Prof. Dr.
Laparoskopi Histeroskopi
Dikişsiz Kadın Hastalığı Ameliyatları
Vaginismus Kapalı Myom Kist Ameliyatları İdrar kaçırma
- Vajina Estetiği
- Vajinal Atrofi (Kuruluk)
- Erken Doğum
- Dış Gebelik
- Mol Gebelik
Genital Estetik
Doç. Dr. Pervin Karlı
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Doç. Dr. Pervin Karlı
İstiklal Mahallesi Alparslan Bulvarı No 66/1 Atakum Office, Atakum, Samsun 55200
a....b
Çikolata kisti ve tüp bebek sürecimde Değerli Pervin Hocam’ın desteğiyle bu yolu çok daha güçlü yürüdüm. İyi ki tanıdım, emeği için minnettarım.
ni...r
İlk randevumuzda detaylı muayene ve rahatsızlığımla alakalı çok hızlı aksiyon alınması beni pozitif anlamda çok etkiledi. Aynı gün tanıştım muayene oldum rahim filmim çekildi , hemen ardından teşhis konulup tedavi yolu çizildi.
Hem Pervin hanım hemde ekibi, iyiki varsınız• Doç. Dr. Pervin Karlı • Diğer •
İdrar kaçırma problemim vardı.yillardir farklı doktorlara tedavi olmaya çalıştım ama şikayetlerim maalesef geçmedi.arastırmalarim sonucu Pervin hanıma geldim ilgi alakası ve profesyonel yaklasımıyla irar kacırmama neden olan myomlarin oldugunu tesbit etti Ankaradan Pervin hocama geldim ameliyatımı oldum ve sağlıkla evime döndüm iyiki Pervin haanim Allah ondan razı olsun
e....z
Kendisine idrar kaçırma,vajinada genişleme ve labiplasti işlemi icin müracaat ettim.Burusukluk oldugu icin dolguda istedim.Guven verici konuşması ,tüm detayları anlatması cok rahatlattı.Operasyonlarimi tek seansta yapti. Görüntüden memnun.cinsel hayatım duzeldi
e....y
Pervin hanıma genital bölgede görsel olarak rahatsız olduğum için müracaat ettim. İç dudaklar uzundu, sık enfeksiyon oluyordum. Ayrıca vajina daraltma ihtiyacım vardı. Tek seansta hepsini geeçekleştirdi. Görüntü artık çok güzel. Köyü renginden rahatsızdım daha sonra hem renk açtırdım hemde dolgu yaptırdım bu işlemleri klinik ortamında uyguladı. Detaylı açıklamaları ve sempatik olmasıda ayrıca güzel.
Z
z....ö
Doktor hanıma, idrar kaçırma, vajinal genişleme ve iç dudak sarkması nedeniyle başvurdum. Ameliyatım çok iyi geçti, 1 haftada gündelik hayatıma döndüm. Hem fonksiyonel hem görsel sonuçlarından çok iyi, kendisini öneriyorum , bu şikayetleri olanlar gönül rahatlığıyla başvurabilirler
s....u
Kendisine iç dudak sarkması nedeniyle labioplasti ve vagina daraltma işlemi için başvurdum. İşlemimi kısa bir süre içinde gerçekleştirdi. Beni rahatsız eden görüntüden kurtuldum ve cinsel hayatımda olumlu etkiler gördüm. Bu işlemi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b....b
2 yıl süren çocuk beklentimiz vardı ve hocamın doğru tanı ve tedavisi sonrası müjdeli haberi aldık. Daha önceleri farkedilmeyen ve fark edilse bile sorun oluşturmayacağı söylenen perde oluşumu: Pervin hanımın hızlı tanı ve operasyon becerisi ile ortadan kaldırıldı. Kendisine başarılar diliyorum.
I
i̇...ö
Çankırıdan adet düzensizliği şikayeti ile Pervin hocama geldim. Adetimin düzelmemesi düzene girmemesi ile ilgili endişelerim vardı çünkü yıllardır aynı şekilde düzensiz ilerliyordu ama Pervin hocamın güler yüzü,ilgisi,düzenli takibi ile 6 aydır çok güzel bir ilerleme yaşadık.Kendimi çok daha iyi hissediyorum.İyiki Pervin hocamı tercih etmişim.
ee...e
Pervin hanımda idrar kaçırma için HFU ve Lazer islemi yaptırdım. İdrar kaçırmam %90 düzeldi. Daha önce de başka bir merkezde tek başında lazer yaptırmıştım ama düzelmemişti. Herkese öneririm müthiş bir doktor, mucizevi bir uygulama
• Doç. Dr. Pervin Karlı • Diğer •
Pervin Karlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pervin Karlı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Pervin Karlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genital Estetik, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti).
Pervin Karlı adresi nerede?Pervin Karlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Alparslan Bulvarı No 66/1 Atakum Office Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pervin Karlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pervin Karlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pervin Karlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pervin Karlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pervin Karlı hangi dilleri konuşuyor?Pervin Karlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pervin Karlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pervin Karlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pervin Karlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 244 hasta / danışan, Pervin Karlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları