Dt. Atamer Ateş kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.
Başlıca İlgi Alanlar; İmplant Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Gömülü 20 Yaş Diş Çekimi, Estetik Dolgu, Diş Sıkma Tedavisi, Diş Çekimi, Kanal Tedavisidir.
20'lik Diş Çekimi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
Ç
ç....)
2-3 yıldır kızımı kendisine götürüyorum, çok memnunum. Kimi yönlendirdiysem hepsi memnun kaldılar. Kızıma diş çekimi, dolgu ve çürümeyi önleyici bir işlem yapıldı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Arayıp da ulaşamadığım gün olmadı. Atamer Bey gayet güler yüzlü, sıcak, çocukları ikna etme ve iletişim konusunda çok başarılı bir uzman.
s....b
Kanal tedavisi için başvurdum. Tedavim güzel geçti, iki aşamalı yaptı. Gebelik durumuma göre çok güzel yönetti. Şu anda bir şikâyetim yok. İlgili, profesyonel ve işinde iyi bir uzman. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum.
a....m
Diş taşı temizliği ve kuafaj tedavisi için başvurdum. İlk başlarda çok endişeliydim; ilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde süreci rahat geçirdim. Güler yüzlü bir uzman. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e....i
Atamer Bey sakin ve açıklayıcı bir uzman. 20'lik diş çekimi ve 2 dolgu yaptırdım. Tavsiye üzerine gittim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Eli çok hafif. Gördüğüm kadarıyla hastalarına karşı ilgili. Sürecim rahat ve konforlu geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında çok güzel açıklamalarda bulunuyor.
s....d
Kendisinden memnunum. Bana diş beyazlatma işlemi yaptı. İşlemim güzel geçti. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Hemen cevap veriyor. Atamer Bey hastasına önem veriyor, hastaya tek tek açıklama yapıyor. İyi bir uzman. Bana hep yardımcı oldu.
s....)
Biz çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili bir uzman. Ben çocuklarımı götürüyorum. Dolgu, diş çekimi ve kanal tedavisi yaptı. Benim de dişimi çekti. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum.
g....ö
Kanal tedavisi, dolgu ve diş taşı temizliği işlemlerini yaptırdım. Tedavim devam ediyor. Sürecim gayet güzel geçiyor. Korkuyordum, herhangi bir sorun yaşamadım. Ertelenecek bir durum yokmuş. Yaklaşımı çok profesyonel olan bir uzman. Eli çok hafif, iğne yapılırken bile asla hissetmedim. Acılı bir süreç değildi, aksine keyifliydi.
Z
z....)
Tavsiye üzerine başvurdum. İki çocuğuma diş çekimi, kanal ve dolgu işlemleri yapıldı. Biz kendisinden gayet memnunuz. Çocuklarda travma bırakmayacak şekilde müdahale etti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisi gayet kibar ve anlayışlı bir uzman. Anlayacağımız şekilde açıklamalar yapıyor, güzel ilgileniyor.
Y
y....)
Kızım için başvurduk. Diş çekimi ve kanal tedavisi işlemleri yapıldı. Yer tutucu takıldı. İşlemlerimiz çok güzel geçti, çok memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Atamer Bey çocuklarla çok iyi anlaşıyor. Bana da diş temizliği yaptı ve ilgilendi. Çocuklarla olan iletişimi çok güzel.
f....)
Atamer Bey güler yüzlü, cana yakın ve samimi bir uzman. Gittiğimizde yardımcı oluyor. Başından savma gibi bir durum yok. Oğluma kaplama, kanal tedavisi ve dolgu işlemlerini yaptı. Memnunuz kendisinden. Alanında gayet başarılı bir uzman. Herhangi bir sorun, sıkıntı yaşamadık. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman.
Atamer Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atamer Ateş, Diş Hekimi. Size Atamer Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Gülüş Tasarımı, Zirkonyum, Bonding.
Atamer Ateş adresi nerede?Atamer Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri mah, Öğretmenler cad, Nazif Abay Apt 1/3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atamer Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atamer Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atamer Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atamer Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atamer Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atamer Ateş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atamer Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Atamer Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atamer Ateş hangi sigortaları kabul ediyor?Atamer Ateş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.