Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji dalında tamamladım.
Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde çeşitli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra oradan ayrıldım. Şimdi kurucusu olduğum Manisa Psikoterapi Merkezi'nde psikoterapi hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda online terapi ile dünyanın dört bir yanına ulaşıyorum.
ALDIĞIM EĞİTİMLER
– Kayıp – Yas Terapisi ve Müdahale Teknikleri – Uzm. Dr. Timur Harzadin
– Dinamik Terapi – Prof. Dr. Doğan Şahin
– Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Psikoterapist Elif Macit
– Filial Terapi – Psikoterapist Elif Macit
– Çocuklarda Gözlemlenen Davranış Problemleri ve Müdahale Yöntemleri – Sarı Psikoloji
– Pozitif Disiplin Temelli Ebeveynlik Eğitimleri – Uzm. Kln. Psk. Pınar Mermer
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Noran Officium Uncubozköy Mah. 5526 Sk. No:12 İç Kapı No 26 (Z11) Yunusemre/Manisa, Yunusemre, Manisa 45030
Noran Officium Uncubozköy Mah. 5526 Sk. No:12 İç Kapı No 26 (Z11) Yunusemre/Manisa, Manisa
Aile İçi İletişim Sorunları
Demans Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Klinik Psikolog Pınar Ekmekci
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
n....a
Pınar Hanımla yolculuğumuz kendinii keşfetme ve hayatın içinde karşılaştığımız sorunların üstesinden gelebilme yeteneğini geliştirmek ekseninde ilerliyor . Kronikleşmiş sorunlar yumagini açmada ve çoğu sorunun temelinde yer alan iletişim hatalarını fark ettirmede sağladığı destek çok kıymetli.Pınar hanım ın sakin tutumu, olaylara yaklaşım biçimi ve tecrübesi ile farkındaligim gelişti .Kendisini tanımış olmaktan ve danisani olmaktan memnunum. İyi bir terapiste ihtiyacım var diyorsanız Pınar Hanımla bu sürece dahil olmanızı tavsiye ederim
Sağlık ve esenlikler dilerim• Klinik Psikolog Pınar Ekmekci • Psikoloji Randevusu •
m....s
Pınar hanımla kısa bir süredir birlikteyim buna rağmen kendisi bana çok yakın ve güvende hissettiriyor
be...z
Yaklaşık 2 senedir Pınar hanımla terapi sürecini devam ettiriyoruz kendisinden gayet memnunum genel olarak anlattığım sorunlarımda farkındalıklar yaratıyor iletişim uyumumuzu yakaladığımı düşünüyorum kendisine güven duygusu hissettiğim için kendimi rahatlıkla ifade edebiliyorum buda bu süreçteki en önemli şeylerden biri bence bundan sonrada seanslarımızın aynı şekilde devam edeceğini umuyorum
• Klinik Psikolog Pınar Ekmekci • Psikoloji Randevusu •
Okul, iş, gelecek kaygısı, aileden kalan travmalar ve intihar düşünceleri yüzünden terapiye başlamıştım. Terapi hala devam ediyor ancak ben bunların kocaman bir kısmını hallettim. Pınar Hanım sayesinde tabi ki. Yorumları okuyarak Pınar Hanım'ı tercih ettim o yüzden bu yorumu yazıyorum zaten. Gayet başarılı, terapi ile ilgili herhangi bir sorunum yok , tavsiye ediyorum.
Ö
ö.....
4 yaşındaki oğlumu kaybetme kaygı korkusu için başvurdum. Çok memnunum güler yüzlü nokta atışı yapıyor, içtenlikle dinliyor. Enerjisi çok yüksek geliyor. Çocukluğuma indi ve kendi çocukluğum ile ilgili devam ediyorum. İnternetten buldum. Kendimi çok iyi hissettiriyor duygu olarak kendi sorularıyla açıklayıcı konuşarak geri dönüş olarak da hissettiriyor. Herkese tavsiye ediyorum.
K
k.....
Pınar Hanım'ın ilgisinden memnunum. Pınar Hanım sayesinde hayatıma rehber oldu. Hayatımda zorlandığım noktalarda Pınar Hanım'la daha doğru yol aldığımı hissediyorum. Tavsiye üzerine gittim ve tavsiye ettim. 5-6 seans sonra farklılıkları gözlemledim. Pınar Hanım, anlayışlı ve empati kurabiliyor. Duygusal değişimlerimi anında yakalamasını da beğeniyorum. Seans saatlerinde anlaştığımız gibi düzenli bir şekilde ilerleyebiliyoruz
Ş
ş.....
Sinirli yapım olduğu için başladım. Sürecim devam ediyor. 6 seans sonra farklılıkları gözlemlemeye başladım. Araştırma üzerine gittim ve çok tatlı, sakin ve sesi huzur veriyor. Herkese tavsiye ediyorum.
K
k.....
Eşimle ilişkimizde yaşadığım problemler sebebiyle Pınar Hanım'la tanıştım Terapiye başladık Sadece bu konuyu değil başka konuları da kendisine danıştım Pınar Hanım'ın profesyonel olduğu çok belli kendisinden çok fayda sağladım herkese gönülden tavsiye ederim
• Klinik Psikolog Pınar Ekmekci • Yetişkin Terapisi •
m....
Pınar Hanımla tanışmamız bir arkadaşım sayesinde oldu. bir süredir panik ataklar geçiriyordum arkadaşımın terapistiydi ve çok faydalanıyordu. ben de kendisiyle terapiye başladım. panik ataklarım geçti kendimi çok çok daha iyi hissediyorum.
• Klinik Psikolog Pınar Ekmekci • Randevu •
g.....
Yaşadığım öfke problemleri sebebiyle bir arkadaşımın önerisi üzerine Pınar Hanıma gittim. İlk seanstan itibaren beni empatiyle dinledi ve bir yol haritası çizdi. Kendimi tanımamda ve duygularımı kontrol edebilmemde çok faydası olduğunu düşünüyorum. sadece ben değil ailem de aynı fikirde. çok çok teşekkür ederim. tanıdığım ve terapiye ihtiyacı olan herkesi ona yönlendiriyorum.
• Klinik Psikolog Pınar Ekmekci • Bireysel Terapi •
Pınar Ekmekci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Ekmekci, Psikoloji. Size Pınar Ekmekci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Oyun Terapisi.
Pınar Ekmekci adresi nerede?Pınar Ekmekci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Noran Officium Uncubozköy Mah. 5526 Sk. No:12 İç Kapı No 26 (Z11) Yunusemre/Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Ekmekci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Ekmekci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Ekmekci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Ekmekci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Ekmekci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Ekmekci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Ekmekci hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Pınar Ekmekci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.