İnönü Cad. No:225/A Hatay, Konak, İzmir 35150
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ne...z
Pinar hanim hangi hastanedeyse bizde oradayiz.Bugun Narlidere'den Gaziemir'e gittik kizimin rahatsizligi icin,kizimda bende cokk memnunuz:)
el...a
çocuğumun şikayetleri ciddi şekilde azaldı. Pınar hanım güler yüzlü ilgili ve muayene esnasında beni bilgilendirerek muayenemizi yaptı. Pınar hanımı herkese tavsiye ediyorum ve Pınar hanıma teşekkür ediyorum..
Pınar Özekşi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Özekşi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Pınar Özekşi adresi nerede?Pınar Özekşi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad. No:225/A Hatay İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Özekşi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Özekşi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Özekşi hangi dilleri konuşuyor?Pınar Özekşi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Özekşi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Özekşi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Özekşi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Özekşi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Pınar Özekşi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla