Haritayı büyüt
yeni bir sekmede açılır
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...ş
İmplant tedavisi için gittim Abdussamed hocaya, korkularım vardı implant konusunda ama Abdussamed hoca bütün o korkularımın yersiz olduğunu gösterdi bana, kesinlikle alanında çok iyi ben çok memnun kaldım. Aynı zamanda çok ilgili ve hastaya çok önem de veriyor. Gidecek olanlara tavsiye ediyorum
• Özel Gap Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Abdussamed Demirkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdussamed Demirkol, Diş Hekimi.
Abdussamed Demirkol adresi nerede?Abdussamed Demirkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdussamed Demirkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdussamed Demirkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdussamed Demirkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdussamed Demirkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdussamed Demirkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdussamed Demirkol hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Abdussamed Demirkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar