Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece • Harita
VM Medical Park Florya Hastanesi
Terrace Fulya,Hakkı Yeten Caddesi No:11 Center 1 Blok D:73 Fulya, İstanbul • Harita
İsmail Kuran Muayenehanesi
Vali Konağı Cad. Sevim Apt. No:15 Nişantaşı, Şişli • Harita
Bülent Türkyılmaz Muayenehanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Harbiye Mh. Kadırgalar Caddesi. No:8 Açık Hava Apt Kat:5 D.16, İstanbul • Harita
Gamze Bektaş Muayenehanesi
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:157/6 Burç Apartmanı, İstanbul • Harita
Serdar Tunçer Muayenehanesi
• Harita
Doktor Muayenehanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dumlupınar Blv. Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 9.Km Tepe Prime B.Blk. K:1 No:34, Ankara • Harita
Zühtü Demir Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa
Sularyolu Cevat Yurdakul Cad. Akdoğan Medikal Plaza No: 52 Kat: 4, Adana • Harita
Doktor Muayenehanesi
Fener Kalamış Yolu Barış Apt. No:15 Kat:1 Daire:3 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Fatih Peker Muayenehanesi
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi İkbal İş Merkezi No:17 Kat:2 D:8-11, İstanbul • Harita
Prago Klinik
Namık Kemal Bulvarı No:17-21, Çerkezköy • Harita