Ortopedi ve travmatoloji alanında uzmanlaşan Op. Dr. Çağrı Turgut, mesleki tecrübesiyle Antalya’da kendi kliniğinde hizmet vermektedir. Çağdaş tıbbın sunduğu olanaklarla donatılmış Op. Dr. Çağrı Turgut Klinik’te, kas-iskelet sistemi hastalıkları başta olmak üzere birçok ortopedik rahatsızlığın tanı ve tedavisi başarıyla uygulanmaktadır.

Hastalarının yaşam kalitesini artırmaya yönelik bireye özel tedavi planlaması yapan Dr. Turgut, hem cerrahi hem de cerrahi dışı yaklaşımlarda güncel yöntemleri takip etmekte ve uygulamaktadır.

Op.Dr. Çağrı Turgut Muayenehanesi

GÜRSU MAH. 326 SOK. BAŞARAN APT NO 11 KAT 1 DAİRE 1, Konyaaltı

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik

me...

Kesinlikle tavsiye ediyorum çok bilgili ve ilgili bir klinik

• O

os...

Çok ilgili ve bilgili . Merkezi lokasyon , güvenilir . Kesinlikle tavsiye ederim .

• V

vo...y

Güleryuzlu ve isinin ehli calisanlar.çağri beyin bilgi ve donanimini zaten buraya yazarak anlatmaya kalksak karakter sayisi yetmez.

ay...r

Çağrı hocam mükemmel bir doktor hastaya yaklaşımı iletişim ve diyaloğu anında güven veriyor Ben diz kireçlenmem için gitmiştim film ve MR'a baktıktan sonra teşhisini koydu ne yapılması gerektiğini anlattı ilk kez gittiğim ve gördüğüm bir doktora bu kadar güveneceğime kendin bile şaşırdım ve aynı gün tedaviye başladık aradan geçen zaman içerisinde tedavinin Ne kadar etkili olduğunu gördüm neredeyse bir yıl olacak şu an hiçbir şikayetim yok ama kontrole gideceğim yakın bir zamanda kesinlikle hocamı tavsiye ederim.

• M

Çok hızlı ve çözüm odaklı yaklaşım ile tedavi seçenekleri sunuluyor

el...

Öncelikle merhaba çağrı bey hayatımı kurtardı diyebilirim %90 solunum engelim var ve gittigim butun beyin cerrahlari fıtık ameliyatı edemeyeceklerini soyledi taa ki çağrı bey le tanışana kadar radrofrekans yapacağını ve robotik lazer uygulayacağını söyledi tereddüt etmeden onay verdim iyiki de vermişim 20 dk sonra ağrılarım dindi normal hayatıma döndüm ameliyatsız bel fıtığı tedavisi icin kesinlikle çağrı hocam iyiki varsınız

me...ş

Doktor beyin bilgi ve deneyimi çok etkileyici , uzun yıllardır çektiğim diz ağrımdan onun sayesinde kurtuldum, hatta bir daha hiç yapamayacağımı düşündüğüm kayak sporuna bile doktor beyin sayesinde geri döndüm .Sonsuz şükran duygularımla ,doktor beyi benim gibi 50+ olan ve diziyle problemi olan herkese tavsiye ediyorum

• N

na...l

Çağrı Turgut tarafından değerlendirmeye kabul edildim. Sürecin tarafıma net şekilde iletilmesi ve başvurumun incelenmiş olması benim için önemlidir.

• Op.Dr. Çağrı Turgut Muayenehanesi Randevu  •

• F

f....

Doktor beyin samimi ve detaylı bilgi paylaşımı benim için kıymetliydi

• B

be...

Dizimdeki rahatsızlık nedeniyle pekçok şehirde pekçok Dr a gittim. Ancak durumla ilgili en net konuşan çağrı beydi. Onunla görüştükten sonra kafam rahatladı. Hastayla ilgisi mükemmel. Şiddetle tavsiye…