- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Anemi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik 34890
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
s....m
Merhaba,
06.07 tarihinde Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesine acil servis bölümüne giriş yapmıştım. Hemşireler dahiliye bölümüne sevketti. Dahiliye bölümünün nöbetçisi Ali Beymiş çok kötü durumda olmama rağmen kendisi yerinde değildi ve 20 dakika sonra muayene olabildim. Geldiği gibi şikayetlerimi söyledim ama bir yandan müzik açmış onun sesi geliyor müzikler arasında geçiş yapıyordu, tahlil kontrol vs yapmadan rota virüsü olduğumu söyleyip serum ve reçete yazdı taburcu oldum.
21.07 tarihinde hastalığım benzer semptomlar da tekrarlardı ve maalesef tekrardan kendisinin nöbet gününe denk geldik. Davranışların da hiçbir değişim olmadan benzer şekilde muayene oldum. Sonuç olarak benim için çok kötü bir deneyim oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum.• Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi • Randevu •
Uzm. Dr. Ali Azizli
Merhaba, yazdıklarınıza istinaden;
-06.07.2026 ve 21.07.2026 tarihleri arasında 15 gün var ve bu sürede şikayetleriniz geçmemiş olsaydı, tekrar gelmiş olurdunuzu ve gelmediğiniz için 06.07.2026 başvurunuzdaki şikayetlerinizin geçtiğini, 15 gün sonra 21.07.2026'da benzer şikayetlerinizin farklı bir sebepten olduğunu düşünüyorum. Yaz aylarında Norovirüs ve Adenovirüs salgınlarına bağlı "Yaygın kas-kemik, eklem ağrıları, Üşüme-titreme, ateş, terleme, Kramp tarzı karın ağrısı, bulantı-kusma, ishal" şikayetlerinden bir kaçının olduğunu ve bu sebepten gece nöbetlerinde bu şikayetlerden dolayı onlarca hasta başvurusu olduğunu gözlemleyip tecrübe ediniyorum ve haliyle, sizin de şikayetleriniz bunlara benzediğinden viral gastroenterit düşünerekten tedavimi yazmışımdır. Şikayetlerinizin geçmemesi halinde 10 günlük ücretsiz kontrol süresinde tekrar başvurunuz olmuş olsaydı, mevcut şikayetlere sebep olabilecek diğer etkenlere yönelik tahlil yapılırdı,
- Nöbetlerde sabaha kadar uykusuz kaldığım ve bunun üstesinden gelebilmek için kendi-kendime arka planda dikkatimi dağıtmayacak şekilde müzikler açıyorum ve bu müzikler hastayı duymama ve söylediklerimin hastanın duymasına engel olmayacak volümde çalıyor,
-O gün neden 20 dk geç kaldığımı hatırlamıyorum, ama ya mola saatine denk gelmişsinizdir, ya da katta veya acil serviste yatan hastalara bakıyordum.
Çalıştığım süre boyunca hastalarıma olabildiğince hassasiyetle yanaşmaya çalışıyorum ve çok nadiren bu tarz olumsuz geri dönüşler alıyorum, keşke buraya bu tarz bir yorum yapmak yerine direk benle iletilşime geçseydiniz veya beni hastane çalışanlarından rastgele birine sorsaydınız, çünkü beni en iyi tanıyan onlardır.
Sağlıklı günler dilerim
Ali Azizli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Azizli, İç Hastalıkları. Size Ali Azizli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor).
Ali Azizli adresi nerede?Ali Azizli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Azizli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Azizli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Azizli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Azizli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Azizli hangi dilleri konuşuyor?Ali Azizli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Azizli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Azizli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Azizli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Azizli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ali Azizli hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Azizli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları