Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:157/6 Burç Apartmanı, İstanbul • Harita
Serdar Tunçer Muayenehanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa
Fener Kalamış Yolu Barış Apt. No:15 Kat:1 Daire:3 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Fatih Peker Muayenehanesi
Sularyolu Cevat Yurdakul Cad. Akdoğan Medikal Plaza No: 52 Kat: 4, Adana • Harita
Doktor Muayenehanesi
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi İkbal İş Merkezi No:17 Kat:2 D:8-11, İstanbul • Harita
Prago Klinik
İncirli Caddesi. No:41 Kat: 4, İstanbul • Harita
Erkut Özdamar Muayenehanesi
Yalova • Harita
Yalova Çiftlikköy Toplum Sağlığı Merkezi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Altunizade Mh., Kısıklı Caddesi No:7, Üsküdar • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Algoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaKıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak, İzmir • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Yanyol D-100 Sokağı 14B No:402, İstanbul • Harita