kızımız için sendromik kraniosinostoz tanısıyla başvurduğumuzda, ameliyat sürecinin zor ve oldukça komplike olacağını biliyorduk. Bu zorlu süreçte kızımızı Pelin hocamızın kendisi, profesyonel ekibi ve çalıştığı hastanenin güven veren ortamı dışında başka bir yere emanet edemeyeceğimiz bizim için çok açıktı.
Kızımızın kafatasının arka kısmı ve alın bölgesi için iki ayrı ameliyat gerçekleştirildi ve her iki operasyon da çok başarılı geçti. Bu süreç boyunca bize her zaman sabırla bilgi verdi, tüm sorularımızı içtenlikle ve güler yüzle yanıtladı. Kızımıza adeta kendi evladı gibi özen gösterdi.
Ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgi, şefkat ve profesyonellik sayesinde kendimizi her zaman güvende hissettik. Bugün kızımızın sağlığına kavuşmasında kendisinin ve ekibinin emeği çok büyük. Böyle değerli bir doktora denk geldiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Kendisini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.• • •
a....s
Kendi araştırmalarımız sonucu pelin hocamı bulduk 13 yaşında ki kızımın gergin omurlik senduromu amaliyatini yaptı çok memnun kaldık değerli hocamız kendisinden Allah razı olsun çok ilgilendi halen ilgileniyor güler yüzlü samimi içten çocuklara abla şefkatiyle yaklaşıyor güven veriyor mükemmel tecrübeli çok başarılı herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla çocuklarınızı teslim edebilirsiniz.
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
a...
Pelin hocamızdan çok memnun kaldık. Üniversite hastanesinde takipteyiz ve doktor yönlendirmesiyle Pelin hocamızla tanıştık. Dermoid kist tanısı kondu; ameliyatını gerçekleştirdi. Bebeğimiz 8 aylık ve gayet sağlıklı; ameliyatı da gayet başarılı geçti, sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadık. Gerek bilgisi, gerek tecrübesi ve ilgili tutumuyla bu süreci kolay ve sağlıklı geçirmemizi sağladığı için çok memnunuz.
mi...k
Oğlum 4 aylıkken Pelin Hocam tarafından endoskopik kraniosinostoz ameliyatı geçirdi. Özellikle pediatrik nöroşirurji ve endoskopik cerrahi konusunda arayışta olanlara çok tavsiye ederiz. Kendisi, asistanları ve servis hemşireleri hepsi ayrı ayrı çok ilgililerdi.
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Kraniosinostoz Ameliyatları •
a...
Benim sağ epidermoid kitlem beyin sapında vardı ve gittiğim birçok doktor yüz felci riskinin çok yüksek olduğunu söylediler. En son Pelin hocayı buldum; kendi araştırmalarım sayesinde Pelin hoca ile asistanları çok ilgiliydi. Çevremdeki insanlara da tavsiye ederim.
n...
Pelin hocamızla kızımın doğuştan gelen sakral gamzesi vardı; kuyruk sokumunda apse yapmıştı ve bu yüzden ameliyatını gerçekleştirdi. Gerek ekibi olsun, gerek kendisi olsun, çok bilgili ve ilgili. Ne zaman gitsak yanına asla geri çevirmedi ve her zaman aynı güleryüzü gösterdi. Çevremde iki arkadaşımın çocuklarında da buna benzer bir durum var. Pelin hocamızı önerdik. İşini ciddiye alan bir doktor; çocuklarla arasının çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kızım Pelin hocayı görünce asla korkmaz ve sarılmak ister. Kendisini tavsiye ederiz.
T
t...
12 yaşındaki kızım skolyozdan daha önce ameliyat olmuştu, fakat gergin omurilikten de ameliyat olması gerekiyordu; tavsiye üzerine Kasım ayında Pelin Hoca'da ameliyat olduk, memnun kaldık. Tavsiye ederim.
Pelin Kuzucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Kuzucu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Pelin Kuzucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Stereotaktik Radyocerrahi, Epilepsi Cerrahisi, Gamma-Knife (Gamma Bıçağı) Radyo Cerrahi, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Endoskopik Cerrahi, Nöroonkolojik Cerrahi, Pediatrik Endoskopik Cerrahi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Mikrocerrahi, Omurga Cerrahisi.
Pelin Kuzucu adresi nerede?Pelin Kuzucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Kuzucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Kuzucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Kuzucu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Kuzucu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Pelin Kuzucu hangi dilleri konuşuyor?Pelin Kuzucu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Kuzucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Kuzucu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Kuzucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Pelin Kuzucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Kuzucu hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Kuzucu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları