Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Menderes (Cumaovası) 1 adres
Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Caner Serbest.
Lisans eğitimimi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü’nde başarıyla tamamladım. Eğitim hayatım boyunca teorik bilgilerimi zengin klinik deneyimlerle pekiştirme fırsatı buldum. Bu süreçte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜKOM) başta olmak üzere; devlet hastaneleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel kliniklerde kapsamlı klinik stajlarımı gerçekleştirdim.
Mesleki gelişimimi güncel yaklaşımlarla desteklemek adına çeşitli ulusal ve uluslararası kongrelere katılım sağladım. Klinik değerlendirme ve terapi süreçlerinde kanıta dayalı yöntemleri temel alarak; DIRFloortime (101), TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) ve EROT (Erken Okuryazarlık Testi) eğitimlerini tamamladım. Danışanlarıma etik ilkeler doğrultusunda, bireysel ihtiyaçlarına odaklanan ve güncel terapi yaklaşımlarını içeren profesyonel bir destek sunmaktayım.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Ses Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Atatürk Caddesi, Menderes (Cumaovası) 35470
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
- Detaylı açıklamalar
ha...t
Caner Bey işinde gayet yetkin ve başarılı bir uzman.Kızımın kekemelik problemi için başvurduk.Bizi çok güzel bir şekilde bilgilendirdi ve süreç hakkında aklımızdaki soru işaretlerini giderdi.
• Menderes Dil ve Konuşma Terapisi • Kekemelik Terapisi •
Z
z.....
Caner Bey ile kızımın konuşma gecikmesi için iletişime geçtik.Kızımın anne baba dışında neredeyse hiç kelmesi yoktu.Suan da basit cümleler kurabiliyor ve kendini ifade edebiliyor.Caner beye sürecin en başından beri kafamızdaki soru işaretlerini giderip çocuğuzun gelişimine katkı sağladığı için minnetarım.Alanında çok başarılı birisi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kliniği de çok ozenli düzenlenmiş her sey en ince ayrintisina kadar düşünülmüş.
• Menderes Dil ve Konuşma Terapisi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Caner Bey ile çocugumuzun dil ve konuşma süreci hakkında detaylıca bilgi edindik. Aklımızdaki tüm soruları giderdik.
P
p.....
Görüşmemizde çocukla ilgili gözlemlerinde ve ilişkisinde sıcak kanlı bir şekilde ilgilendi
Neler yapılması gerektiğini detaylı açıkladı.Samimiyeti bizi etkiledi.• Menderes Dil ve Konuşma Terapisi • Konuşma Terapisi •
Dkt. Caner Serbest
Nazik yorumunuz beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. Doğru bir iletişim ve samimiyet sürecin en önemli adımı. Bu yolda birlikte keyifle ilerlemek dileğiyle.
m....k
Katılımımız bekletme yada sarkma olmadan tam saatinde gerçekleşti. Güleryüz ve misafirperverliğinin ötesinde olan bilgisi donanımı ve tatmin edici açıklamalarıyla Caner Bey tam işinin ehli bir uzman diyebilirim. Gönül rahatlığıyla kendisinden destek almaya devam edeceğiz. Tanışmış olmamız çok büyük şans oldu.
• Menderes Dil ve Konuşma Terapisi • Dil Terapisi •
Dkt. Caner Serbest
Güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederim, sürecimizin çok keyifli ve verimli geçmesini dilerim.
Z
z.....
Çocuğumuzun dil ve iletişim sorunları ile ilgili kafamızdaki tüm soru işaretlerini Caner Bey ile giderdik. Süreçte her an yanımızda çok ilgili ve bilgili bir terapist. İyi ki yollarımız kesişmiş
• Menderes Dil ve Konuşma Terapisi • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
Dkt. Caner Serbest
Beraber çok güzel ilerledik, daha da devam edeceğiz. Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.
Y
y.....
Gayet memnun kaldım . Terapist gerçekten çok bilgili bir kişi
Dkt. Caner Serbest
İlginiz için çok teşekkür ederim.
s....e
Oğlum için caner beyi seçtik özenle ilgilendi aklımızda ki bütün soruların giderilmesine vesile oldu bir sonra ki seansta görüşmek dileği ile
Dkt. Caner Serbest
Sürece olan ilginiz ve isteğiniz benim için çok önemliydi. Birlikte çok güzel adımlar atacağımıza inanıyorum.
ak...z
Caner Bey ile kısa sürede eksik olan seslerimizi tamamladık. İşinin ehli bir uzman.
Dkt. Caner Serbest
Gayet verimli bir süreç geçirdik, beraber başardık!
Caner Serbest isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Serbest, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Caner Serbest tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Ses Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Normal Randevu, Akıcılık Bozukluğu Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Caner Serbest adresi nerede?Caner Serbest şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Menderes (Cumaovası)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Serbest isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Caner Serbest uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Caner Serbest isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caner Serbest, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Caner Serbest hangi dilleri konuşuyor?Caner Serbest ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Caner Serbest isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Serbest tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Caner Serbest hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Caner Serbest hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.