Diş Hekimi olarak hastalarıma koruyucu, estetik ve fonksiyonel diş hekimliği alanlarında hizmet vermekteyim. Mesleki pratiğimde özellikle ortodontik tedaviler, şeffaf plak tedavileri, diş çapraşıklıkları ve kapanış bozukluklarının tedavisiyle ilgilenmekteyim. Bunun yanı sıra restoratif diş tedavileri, estetik dolgular, diş beyazlatma, kanal tedavisi, diş eti tedavileri, diş çekimi ve genel ağız-diş sağlığı uygulamalarını gerçekleştirmekteyim. Tedavi planlamasında her hastanın ihtiyaçlarını ayrı değerlendirerek, anlaşılır bilgilendirme ve hasta konforunu ön planda tutan bir yaklaşımı benimsiyorum.
- Çene Bozukluğu
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Ayrık Dişler
- Temporomandibular Eklem (TME) Rahatsızlıkları
Ender Erturan Sokak, Uşak
Barış Hanlı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ender Erturan Sokak, Uşak 64200
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Alican Kalfa adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Alican Kalfa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alican Kalfa, Diş Hekimi. Size Alican Kalfa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Alican Kalfa adresi nerede?Alican Kalfa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ender Erturan Sokak Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alican Kalfa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alican Kalfa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alican Kalfa hangi dilleri konuşuyor?Alican Kalfa ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Alican Kalfa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alican Kalfa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alican Kalfa ile iletişime geçmenizi öneririz.