Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 17 adet acil tıp uzmanı, 10 adet aile hekimliği uzmanı, 34 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 11 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 17 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 12 adet dermatoloji uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 15 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 10 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoloji uzmanı, 8 adet gastroenteroloji uzmanı, 2 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 42 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 22 adet göz hastalıkları uzmanı, 38 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 15 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 7 adet kardiyoloji uzmanı, 18 adet kulak burun boğaz uzmanı, 8 adet nefroloji uzmanı, 28 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 18 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 15 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 24 adet radyoloji uzmanı, 12 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 18 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 11 adet tıbbi patoloji uzmanı, 22 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Tıbbıye Cad. Haydarpaşa adresinde bulunmaktadır. İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164144502 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar 34668
  • Diğer (İade)

b....a

Prof. Dr. Yılmaz Önal hocamla beynimde tespit edilen AVM ile tanıştık.ilk gün korkuyla gitmeme rağmen böylesine önemli ve hassas bir süreçte hep yanımda oldu, tüm süreci bana açıkladı ve çok güven veren verdi. Ameliyatımı başka bir yerde olamazdım. kendisine ve ekibine çok minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki varsınız.

i̇...n

Yılmaz hocam ile annemin beyninde bir anevrizma olduğunu öğrendiğimizde yollarımız kesişti. Müdahale etmesi zor bir noktada anevrizması vardı. Muayeneye gittiğimizde bize önümüzdeki süreci tüm şeffaflığıyla anlattı. Hem çok profesyonel hem de çok sıcakkanlı yaklaştı, bizim ne kadar gergin olduğumuzu fark edip bizi rahatlattı :) tedavi süreci de çok pürüzsüz ilerledi. Hepsi Yılmaz hocamın sayesinde.

a....m

Merhabalar değerli hocam profesör Yılmaz önal ile 2020 tarihinde anevrizma tedavimde tanıştım ilk randevuya gittiğimde kendisinden almış olduğum enerjiyle ve bana vermiş olduğu güvenle tedavimin yapılmasını hiç düşünmeden kabul ettim iyiki varsınız ve iyiki yolum sizin gibi hocayla kesişmiş

• Prof. Dr. Yılmaz Önal • Diğer  •

Halamın beyin sapındaki anevrizma için başarılı bir operasyonu gerçekleştirdi son derece mütevazi sabırlı ilgili ve başarılı bir doktor.

ay...e

Anneme Erzincandaki doktorun anevrizma nedeni ile anjio olmanız gerekli demesi üzerine alanında iyi olan bir doktor araştırmasına başladık,sonrasında kıymetli Nöroloji uzmanı Ahmet beyin yönlendirmesi ile Yılmaz hocamızı bulduk.Hocamıza gittiğimiz ilk gün bizi güleryüzle karşılaması ,süreci detaylı şekilde anlatması,bize verdiği güven ,anneme ‘Merak etme Suzan hanım biz bunu hallederiz ve inşallah da seni burdan sağlıkla göndeririz demesi ‘bizim içimizi ferahlattı.Doğru yerde ve emin ellerde olduğumuzu hissettirdi.
    Hocamız anjio sonrası 2 adet anevrizmasi nedeni ile stent işlemi gerçekleştirdi.İşlem öncesi ve sonrasında hocamızın bilgilendirmesi ve ,sorduğumuz tüm soruları sabırla ve detaylı bir şekilde bizlere anlattı. Tüm bilgi ve tecrübesinin yanında ,insancıl yaklaşımı ,nezaketi ile de bizlere iyiki Yılmaz hocamızla karşılaşmışız dedirtti.
    Ülkemizin böyle kıymetli hekimlerinin olması ve tüm insanlara faydalı olmak istemesi bizleri mutlu ediyor.İyi ki varsınız.

ah...n

Prof. Dr. Yılmaz Önal hocamız tarafından annemin beyninde bulunan iki adet baloncuk nedeniyle gerçekleştirilen tedavi sürecinde, işlem öncesinden başlayarak tüm aşamalar hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı. Süreç boyunca annemin durumu yakından takip edildi. Gerçekleştirilen işlem sonrasında her iki baloncuğun da başarılı şekilde kapatıldığı ve sürecin planlandığı şekilde ilerlediği bilgisi tarafımıza aktarıldı. Özellikle nörovasküler alandaki uzmanlığı, süreç içerisindeki yaklaşımı ve ekibiyle birlikte yürüttüğü çalışma dikkat çekiciydi. İşlem öncesi ve sonrası kontrollerde gerekli açıklamalar yapıldı ve süreç düzenli şekilde takip edildi. Annemin tedavi sürecinde yaşadığımız deneyim, hocamızın çalışma disiplinini ve bu alandaki deneyimini yakından görmemizi sağladı. Kendisiyle bu süreçte yollarımızın kesişmiş olmasını çok kıymetli buluyoruz. Nörovasküler alandaki bilgi ve deneyiminin ne kadar ileri düzeyde olduğunu bu süreçte bizzat gözlemledik.

O

oğ...ş

Yılmaz hocayla annemin anevrizma ameliyatı sırasında tanışmıştık. Kendisinin alanında ne kadar bilgili ve yetkin olduğunu bu vasıtayla öğrenmiş olduk. Gerek ameliyat öncesinde bizi açık iletişimle bilgilendirmesi gerekse ameliyat ve sonrasındaki iyileşme sürecinde bizi yönlendirme şekli çok profesyonel ve samimiydi. Yılmaz hoca ve ekibine bir kez daha şükranlarımızı sunmak isterim

fa....

Annemin beyninde baloncuklar oluşmuştu randevu alıp Yılmaz Bey’e yönlendirildik, iyi ki kendisine denk gelmişiz. İşinde çok iyi ve çok başarılı bir doktor, hastalara yaklaşımı ve iletişimi de çok takdir edilesi. Ekibi de çok iyi. Biz tüm süreçten çok memnun kaldık ve memnun ayrıldık. Anneme şifa oldu umarım kendisi gibi doktorların sayısı artar

ah...s

Hayatımda görduğum en iyi doktor benle çok ilgilendi çok memnun kaldım gerek anlatması gerek tavırları mükemmeldi Doktorum Yılmaz Beye ve ekibine başarılar dilerim.

ne....

Yilmaz hoca oğluma Ekim ayında anevrizma anjiyosu yaptı çok başarılı bir operasyon oldu doktorluğunun başarısı tartışılmaz bunun yanında insanlığı hastaya davranışı bir o kadar önemli bizi sağlıklı bir şekilde tedavi edip yolladı Yilmaz hoca sizin gibi doktorlara her zaman ihtiyaç var