Op. Dr.
Kuşadası 1 adres
Dr. Bekir Zafer Akad
Eğitim ve Mesleki Gelişim
* Tıp Fakültesi Mezuniyeti: 9 Eylül Üniversitesi – Tıp Fakültesi
* Uzmanlık Eğitimi: İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi – Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı
Uzmanlık Alanları
* Meme Estetiği: Meme Protezi, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme
* Vücut Şekillendirme: Karın Germe, Liposuction (Yağ Aldırma)
* Yüz Estetiği: Burun Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Kulak Estetiği (Çıkık Kulaklar)
* Cilt Tedavileri: Benlerin ve Cilt Kanserlerinin Cerrahi ve Ameliyat Sonrası Tedavisi
* Ameliyatsız Estetik: Botoks, Dolgu Maddeleri, Yüz Gençleştirme Lazeri, Altın İğne
* Genital Bölge Estetiği
* El ve Mikrocerrahi: Sinir, Damar ve Tendon Yırtıkları
* Ekstremite Amputasyonları
* Yüz Travması: Burun, Elmacık Kemikleri ve Çene Kırıkları
* Karmaşık Yara Bakımı: Basınç ülserleri, geniş yanıklar, diyabetik ayak ülserleri
* Pediatrik Cerrahi: Polidaktili (fazla parmak), sindaktili (birleşik parmaklar), dudak ve damak yarığı
Mesleki Deneyim
Plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında 20 yılı aşkın deneyim*.
* Meme cerrahisi, *vücut şekillendirme işlemleri ve **yüz plastik cerrahisi* alanlarında kapsamlı uzmanlık.
* Kariyerine İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladı; mikrocerrahi, rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanlarında önemli deneyim kazandı.
* 2008 yılında özel plastik cerrah* olarak kariyerine başlamış, çok çeşitli başarılı ameliyatlar gerçekleştirmiş ve alanında sağlam bir itibar kazanmıştır.
Mesleki Gelişim
Çeşitli ulusal ve uluslararası kongrelerin* aktif bir üyesi olarak, dermatoloji, plastik cerrahi ve estetik teknolojisindeki en son gelişmeleri sürekli olarak takip etmektedir.
* Yenilikçi cerrahi teknikler ve hasta bakımı uygulamaları konusunda güncel kalmaya büyük önem vermektedir.
- Göğüs Estetiği
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Bekir Zafer Akad
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Op. Dr. Bekir Zafer Akad
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma
Kesik İzi Tedavisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kontrol Randevusu
Kulak Estetiği
Op. Dr. Bekir Zafer Akad
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Op. Dr. Bekir Zafer Akad
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
Mikrocerrahi
Penis Büyütme Ameliyatı
PRP
Op. Dr. Bekir Zafer Akad
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Rıfat Arın Sokak, Yazıcı Ofis No:3 Kat:2 Daire:14, Kuşadası 09460
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Ö
ö....ö
Kaş kaldırma ve göz kapağı ameliyatı oldum. Doktor bey ve ekibi çok ilgiliydi. Ameliyatım başarılı geçti.
• Özel Egemed Kuşadası Hastanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
C
c....k
Karın germe ameliyatı için başvurdum. Tesadüfen kendisine gittim. Muayene etti, ameliyata karar verdik. Ameliyatım çok güzel geçti. İyileşme sürecim hızlı oldu. Çok ilgili bir doktor. Memnunum kendisinden. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hastasına karşı ilgili ve alakalı. Hiçbir problem yaşamadım. Bir operasyona daha gireceğim. Herkese tavsiye ederim.
g...
Bundan 6 veya 7 ay önce kalça üzerinde ceviz büyüklüğünde bir sertlik hissettim. O sırada Ankara'da idim. Hiç unutmam, oğlumla beraber evde otururken şöyle bir konuşma geçti aramızda, "Keşke bir doktor baksaydı, küçük bir biyopsi ile kontrol edip iyi ya da kötü neyse bir şeyler söylese." demiştim. Bu sırada eşim referans ile Zafer Akad beyden randevu alıp yanına gittik. Benimle o kadar güzel ilgilendi ki, hemen küçük bir biyopsi alındı. Tabii bu sırada kitle 900 gram olmuştu. Başarılı bir operasyon ile parçayı benden aldı. Bize yol gösterdi, tavsiyelerde bulundu ve ben şu anda onun sayesinde geç kalınan bir durumdan kıl payı kurtuldum. Şu anda çok iyiyim. Zafer bey gerçekten harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
P
p.....
