Hakkımda
Tıp Fakültesi mezunuyum. 8 yıl pratisyen hekimlik yaptıktan sonra psikiyatri alanında çalışmak istediğimi farkedip TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) a girer...
Okullar / Eğitimler
Panik Bozukluğu Tedavisi
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
p...
Doktorum Pınar Hanım'a bir tavsiye üzerine gittim. Hayattan zevk alamıyor ve yaşamın anlamını bulamıyordum, bu yüzden ona başvurdum. Dr. Pınar Hanım, benim için gerçekten çok olumlu bir etki yaptı. Enerjisi, davranışlarındaki doğallığı, samimiyeti beni derinden etkiledi. En çok beğendiğim özelliği ise insana yaklaşımı, ilgisi, samimiyeti ve içtenliği oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
ü...
Uzm. Dr. Pınar Hanım'a ulaştım. 23 yaşında oğlumu kaybetmiştim, onun yokluğuna dayanamıyordum, bu yüzden yardım almak için gitmiştim. İlk gittiğim gün, galiba çok kötüydüm. Benimle uzun süre görüştü ve görüşmenin sonunda, 'Siz de isterseniz size yardımcı olmak isterim.' dedi. Bu yaklaşım beni çok mutlu etti. Eğer gelebilirseniz, haftada bir gelin dedi ve ben de gittim. Bu gün, hayata böyle bakıyorsam ve bakabiliyorsam, Pınar Hanım sayesindedir. Bir doktor olarak yaklaşımı çok iyiydi. Benim o yaş döneminde sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni çok rahatlattı. Mesela, ben sormuştum ona, 'Ben bir lösemi hastası ölünce seviniyorum, ben böyle biri değilim.' demiştim, o da bana, 'Benim gibi onlar da başaramadı demek.' dedi. Benim bakış açımı çok değiştirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Hastanedeyken çok kişiyi yönlendirdim.
s...
Pınar Hanım'a iyi bir doktor önerisi aldığım zaman gitmeye karar verdim. Beni güler yüzü ve yumuşacık kalbiyle karşıladı. Ailevi ve kişisel bazı sebeplerden ötürü hayattan en vazgeçtiğim dönemde, kendime sorduğum sorulara cevap alamadığım ve geceleri artık hiç uyumadığım, hatta kendi kendime konuştuğum bir dönemde başvurdum. Tedavi sürecimiz yaklaşık 2 yılı buldu, ama bu süreçte tedavi bittiği halde beni görmeye devam etti. Hatta çok zor durumda olduğum anlarda bile beni hemen kabul etti ve sakinleştirmek için çaba gösterdi.Pınar Hanım'ın sakinliği ve benim ona sorduğum sorulara verdiği cevaplar beni çok sakinleştiriyordu. Sürekli bir çözüm yolu buluyordu bana. Hiç vazgeçmedi benden, hatta ben kendimden vazgeçtiğim zamanlarda bile. Anlattığım her şey aramızda kaldı, en önemlilerinden bir tanesi de buydu. Benim Adana’da tavsiye edeceğim tek psikiyatrist Pınar Hanım.
d...
Doktorumla doğum sonrası depresyon sebebiyle tanıştık. O, her şeyden önce çok iyi bir dinleyici ve sabırla beni dinledikten sonra ruhuma iyi gelecek tavsiyeleriyle tedavime başladık. Süreç, sandığımdan çok daha kolay hale gelmişti ve bunu Pınar Hocamın sayesinde başardık. Çok mutlu olmuştum ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Harika bir doktor, çevremde psikiyatriste ihtiyacı olan herkese gözüm kapalı yönlendiriyorum.
a...
Doktor Pınar Hanım'a depresyon şikayetiyle tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Doktor Pınar Hanım, hem insani olarak hem de doktor olarak dörtdörtlük bir insan. Kendisi çok ilgili ve özverili. Kendisini tüm çevreme tavsiye ederim, asla pişman olmazlar.
a...
Doktor Pınar Özkan ile uzun zamandır tedavi alıyorum. Obsesyon tedavisi için kendisine başvurdum ve 5 yıldır doktorum. Tedavisi sayesinde çok kısa sürede düzeldim. En çok sevdiğim özelliği tedavi konusunda tam destek olması. Dr. Pınar Özkan'ı çevremdeki herkese tavsiye ederim, mükemmel bir doktor.
a...
Uzm. Dr. Pınar Özkan'ı önce bir tavsiye, sonra da Doktor Takvimi araştırması sonucu buldum. Yas süreci terapisi için başvurdum ve ilk andan itibaren yaklaşımı ve güler yüzüyle beni anladığını hissettim. En çok beğendiğim özelliği iyi bir dinleyici olması ve desteği. Çevreme her zaman tavsiye edeceğim bir hekim. Teşekkür ederim.
b...
Pınar Hanım'ın hastasıyım ve tedavi sürecimi yine kendisiyle devam etmek istedim. Depresyon tanısıyla kendisine gitmeye başladım. Pınar Hanım'ın yaklaşımı, iletişimi, beni dinleyip anlaması ve uyguladığı tedavi, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Yolumuz uzun ve yine kendisiyle devam edeceğim. İyi ki var, hep var olsun. Kendisi biz hastalar için büyük bir şans.
h...
Doktor Pınar Hanım'ı tesadüfen buldum ve kendisinden çok memnun kaldım. Kendisi gerçekten bu meslekte başarılı bir doktor. Ben kriz geçiriyordum, kendi kendime saçlarımı yoluyordum, travmatik bir olay yaşamıştım. Bu travma sonrası annem hastaneye götürdü ve orada rastgele bir doktor seçtik. Doktor Pınar Özkan'a geldik ve bana bir ilaç yazacağını söyledi. O ilaçla çok iyi olacağımı söyledi. Ben krizler geçirmemek için yardım istedim. Ayakta bile duramıyordum. Doktor, bana depresif nöbet diye yazdı. Nöbet geçiriyordum ve doktorun yazdığı reçete ile ilacı aldım. Çok şükür, ilaç sayesinde çok iyi oldum. Sürekli ilaç kullanarak tedaviye devam ettim ve onun sayesinde okula gidebiliyorum ve öğretmenlik yapabiliyorum. Yani iyileştim diyebilirim. Doktor Pınar Hanım, zamanla ilacı bırakabileceğimi söyledi ve kitap okumamı önerdi. Yani, doktordan çok bir abla gibi yaklaştı bana, bir anne gibi şefkatle davrandı. Doktor Pınar Hanım'ın işine devam etmesi beni çok mutlu etti. Etrafımdaki insanlara da tavsiye ediyorum. Eğer tekrar bir sıkıntı yaşarsam, ilk gideceğim yer Doktor Pınar Özkan olacaktır.
ed...
Kanatsız meleğim sayenizde kaybolan beni buluyorum. Hayata bakış açımı değiştirdiniz. Hayatımdaki olumsuzluklarla daha olgun ve daha kolay basedebiliyorum artık . Yavaş yavaş renkler daha canlı görünüyor gözüme . İyi ki varsınız
Hakkımda
Okullar / Eğitimler