Göz Hastalıkları daha fazla

Ankara 1 adres

1979 yılında Çorum'da doğdum. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden (İngilizce Tıp) 2003 yılında mezun oldum. Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Kliniği'nde ihtisasımı tamamlayarak 2009 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı oldum. 2009-2012 yılları arasında Aksaray Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetimi tamamladım. 2012-2016 yılları arasında Dr.Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştım. 2014 yılında ABD Pittsburgh şehrinde, UPMC Children's Hospital bünyesinde, pediatrik oftalmoloji departmanında gözlemci uzman olarak yer aldım. 2016-2020 yıllarında Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim dalında öğretim üyeliği yaptım.
2013 yılında FEBO (Fellow of European Board of Ophthalmology) ve 2015 yılında FICO (Fellow of International Council of Ophthalmology) sertifikalarını kazandım. 2017 yılında Doçentlik Ünvanını aldım.

Prof. Dr. Pınar Altıaylık Özer

Kızılırmak Mah 1443.Cad 1071 Ankara Plaza B Blok Kat:6 No:25/52 Çukurambar, Ankara 06530

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

Nöro-Oftalmoloji

Çocuk Göz Muayenesi

Şaşılık Cerrahisi

Şaşılık Tedavisi

Makaleler

• R

Çok detaylı bilgi aldım. Süreç ile ilgili yapmam gerekenler hakkında fazlasıyla bilgilendirilsin.

• Prof. Dr. Pınar Altıaylık Özer Nöro-Oftalmoloji  •

3 yaşındaki oğlumuzu daha önce iki farklı doktora götürmüştük. İlk zamanlar bebek olduğu için muayene sırasında zor da olsa kontrol edebiliyorduk. Ancak o travmatik durum hem bizi hem de oğlumuzu çok etkilemişti. Büyüdükçe muayene sırasında nasıl zaptedeceğimizi bilememiz, doktor randevularını aksatmamıza neden oldu. Bir gün internette Ankara'daki göz doktorlarını araştırırken Pınar Hocamızı gördüm ve yorumlarda yazılan çocuklarla kurduğu iyi ilişki dikkatimi çekti. Ne kaybederiz düşüncesi ile randevu aldım. Yol boyunca çok tedirgindik.Ancak ne zaman Pınar hocanın odasına girdik,herşey değişti. Şaka gibiydi. Oğlumuzla kurduğu iletişim, hiçbir muayeneyi zor kullanarak yapmaması, oğlumuzla konuşarak onu ikna ederek yapması bizi çok etkiledi. Ayrıca muayenehanesi de gayet ferahtı ve aynı saate 5-6 hastaya randevu verilmediği için kargaşa yoktu.
    Başka bir hastaya yetişme telaşı olmadığı için Pınar hoca, her konuya değindi. Tüm sorularımıza cevapladı. Rahatlamış şekilde muayeneden çıktık.

• Prof. Dr. Pınar Altıaylık Özer Göz Hastalıkları Randevusu  •

• D

Pınar hocam oğlumu yıllardır takip ediyor sayesinde çok güzel ilerledik bugün de kızımın ilk muayenesini yaptı. Muayenede her yönden detaylı değerlendirme yapması, çocuklarla olan muhteşem iletişimi,güven veren değerlendirmeleri güler yüzü ile tanıdığım en iyi hocalarımızdan biri
    Herkese tavsiye ederim
    İyi hekimler iyi ki varlar

• Prof. Dr. Pınar Altıaylık Özer Göz Hastalıkları Randevusu  •

• B

Yaklaşık 3 yıldır yaşadığım görme bozukluğu problemim için önceki tüm doktorlar yapacak bir şey yok kalıcı bu düzelmez diyip durdular ama Pınar hocam tedavi etmek için elinden geleni yaptı hiç bir doktorun önermediği düzelmem icin belki de ufak bir ihtimal olan tedaviye başladık çok ilgili ve çözüm üretmeye odaklı ilk defa içimize bir umut doğdu

• Z

Yıllardır takip ediyor oğlumuzu. Hem bilimselliği hem de küçük çocuklarla ilişkisi çok iyi.

• Prof. Dr. Pınar Altıaylık Özer Şaşılık Tedavisi  •

• Ş

Çok memnun kaldık oğlum papil ödem tedavisi görmekte güler yüzü ve yardımseverliği ile harika bir doktor kesinlikle tavsiye ediyoruz :) iyi ki yollarımız karşılaştı hocam sayenizde oğlum şifa bulacak inşallah düzelecek

• R

Ben Ravza. Aslında okuma yazma bilmiyorum. Anneme söylüyorum o yazıyor. Bugün Pınar doktor ile tanıştım. Bana ekranda bildiklerim için sticker verdi. Kuzenim vardı. Onada sticker verdi. Çok eğlendim muayene olurken. Doktoru tanımadığım için ilk ağladım, tanışınca güldüm. Oyuncaklar da var orda kitaplarda var orada. Okul ara tatilimde yine Pınar doktoru görmeye gitcem.

• T

Pınar hanıma ilk oğlum Ahmet kağan 2 yaşında iken gitmiştik ilk tani(göz tembelliği) konduğu zaman çok üzülmüştüm şuan oğlum 6 yaşında ve başlangıçtan çok çok iyi durumda her muayeneye heyecanla gidiyoruz oğlum pınar teyzesini çok çok seviyor çocuklara yaklaşımı çok güzel bizde çok mutluyuz . Doktorluğuna söyleyecek söz zaten yok iyiki yolumuz kesişti.

• K

Pınar Hanım’a 1 yaşındaki oğlumuzun rutin göz kontrolü için gittik.Doktor hanım gayet sade,anlaşılır bir dille muayene sonrası aileleri bilgilendiriyor.Bebeğimizi olabilecek en güzel ve en az acılı yolla muayene etti.Gayet samimi ve işinde profesyoneldi.ortam hijyenik ve malzemeler kaliteliydi.her anlamda çok memnun kaldık

• C

Çocuğum 3 yıldır doğuştan katarakt, göz muayenesine gidiyor ve ilk defa sorunsuz mutlu ayrıldık ve açıklamalar beni çok tatmin etti. Güler yüzlü ve çok ılımlı mesleğinde yetkili bir doktorumuz.