Ağustos'un ilk haftası Bekir Bey'e gözaltı torbası ameliyatı oldum. Senelerdir en çok istediğim şeydi. Çok çok çok memnun kaldım. Doktor bey kesinlikle işinin ustası. Daha önce gözaltı torbaları için İzmir'de gittiğim bir doktor "sana şunları şunları şunları da yapmalıyız, sadece gözaltı torbalarını aldırman yetmez" diye uzunca bir liste çıkarmıştı. Oysa benim diğer operasyonlara gerçekten şu an için ihtiyacım yoktu.
Ama Bekir bey sadece gözaltı torbalarımı aldı, operasyon öncesi ve sonrası herşeyden çok memnunum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Başka bir işim olsa da mutlaka Bekir Bey'e giderim yine.
Ayrıca Egemed Söke Hastanesi personelinin de hepsi çok tatlıydılar ve çok yardımcı oldular.• başka bir yer • Diğer •
a....s
Gözümdeki yağ bezeleri için gitmiştim gerçekten çok iyi bir doktor. Çok yardımcı, işini severek yapıyor, sakin telaşsız. Daha önce devlet hastanesinde kolay yerdeki bezelerimi alıp göz kapağımın üstündekileri almaya cesaret edememişlerdi. Aylarca bu görüntü kirliliğiyle gezdim, Bekir beyin bu kadar kolay halledeceğini bilseydim çok daha önce gelirdim. Ben muayene olurum bana 20 gün sonraya gün verirler diye beklerken doktor bey hemen o gün 5 dakikada halletti.
• başka bir yer • Diğer •
he...i
İsmim senem 2016 ın eylül ayında doktor Bekir zafer akad beye karın germe ve meme silikon ameliyatı oldum sonrası ciddi anlamda ağrılı ve zor bir süreç oldu ameliyat sonrası 48 saat boyunca Sadece ama sadece dua ettim sancılardan kurtulup normal halime kavuşayım diye 48 saat sonra herşey tam anlamıyla bitmiş olmasada ağrılı dönemi geride bırakmış oldum ve sonuçları inanılmaz derecede mükemmel oldu önce allahın izniyle sonra doktor beyin ilgisi sayesinde kavuşmuş olduğum yeni görüntüm sayesinde eskisinden çok daha iyi hissediyorum elbiselerimi zevkle giyiyorum doktor beyin ilgisine çok teşekkür ediyorum Salihli medigüven hastane ekibinede sonsuz teşekkürler
mi...r
Cok iyi bir hekim. Anlayisli ve aciklamalariyla bilgilendiriyor. Yaptigi operasyondan memnun kaldim.
mi...r
Oldukca ilgili bir hekim. Sakin paniksiz. Gerksiz cerrahi yapmiyor . Aciklayici konusmalari var. Beni ameliyattan kurtardi
Bekir Zafer Akad isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Zafer Akad, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Bekir Zafer Akad tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Botoks, Göz Kapağı Germe, Göz Kapağı Estetiği, Labioplasti (iç Dudak Estetiği), Genital Estetik, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Normal Randevu, Rinoplasti.
Bekir Zafer Akad adresi nerede?Bekir Zafer Akad şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rıfat Arın Sokak Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Zafer Akad isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Zafer Akad online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bekir Zafer Akad isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bekir Zafer Akad, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bekir Zafer Akad hangi dilleri konuşuyor?Bekir Zafer Akad ile Almanca, Fransızca, İngilizce, Rusça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bekir Zafer Akad isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Zafer Akad tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bekir Zafer Akad hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Bekir Zafer Akad hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bekir Zafer Akad hangi sigortaları kabul ediyor?Bekir Zafer Akad tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.